Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Leszy napisał:

@Strongman i jak wy to potem z tej foli wybieracie? Ręcznie wszystko? 

kilka cm nad folią biorą wycinakami a te kilka cm to ręcznie, pasza na ziemi i z ziemią mają jeść.Nikt tak u nas nie robi pasze odizolowuje się od ziemi.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Robi nie daleko takie nowe to taka jaka by mnie interesowała ok. 1800zł z tym że podłoga drewniana 

Jak wymiar pasuje to nie ma się czego zastanawiać, pieniądz bardzo rozsądny , taniej raczej nie znajdziesz 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Przystępna cena... superfarmer.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jak żeś wychował...🙈

Krzysiu, to taki egzemplarz, że...nie dało rady...ona więcej lania od ojca sama dostała, niż my...we czterech łącznie...ten typ tak ma...spróbowałbyś się wtrącić jak ona mówi...nawet jak powietrze łapie to nie ma tyle przestrzeni, żeby...słowo zmieścić🤦

Ale dobra dziewucha jest...teraz czworo dzieci jej przybyło, bo wzięły z bratową na siebie wspólnie...

Znaczy siostra ...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
20 minut temu, konteno napisał:

a co tam na stole za trunki że 0,5 za pazuchą nie wziąłeś ?

Nie pije gorzały

20 minut temu, Strongman napisał:

Było prosić jakoś inna na wesele.

Ciekawe skąd ją wziąć tak od razu

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

kilka cm nad folią biorą wycinakami a te kilka cm to ręcznie, pasza na ziemi i z ziemią mają jeść.Nikt tak u nas nie robi pasze odizolowuje się od ziemi.

Wiesław wycinak tak się ustawi, że ziemi nie weźmie🤷...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Ty te siano sprzedajesz?

Nie koniecznie. Teraz bela na 4 dni mividzie, to ubywa. No że 20 kiedy sprzedam.

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie pije gorzały

Ciekawe skąd ją wziąć tak od razu

Było anons do gazet dać...

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Odpowiedz niżej....

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

Może i tak ale pasza na ziemi co ziemia wszystko rozkłada,na betonie to izolacja czy podłogi leją w budynkach to tez folia pod spód, według mnie powinna być izolacja od ziemi czy by na padalo deszczu czy zalało jak odizolowane to od izolowane.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Ooo nie wiem mój wujek białe włosy ma, a 3cia żone ma 

Marku ale branie ma 

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Może i tak ale pasza na ziemi co ziemia wszystko rozkłada,na betonie to izolacja czy podłogi leją w budynkach to tez folia pod spód, według mnie powinna być izolacja od ziemi.

To se słomy podściel. Folia to problem...

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Wiecie gazdo. Przemek doskonale wie co ma, czym kryje i jak krzyżuje. I nie jest to tak, że chadza z krową do ujka Emila🤷...

Nie interesi mie czym Banaś kryje ani kogo znowu orżnął

Opublikowano
1 minutę temu, Mateusz1q napisał:

Przyczepy na pryzmach już dawno u nas nikt tego nie praktykuje, hałde wywali i tylko blokuje wjazd następnych 

Blokowanie jak blokowanie, ale nierównomiernie się materiał dokłada do pryzmy

Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

U mnie dają folie pod spód starą a nie tak na gołą glebę.

a ona po co 🤔

oprócz tego żeby się pryzma rozjeżdżała 🤔

Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

Słomę można na folie dać 

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

i tak po folii? 

Też nie bardzo sobie to umiem wyobrazić. Chyba, że łopatą do łyżki

1 minutę temu, Ikarus napisał:

Nie interesi mie czym Banaś kryje ani kogo znowu orżnął

A kto to Banaś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v