Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał:

Teraz nie. Tata odszedł. Faktury na leki i środki opatrunkowe za 2022 na 15 tysięcy mam na niego samego

Bo życie to jest bezcenne, i ludzie są skłonni zapłacić i zrobić wiele 

Ale są i tacy co mają to głęboko w d... 

Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał:

Brat pytał czy będę koło domu😉

Aaaaa...no to sprawa gardłowa...oby tylko szczęśliwie się rozwiązało a dzieciątko zdrowe było 😊... to się będzieta...a przecież Wy wieta, co będzieta. W każdym razie zajęć żadnych to może już nie podejmuj i nie planuj w najbliższym czasie🤔

17 minut temu, Bananek napisał:

Lepiej bym tego nie ujął. 😉

Dzięki Michał. Czuję się zaszczycony😊😉

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

zarabia ze 2 x tyle co ona to co za problem 

3x tyle

43 minuty temu, Baks00 napisał:

Coś się niby bratowa kręci..   będzie pępkowe 

🙋

będziesz wujkiem, czy ciotką???

Opublikowano

Chłopaki mam parę pytań , teraz tak na poważnie . @Łolek tym swoim Rauch siałeś jakiś drobny poplon ? Bo te dziury kwadratowe mnie się nie podobają , chcąc ustawić 40 kg rzodkwi nie wiem czy zda egzamin 

@Agrest i reszta panów , ile litrów potrzeba żeby zmieścić bb saletry albo saletrzaku ,polifoski ?? 450 jak ten będzie mało 👇🤔 

https://m.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-siewka-rauch-zsa-450-CID757-IDTrXv2.html

I jeszcze czym się różnią zsa zsb mds ???

Opublikowano

Siema wszystkim

@gregor1284 co tu się wczoraj działo bo nie było czasu spojrzeć nawet.

36 minut temu, Karol6130 napisał:

No i znowu poniedziałek się ujowo zaczął

Chyba czas już złożyć ten podpis 

Co się stało?

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki mam parę pytań , teraz tak na poważnie .

Znaczy wcześniej tylko se jaja robiłeś?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Znaczy wcześniej tylko se jaja robiłeś?

Nie zawsze parę razy się zdarzyło  , przecież każdy tu czasami jajca odwala 😉

Ale wrócimy do pytań 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki mam parę pytań , teraz tak na poważnie . @Łolek tym swoim Rauch siałeś jakiś drobny poplon ? Bo te dziury kwadratowe mnie się nie podobają , chcąc ustawić 40 kg rzodkwi nie wiem czy zda egzamin 

@Agrest i reszta panów , ile litrów potrzeba żeby zmieścić bb saletry albo saletrzaku ,polifoski ?? 450 jak ten będzie mało 👇🤔 

https://m.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-siewka-rauch-zsa-450-CID757-IDTrXv2.html

I jeszcze czym się różnią zsa zsb mds ???

700L to mało bo bywają bb po 700kg mocznika na przykład albo 700 saletrzaku tak więc na poważnie rozsiewacz minimum 800L pojemnoścu ma sens

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

700L to mało bo bywają bb po 700kg mocznika na przykład albo 700 saletrzaku tak więc na poważnie rozsiewacz minimum 800L pojemnoścu ma sens

Mocznika mało sieje , chodzi mi czy w 500 l zmieści się popularny 500 kg bb saletrzaku saletry , polifoski

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mocznika mało sieje , chodzi mi czy w 500 l zmieści się popularny 500 kg bb saletrzaku saletry , polifoski

Zmieści    ale saletry to nie wiem

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

zawsze mozna dolozyc nadstawki-z desek mozna zbic i wtedy spokojnie.

47 minut temu, Karol6130 napisał:

Bo życie to jest bezcenne, i ludzie są skłonni zapłacić i zrobić wiele 

Ale są i tacy co mają to głęboko w d... 

tyle ze wiekszosc tych pieniedzy sa stracone-lekarze doskonale wiedza ze chory i tak szybko umrze a przedluzaja jego agonie i cierpienie..

watpie zeby ktos kto byl swiadkiem tego jak ktos bezsensownie cierpi nie byl zwolennikiem eutanazji..

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v