Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

co za problem masz z cofaniem?

No na spokojnie cofnę ale jak się stresuje to mi nie idzie 

7 minut temu, slawek74 napisał:

byłbym sobą 🤔

wszystko mu się cofa oprócz przyczep dwuosiowych 🤭

może zupę cofkę jadł 🤔🤪🤢

Sławek podły jesteś jak ten Twój kolega paf...

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Toć miałeś umierać a umierający to chyba nie zwraca na to uwagi? 

Kurła, muszę się kopnąć do znajomego na wykład o peluszce bo co roku sieje. Zamiast zboża by tego może zasiał wiosną, tylko czy kury to przerobią 🤔

Ja bym chciał umrzeć robiąc to co mi największą przyjemność sprawia 🙄

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, szymon09875 napisał:

Tzn naprawiając osiemdziesiuntke🤔🤭

Ursusy sie nie psujom 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Haha 6
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Tzn naprawiając osiemdziesiuntke🤔🤭

Ursusy sie nie psujom 🤷‍♂️

Teraz akurat germaniec mi nerwy psuje, a relaks to co ja Ci będę wuja tłumaczył 😉 sam dobrze wiesz 🤷

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

20230713_173702.jpg

IMG_20230706_182152.jpg

39 minut temu, szymon09875 napisał:

jak versatila nawigacja poprowadzi i jakieś zarządzanie na uwrociach ma to szkód duzych nie będzie

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Wsparłem was, właśnie zjadłem kanapkę z masłem z waszej mleczarni

ja też dość często mleko od nich mleczarni piję i nic z tego tytułu nie mam , nawet kropli łoliwy z siuntki 

@szymon09875 jeśli chodzi o to drugie to baba będzie miała ciężko się wytłumaczyć i pewnie dostanie trochę za nieumyślne spowodowanie śmierci 🤭

Opublikowano
11 godzin temu, jahooo napisał:

https://www.facebook.com/reel/954219432513814

Można zrobić coś prosto i dobrze ? Można. A u mnie w ramach remontu mostu zmniejszono szerokość jezdni z 4,5m na 3,90 i d*pa, żadnym kombajnem szerszym niż 3,20 kosy nie przejedziesz. Mam pole 100m za mostem, łącznie 150m drogi i trzeba heder na wózku

barierki po bokach jak wysoko ?

https://www.facebook.com/reel/954219432513814 ;)

Opublikowano
36 minut temu, szymon09875 napisał:

Teraz akurat germaniec mi nerwy psuje, a relaks to co ja Ci będę wuja tłumaczył 😉 sam dobrze wiesz 🤷

I lubiejesz 😉

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, szymon09875 napisał:

Wożąc gnój 🤔

Opublikowano
8 godzin temu, szymon09875 napisał:

Najgorsza śmierć to leżąc w łóżku , a jeszcze leżąc kilka lat to męczarnia dla tej osoby i rodziny 🙄

Opublikowano
22 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Najgorsza śmierć to leżąc w łóżku , a jeszcze leżąc kilka lat to męczarnia dla tej osoby i rodziny 🙄

Prawda, ale ze nie planuje narazie to od rana takiego tematu ciągnąć nie chce, 

• Like 1
Opublikowano

Ja też nie planuje ,ale nie znasz dnia ani godziny ...

Tak wiem już więcej nie wspominam o tym 🙂

@Łolek poliuretan z chemstalu za około 50 zł litr, chyba nie tak źle umalowałem cycepe  🤔

IMG_20230714_075819_353_HDR.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v