Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stempos1980 napisał:

5 minut temu, hubertb napisał:

Ten bawarski wytwór z tego co pamiętam nie ma pełnej regulacji zawieszenia obniżasz zawias dodajesz większą felgę i twój bolid tnie opony. 

Szwagier kupił niby synowi 18l Bawarke  E46  2.0 benzyna jak się niemyle to 140 kucy i poszedł się zapytać ile by go ubezpieczenie kosztowało jak by na młodego zarejestrować to jak mu wyliczyła to i usłyszal kwotę to usiadł😁

drożej niż auto 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

drożej niż auto 🤔

dwie e46 by kupił. Najlepsze że pewnie zarejestrował na siebie i młody jeździ na ubezpieczeniu które nie działa gdy prowadzi. 

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Szwagier kupił niby synowi 18l Bawarke  E46  2.0 benzyna jak się niemyle to 140 kucy i poszedł się zapytać ile by go ubezpieczenie kosztowało jak by na młodego zarejestrować to jak mu wyliczyła to i usłyszal kwotę to usiadł😁

Wysokość składki przerosła wartość pojazdu 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

dwie e46 by kupił. Najlepsze że pewnie zarejestrował na siebie i młody jeździ na ubezpieczeniu które nie działa gdy prowadzi. 

Za auto dał 12.5 tys a ubezpieczenie samo OC 6.100 i to nie w PZU.

Młody w poniedziałek zdał prawko dopiero

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

W menu na dzisiaj 2 jajka i kiełbasa 🤔

Dwa jajka na gorąco i parówka na stojąco 😂

2 minuty temu, hubertb napisał:

e46? to już biednym i powodzianom rozdają. 

Nie skalane łapami naszych specjalistów w Belgi kosztowało 15.800 ale już nasi łapy wsadzili i wychodzą kwiatki. Nie poddają się i brną w to dalej a proponowałem uczciwa cenę i chciałem ratowac 🙄 coupe 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wysokość składki przerosła wartość pojazdu 

jak się chce przyszpanować chodź nie ma czym to się buli

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Jestem z innej bajki i ja bym dziecka bmw nie skrzywdził. 

Najlepiej to niech każdy sobie kupić co chce i na ci go stać 🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

a proponowałem uczciwa cenę i chciałem ratowac 🙄 coupe 

e46 w sedanie kolega kupił za kratę piwa i dwie paczki cygarów, powaga. 

@gregor1284 coupe w 2.8 jest warte, reszta to są śmieci. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Jego pieniądze i jego problem.

Nic mi do tego.

Mnie BMW jakoś obrzydza

ja chciałem bmw, to mi ojciec powowiedział to sobie zarób i sobie kup, ja ci daje polo i polo jeździłem 😁

Opublikowano

Najpierw miał być passat B5 pół lifcie ale młody się uparł na BMW a tym bardziej że to młodego były pieniądze a nie ojca

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Najpierw miał być passat B5 pół lifcie ale młody się uparł na BMW a tym bardziej że to młodego były pieniądze a nie ojca

Toc żeś pisał że mu jakiś stary czy ojczym kupił to jak za jego pieniądze? 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

W tym przypadku, nie rejestrował bym samochodu na siebie. Niech młody sobie ubezpiecza. Generalnie wzięcie sobie "młodego z BMW" do polisy to tak samo mądre jak walenie się kijem bejsbolowym po jajach. Nawet ból może być potem podobny. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Toc żeś pisał że mu jakiś stary czy ojczym kupił to jak za jego pieniądze? 

Ojciec nie ojczym.

W tym przypadku, nie rejestrował bym samochodu na siebie. Niech młody sobie ubezpiecza. Generalnie wzięcie sobie "młodego z BMW" do polisy to tak samo mądre jak walenie się kijem bejsbolowym po jajach. Nawet ból może być potem podobny. 

A tym bardziej marka BMW jest u ubezpieczycieli wpisana jako marka wysokiego ryzyka wypadkowego.

Ma być inne auto a tym ma jeździc szwagier

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A tym bardziej marka BMW jest u ubezpieczycieli wpisana jako marka wysokiego ryzyka wypadkowego.

Dokładnie po za tym silnik BMW jest duży. Dla takiego młodzieńca w ogóle dla dzieci najlepiej mieć zarejestrowany mały samochód jak najnowszy z małym silnikiem. Taki pojazd wyrabia zniżki, bo ich nabywanie i dziedziczność teraz jest różna w różnych ubezpieczalniach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v