Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Tak żonie podpadłeś że na mieście się stołujesz 

Aaaa nie to ona dziś mnie zabrała.Stwierdzila ze odzwyczaili się od wiesz jakich rejonów i chyba już nie potrafiła by tam mieszkać.

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Aaaa nie to ona dziś mnie zabrała.Stwierdzila ze odzwyczaili się od wiesz jakich rejonów i chyba już nie potrafiła by tam mieszkać.

A dłużej już u ciebie mieszka czy w tamtych regionach przebywała 

Bo ja dłużej już pod nowym adresem 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A dłużej już u ciebie mieszka czy w tamtych regionach przebywała 

Bo ja dłużej już pod nowym adresem 

W tym roku będzie przesilenie

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Co się dzieje z tą młodzieżą, 

A co tobie dolega 

To ofiara systemu. Wiele schorzeń wynikających z panowania tej modnej choroby na p i braku dostępu  do opieki medycznej 🙄

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

To ofiara systemu. Wiele schorzeń wynikających z panowania tej modnej choroby na p i braku dostępu  do opieki medycznej 🙄

Lekarstem na wszelkie dolegliwości jest GWWD, jak mawiali starzy milicjanci, leczyli tym wszystko od głupoty przez ból pleców po niestrawność 

GUMA WODA WĄSKIE DRZWI 

5 minut temu, marcin19071980 napisał:

W tym roku będzie przesilenie

No to też już ładny staż 

Opublikowano

Po mimo, że tysiące Polaków dostanie zwrot podatku z US, budżet jest stabilny.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

No jasne, ch*j że deficyt 12,5mld, ale stabilny.

No jak można takie brednie opowiadać???

Opublikowano
41 minut temu, Bananek napisał:

Wy tu gadu gadu, a ja dwie ściany dziś ukamienowałem po pracy. 😉

IMG_20230306_184226.jpg

Nie znoszę tych kamyków tam tylko kurz osiada 

Przed chwilą, Agrest napisał:

Po mimo, że tysiące Polaków dostanie zwrot podatku z US, budżet jest stabilny.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

No jasne, ch*j że deficyt 12,5mld, ale stabilny.

No jak można takie brednie opowiadać???

Duży poślizg jest ze zwrotem podatku. Emerytom też trzeba parę milionów więcej wypłacić. Chyba nie zdążyli dodrukować kolejnych pieniazkow

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Lekarstem na wszelkie dolegliwości jest GWWD, jak mawiali starzy milicjanci, leczyli tym wszystko od głupoty przez ból pleców po niestrawność 

GUMA WODA WĄSKIE DRZWI 

No to też już ładny staż 

Niestety przez mój komunikator na AF nie można przesłać zdjęcia H....wie czemu.Przeczy ogulnej opini

Opublikowano

A skąd. Jest stabilnie, pieniądze są w budżecie. Stać nas na wszystko

Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

Duży poślizg jest ze zwrotem podatku. Emerytom też trzeba parę milionów więcej wypłacić. Chyba nie zdążyli dodrukować kolejnych pieniazkow

Będzie druga Grecja 

Opublikowano
malaczarna napisał:

🤷 mam zdjąć czy jak? Kumpel w robocie mówi, że ciężko to czyścić, więc zgodnie z prawdą mu odpowiedziałem, że jest mi to obojętne bo ja tego czyścić nie będę.

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, marcin19071980 napisał:

Niestety przez mój komunikator na AF nie można przesłać zdjęcia H....wie czemu.Przeczy ogulnej opini

A coś ciekawego masz 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, malaczarna napisał:

13 zaraz też parę milionów pójdzie  na te przyjemności dla naszych emerytow

No i lux , seniora naciągnę na dokładkę do rozsiewacza😛 😂

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A coś ciekawego masz 

Nie.

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

12m lekko 

Gaz jak mniejszy to 10m da rade 🤔

10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Też tak mam 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Gaz jak mniejszy to 10m da rade 🤔

Też tak mam 

G...... jakieś nie komunikator.Jacenty mógł by trochę zainwestować w ten szrot.

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

🤷 mam zdjąć czy jak? Kumpel w robocie mówi, że ciężko to czyścić, więc zgodnie z prawdą mu odpowiedziałem, że jest mi to obojętne bo ja tego czyścić nie będę.

Ostrzegałam tylko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v