Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja nie chcę waszych laików 

Weź dorośnij  człowieku 

A na początek zimną wodą się polej 

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
5 minut temu, marcin19071980 napisał:

Powiem wam że chyba przestanę telewizję oglądać.Wku....mnie to już tak że głowa mała.Gdzie bym nie przełączymy to Ukraina i Załenski.Hu....jeden złodziej i nic więcej.Wczoraj oglądałem reportaż na NTV to wyśledzili że ma w Tyrolu wille za 3,8 miliona euro po sąsiedzku z jakimś Rosyjskim oligarchą od gazu.We Włoszech też ma i wynajmuje Rosjaną.Ale jak go pokazują to od początku wojny w jednej podkoszulce.Pewnie jako komik tego się dorobił.Nic tylko dajcie to dajcie tamto.A wyp....j.Itych naszych Baranów po plecach klepie a te się cieszą.Jak krowa doić przestaje to do rzeźni jedzie i kto wie czy z nami tak nie będzie.

Czemu przyjaciel putina nosi takie same nazwisko jak ten ukrop? Druga sprawa to Rockefeller już w 93 opisywał jak będzie wyglądał konflikt w Europie, jak będzie wysyłana broń itp

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Pod filmem prof Krisa ktoś pisał komentarz by zregenerowal silnik od opancerzonego wozu bojowego i wysłał zalenskiemu .. 

Niech mu ci co spier......na zachód Europy kupują.

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

To Sławek ma 3 ha i go stać na lexusa a ty masz 60 w 3 powiatach i Ciebie nie? Cos tu nie gra 🤔

Sławus ma Lexusa 🤔

Opublikowano
bratrolnika napisał:

41 minut temu, Bananek napisał:

kurła, żeby mnie, biednego żuczka, po godzinach do szkoły wzywać bo zawór cieknie..... karygodne.

Mnie kiedyś wezwali w niedzielę rano bo panie w biurze nie wiedziały gdzie się światło włącza 

40 minut temu, konteno napisał:

e to hvj nie auto , myślałem że duże motory miały 6 skrzynie , instrukcję przeglądałem ale chyba o tym nie było ile biegów która wersja ma

6 skrzynia dobra na trasę, ale i z 5b był oszczędny, kiedyś pierwsza wycieczka na Podlasie tempo przelotowe 140-160/h, cztery osoby plus bagaż spalił 5,3l/100

40 minut temu, Agrest napisał:

Ceny mnie przeraziły i siedzę na doopie, zwłaszcza że tylko jedno auto do gustu mi przypadło, a tu ceny i utrzymanie kosmos.

A ja sobie ogłoszenia oglądam, moze coś mnie przekona do siebie na tyle żeby fiata sprzedać 

@mf362 szykuj kasę 

28 minut temu, Agrest napisał:

Ładny, ale kawał kolubryny

23 minuty temu, Bananek napisał:

edgem mój ojciec tydzień temu jeździł z Chicago do nowego Jorku. 15 godzin jazdy. a nu jeho. A Ciebie, Sławek, bardziej widziałbym w f150 albo rangerze.

No ta, 80 na liczniku a lewym pasem jedzie 😉

21 minut temu, stempos1980 napisał:

Twój to pikuś 😁 

5 albo 6 sztuk się w okolicy pojawiło a jeden jest z 22r  tylko nowego że stanów sciagnoł😁 

https://m.olx.pl/d/oferta/dodge-ram-2500-6-4-ben-lpg-CID5-IDSBjnh.html

A na to C kategorii nie trzeba mieć przypadkiem???

18 minut temu, Agrest napisał:

No i na co mi pickup?

Kiedyś marzyła mi się toyota hilux. Szwagier odkupił od szefa we Francji.  Wsiadłem z tyłu to tragedia, ciasnota.

Pickup to jest fajny jako roboczy, a nie do codziennej jazdy, ani wygody, ani przyspieszenia, ani jakiejś mega trwałości 

12 minut temu, konteno napisał:

trochę przeskok na + względem tego co mam , niby tylko 20qni więcej ale pewnie niuta więcej i dynamika jazdy inna , 

coś większego to i owszem by się przydało , ogólnie najlepiej jakiś najmniejszy golf V lub polo IV  z dizlem 1,9 z sześciobiegową skrzynią , żałuję że astr gtc od śwagra nie kupiłem , kajtałby się człowiek częściej po kraju jakby było czym przycisnąć

Polo 1.9 z szóstką skrzynią to praktycznie niedostępne, tak samo jak wersja z 1.8T

niedziela rano biuro ..... hm ... brzmi ciekawie pokazales gdzie sie te swiatlo gasi i zapala 😉😀😀😁😁😁

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

jak mówiłeś że miałeś 5 skrzynie to chyba but w podłodze , ja mam lekka prawą nogę i tempomat w podeszwie 

Już nie pamiętam, ale na pewno na max nie było leciane 

Golf czwarty w TDI powinien nosić miano najbardziej pancernego i oszczędnego auta 

Przed chwilą, mf362 napisał:

Coś się działo czy tak sobie usunoles przezornie 

Błędna diagnoza

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Weź dorośnij  człowieku 

A na początek zimną wodą się polej 

Chłopie zapalenia płuc mógłbym dostać 

Opublikowano
wojtal24 napisał:

niedziela rano biuro ..... hm ... brzmi ciekawie pokazales gdzie sie te swiatlo gasi i zapala 😉😀😀😁😁😁

pokazał tylko gdzie się wtyczkę wkłada. 😉

Opublikowano
9 minut temu, mf362 napisał:

W jakim mieście?

Dwa lata temu w Ostrowcu Świętokrzyski

9 minut temu, Łolek napisał:

@Agrestja to ciebie widzę w 

Screenshot_20230227_203659_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Jakoś mazdy nie brałem pod uwagę

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał:

jak mówiłeś że miałeś 5 skrzynie to chyba but w podłodze , ja mam lekka prawą nogę i tempomat w podeszwie 

Dlaczego ? Wiesz ile rodzajów było skrzyń? W zależności od mocy inne przełożenia. Do caddego szukałem, to chyba z 5 czy 6 już na wysprzegliku czyli jakieś 3 lata produkcji, a wcześniej przecież na linkę sprzęgła były to też skrzynia inna i inne oznaczenia.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, bratrolnika napisał:

To teraz ja stanę w opozycji, nie podoba mi się ten czarne Fendt, no nie pasuje mu

Czarny Deutz ok, czarny Zetor też, ale ten Fendt no jakoś nie taki

No cóż demokracja 🤷‍♂️

Kolega kiedyś sprowadził takie cudo 

Screenshot_20230227_205628_com.huawei.android.launcher.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Oczywiście, jeszcze wniosek o nadgodziny wypisałem 😁

hehe, tak jak ja pita wypełniłem, szkoła, w której pracuję jest od mojego domu oddalona o jeden kilometr, ale jest położona już w innej miejscowości (miejscowości oddalone jakieś 300m od siebie), więc zaznaczyłem, że przysługuje mi ulga na dojazdy. 😉 no i tak poszło w zeznaniu, zwrot większy niż rok temu.

Opublikowano
41 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek ty razem z Mariuszem to kumple widzę że hoho 🙆 tylko sobie wzajemnie laikójeta 🙂

Normalnie

Ostatniego lajka dzisiaj Ty dostałeś ode mnie...i zaraz dostaniesz jeszcze jednego

Jak piszesz sensownie to Cię lajkuję, ale to Ci się nieczęsto zdarza 🤷.

Ja swoje w życiu widziałem i swoje wiem. Marek też. Myślisz, że łatwo mnie czy jego czarować. Lajkuję to, co uważam, że powinienem

37 minut temu, Łolek napisał:

No i z Anetą sypiamy 🤫

Ale każdy ze swoją🤗...żeby nie było o geometrii za chwilę 🤭

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

No cóż demokracja 🤷‍♂️

Kolega kiedyś sprowadził takie cudo 

Screenshot_20230227_205628_com.huawei.android.launcher.jpg

Białego zem widział ale żółty 🤔

Chociaż w tamtym roku nowego Stayera(czarny) na zamówienie przemalowali nie daleko mnie

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

hehe, tak jak ja pita wypełniłem, szkoła, w której pracuję jest od mojego domu oddalona o jeden kilometr, ale jest położona już w innej miejscowości (miejscowości oddalone jakieś 300m od siebie), więc zaznaczyłem, że przysługuje mi ulga na dojazdy. 😉 no i tak poszło w zeznaniu, zwrot większy niż rok temu.

Chyba każdy ma większy zwrot podatku i to o kilka tysięcy. 

Opublikowano
malaczarna napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

Chyba każdy ma większy zwrot podatku i to o kilka tysięcy. 

a to niby czemu?

Opublikowano

No, sms-em to bym wyciął parę krzaków agrestu bo kierownicą skręciłem🤣

Ale mazdy po prostu nie rozważam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v