Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gregor1284 napisał:

15 minut temu, wojtal24 napisał:

a o jakie chodzi drobno kwiatowe czy grubo kwiatowe ja tego nie stosowałem nigdy ale polopiryna S podlać trzeba tylko nie wiem ile tego. dowiem się bo w tym temacie to moja teściowa na doświadczenia z kwiatami ale na pewno są też odpowiednie specyfiki specjalne tylko trzeba poczytać ja zawsze biorę sadzonki zamawiam i w tatalogu są ile tygodni i się odlicza ile tygodni do wszystkich świętych i wtedy się sadz nadają słoneczna pogode to jest szansa że nadgonią

Drobnokwiatowe. Od kogo sadzonki bierzesz?

napisze na priv żeby nie było reklamy

Opublikowano
29 minut temu, brodziak81 napisał:

Orlen Mińsk mazowiecki ON 5.99

cuda,cuda, ogłaszają 🗣

a jak ładnie walkę z inflacją ogłoszą za wrzesień 🤣

Opublikowano

a po 15 odrobia straty na paliwie-zapas juz trzeba robic ..bo pozniej braknie, ztydzien przed wyborami to nigdzie nie bedzie..

2 godziny temu, PAN88 napisał:

Taki mondry i nie wiesz o co kaman

jakos nie widze zebys przetlumaczy o co mu doladnie chodzi..

29 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy w jednym łóżku z kimś. 

a czemu kup sobie duze loze..

19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie ma o czym rozmawiać, niedługo to już się samemu będzie spożywać bo sąsiedzi powymierają albo nie będą mogli.

nie pije bo bym podjechal cie wspomoz

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

a czemu kup sobie duze loze..

No, jeszcze czego... Inwestować i jeszcze sobie wolność we własnym wyrze ograniczać. 

No i ziemniaków nic nie przebrane ale w sumie to dobrze, że tak wyszło z tym płodozmianem. Kosztów żadnych nie będzie poza nasionami i ropą żeby to porównać na wiosnę. Nawozów nie trzeba, oprysków.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

15 minut temu, wojtal24 napisał:

a o jakie chodzi drobno kwiatowe czy grubo kwiatowe ja tego nie stosowałem nigdy ale polopiryna S podlać trzeba tylko nie wiem ile tego. dowiem się bo w tym temacie to moja teściowa na doświadczenia z kwiatami ale na pewno są też odpowiednie specyfiki specjalne tylko trzeba poczytać ja zawsze biorę sadzonki zamawiam i w tatalogu są ile tygodni i się odlicza ile tygodni do wszystkich świętych i wtedy się sadz nadają słoneczna pogode to jest szansa że nadgonią

Drobnokwiatowe. Od kogo sadzonki bierzesz?

napisałem na priv ale coś przyszło że nie możesz otworzyć tej wiadomości może wyczyść skrzynkę

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

nie pije bo bym podjechal cie wspomoz

Będę musiał jakieś wideokonferencje z Piotrem organizować.... samemu to tak ... no głupio pić...

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Alę czasy , nic tak nie cieszy rolnika jak deszcz po okresie syszy🤠

Mnie by bardziej ucieszyła  kobieta 🙂

Opublikowano
46 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Podoba się dla mnie 

Daj link jeśli możesz

No weź... Zresztą teraz już nie znajdę ale w skrócie to pół talerzówki na to wrzucony poznaniak bez redlic i zamiast drugiego rzędu talerzy wały. Tak jak być chciał ztalerzowac, zasiać zboże jakaś siewka i zawalowac tyle że w jednym przejeździe 

@gregor1284 nie ma nic o oprysku w tej mojej książce, jest tylko doświetlanie i zaciemnianie. Jak byś chciał żeby zakwitły na koniec października to byś teraz musiał zaciemniać do końca września 

16951463249803800792709059579770.jpg

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

To Wam opowiem historię z życia wziętą. Znam takiego młokosa co na stacji zaczepiał ludzi i oferował 2,5zł za samochód i miał z tego polewę. Nie było mu do śmiechu jak przyszła na niego skarga🤣 był zatrudniony tylko 2 tygodnie😂

Phi, rekordzista na ochronie przepracował 3 godziny i 15 minut, po czym został zwolniony dyscyplinarnie 

Opublikowano
11 minut temu, superfarmer02 napisał:

No weź... Zresztą teraz już nie znajdę ale w skrócie to pół talerzówki na to wrzucony poznaniak bez redlic i zamiast drugiego rzędu talerzy wały. Tak jak być chciał ztalerzowac, zasiać zboże jakaś siewka i zawalowac tyle że w jednym przejeździe 

@gregor1284 nie ma nic o oprysku w tej mojej książce, jest tylko doświetlanie i zaciemnianie. Jak byś chciał żeby zakwitły na koniec października to byś teraz musiał zaciemniać do końca września 

16951463249803800792709059579770.jpg

Co to za kniga?

7 minut temu, bratrolnika napisał:

Zaskoczył go wódy czas

Środowa noc?

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

56 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Miało padać człowiek czekła z orką że nie będzie kurzyć a padać nie chce. 

No co ty, u mnie z godzinę już pięknie pada, taki deszcz podoba mi sie🌧🌧

12mm było o 17...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

@superfarmer02 gdzie Ci to wyskoczyło? OLX? Marketplace? Czy jeszcze inny portal?

@superfarmer02 gdzie Ci to wyskoczyło? OLX? Marketplace? Czy jeszcze inny portal?

FB, grupa zrób to sam maszyny rolnicze, czy coś takiego 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co to za kniga?

Co?

https://www.facebook.com/groups/288547985459644/?ref=share

@tytanowyJanusz

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Co odwalił?

Zbyszku co dziś na obiadek miałeś 🤔

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zbyszku co dziś na obiadek miałeś 🤔

Podobnie, ale z kiełbasą z lokalnej masarni... też dobre było...

Jak to znajomy dziś mówił....najważniejsze by kartofle były...👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v