Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Ja tylko rano się zastanawiam co będzie kolejne. Tak jak w  tym roku mnie te trupy denerwują to już dawno tak nie było. 

U mnie podobnie, brak słów 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

🤭że o wybijaniu kółka sprężystego przez pół dnia, nie wspomnę...

Phiii ja to ostatnio imbusa złamałem bo myślałem że to wkręcone zabezpieczenie w ośkę, a się okazało że to wbity kółek 😲

9 minut temu, Qwazi napisał:

🤭że o wybijaniu kółka sprężystego przez pół dnia, nie wspomnę...

Phiii ja to ostatnio imbusa złamałem bo myślałem że to wkręcone zabezpieczenie w ośkę, a się okazało że to wbity kółek 😲

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To piękne słowa , my też chcemy na "swoim"

Szczerze to tak działa całe forum 🤷 

Przed chwilą że ona a teraz że razem. Ehhh

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
4 godziny temu, Karol6130 napisał:

No i takie coś doszło 

20230905_171120.jpg

I co nie ściąga teraz? 

Miałem zamiar coś takiego tylko bardziej solidne sobie zrobić...

Hvj mnie strzelał przy spawaniu wrót z ceownika do obory z płyty warstwowej. Tam jak posciaga to płyty nie wsuniesz. 

33 minuty temu, Qwazi napisał:

Żeby nie ta skrzynia w 80 tce, to bym powiedział, że mam więcej...śrubek do odkręcenia🤭...że o wybijaniu kółka sprężystego przez pół dnia, nie wspomnę...

Aa bo nakupujeta dziadostwa i dziwota. 

Kupta se kiejsa magnuma 75 to będzieta robić. 🤭

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To czego z domu musisz spie...

Nie da się na miejscu szczęścia budować?

Z dojazdu krów doić i cielic się nie da..

Niby moge , ale wszyscy tu siedzą 😐 spłate  trzeba by dać

A to jak Ty wyobrażasz sobie ze ktoś inny będzie mieszkał w domu na gospodarstwie a Ty będziesz gospodarzył? jak to podzielić da się wydzielić sam dom mieszkalny od gospodarstwa. A jak szwagier miastowy się sprowadzi j powie ze mu krowy śmierdzą szczerze nie widzę tego. może lepiej to rzucić całkiem i isc do miasta jak masz kogoś spłacać? a ile Was do podziału jeśli można wiedzieć?

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Standardowo...umęczyć petenta, może se odpuści...policja to obslugiwała?

Nie, tego akurat nie. Kolejne zgłoszenie bo osłonę pod silnikiem urwałem 🤔 tak naprawili drogę że zaraz kolejne awarie się zaczną pojawiać :o

Opublikowano

W pytaniu nr 4 odpowiedz im, że z prędkością dostosowaną do warunków na drodze i zapewniającą pełną kontrolę nad kierowanym pojazdem. Możesz dopisać, że ok iluś tam km/h

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Osobiście wolę mokre

Nic też iść kręcić pauzę

36h szychty minęło 

Aby zbrylone nie było. Kujawit świeży to się dobrze sieje. 

A no trzeba.  Ja 41 z 3.5 godzinna drzemka dziś zanim do Ciebie przyjechałem 😉

Opublikowano
7 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No Zbychu moja kobieta jest z miasta ,nie uważasz chyba że jestem taki flejtuch i się nie myje 😐

Wstawaj trza na jechać na wieś krowy doić.😝

Jest 4:10 ciekawe o której się zerwie.😂😂

Ja już jadę. Ja dojeżdżam do pracy ze wsi do miasta a ty będziesz jeździł z miasta na wieś.

IMG_20230906_041452.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v