Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

😁😁 Te byzznesmen co kupił po 5,5tys, a sprzedał po 500 🙋

xD  taaaaa ty się nawet ożenić nie potrafisz, tylko siedzisz na kocią łapę jak cielak.      xD

• Like 1
Opublikowano
Desperado napisał:

1 minutę temu, pedro2 napisał:

😁😁 Te byzznesmen co kupił po 5,5tys, a sprzedał po 500 🙋

xD  taaaaa ty się nawet ożenić nie potrafisz, tylko siedzisz na kocią łapę jak cielak.      xD

😃😃👍🤣

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Mówisz że tłok wsadza🤔

Z tego, co wiem, to był dzisiaj... nęcony, więc wykluczyć nie można🤷🤭

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Do polityki się nadaje znaczy się 

Jeszcze za słaby z niego...pajac...poćwiczyć musi...

Opublikowano
6 godzin temu, Agrest napisał:

Teraz pociągnąć kolejne 15m w jednospadzie i można byki wstawiać. Żeby mi się chciało i był pewny pieniądz, to głupie by to nie było. 4ha za budynkiem ogrodzić i niech biegają. Zboże by przepuścił przez nie, kukuruszki nasiał...

Obornik by był jeszcze i płodozmian. ;) Teraz wszyscy kasują, a kryzysy to ponoć najlepszy czas na inwestycje..... 

• Like 2
Opublikowano
33 minuty temu, Baks00 napisał:

@Łolek -a nie widać,musi przypomniał sobie czym grozi podglądanie... 🤔

Te te te z kolegą @Agrestem bajere ucinalismy o problemach byznesowo egzystencjonalnych  a i drynka se zrobiłem 😉

22 minuty temu, Qwazi napisał:

Z tego, co wiem, to był dzisiaj... nęcony, więc wykluczyć nie można🤷🤭

Się bronię ręcamy  i nogamy 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Desperado napisał:

Gówno wiesz, w nogach śpisz smarku😁

Widzę, że śledzisz moje życie dokładnie, kto bystrzejszy to ostatnio skumał i już wie, niestety ty ciemny jak czarna dziura 😜

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ech jak to parczewski obszarnik mowi

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ

Jutro otwieram nowy etap w życiu. 

Ale Tera ię spać. 

No nie gadaj, kolejną piłę kupiłeś? 🙆

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
7 godzin temu, radekz200 napisał:

chcesz zdjęcia?

niekoniecznie , jak jeszcze czytelne napisy to napisz co to za producent i model , obudowa blaszana czy plastik ? 

takiło ?

IMG_20230613_213218.jpg

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

co za ch*jowa kabina

było zetorem kosić 🤭

Opublikowano
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ech jak to parczewski obszarnik mowi

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ

Jutro otwieram nowy etap w życiu. 

Ale Tera ię spać. 

Na etat idziesz?

10 minut temu, Leszy napisał:

Znalezione na polu. Pamiętacie do czego to służyło? ;) 

IMG_20230612_133709_436.jpg

Jak nie jak tak 

Kilkanaście sztuk by znalazł u mnie jeszcze 

Opublikowano

@Łolek jebłem se tego czerwonego dwa takie większe kielony i odechciało się spać. Niestety żonie nagle się zachciało🤣

I tak patrzę w prognozy i powraca pora deszczowa w prognozach od piątku.

A U Was faktycznie tęgie chmury idą

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Poganiacz. W desperadosa ojciec rzucał jak się migał 😜 

A co to taka atrakcja historyczna? Dużo ludzi jeszcze używa wałków na kolpaku 

Opublikowano
16 minut temu, Leszy napisał:

Leży tego kilka sztuk bo to przy każdym ciągniku który kupiłem było 🤭 

Sam mam dwa takie przekaźniki w garażu ale nie używam ich jak nie ma konieczności 

Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Leży tego kilka sztuk bo to przy każdym ciągniku który kupiłem było 🤭 

Sam mam dwa takie przekaźniki w garażu ale nie używam ich jak nie ma konieczności 

Wróciłem do takiego przy obsypniku, bo okazał się mocniejszy ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał:

teraz, że masz problem z "zagospodarowaniem" gotówki,

bo tyle jej ma że za nic z takim zasobem nie można się zabrać , ani na dom ani na ślub z weselem pewnie nie starczyłoby ze sprzedaży 

Opublikowano
17 minut temu, Leszy napisał:

Wróciłem do takiego przy obsypniku, bo okazał się mocniejszy ;) 

U mnie same cytryny i to te mniejsze, ale kilka wyrzuciłem na złom bo się łożyska na tych kołnierzach pozacieraly i nie było już czego regenerować jak się powycierały obudowy 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Gówno wiesz, w nogach śpisz smarku😁

Widzę, że śledzisz moje życie dokładnie, kto bystrzejszy to ostatnio skumał i już wie, niestety ty ciemny jak czarna dziura 😜

No jesteś smarkiem do mnie, prawie tyle młodszym ile masz lat, ojcu po pyskuj   :D

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Czemuś jeszcze kilka miesięcy temu siedział jak trusia?    :D   znowu fikasz? żebyś nie przedobrzył, bo wiesz, młodziak jesteś i nie znasz życia, po śmiechu zazwyczaj jest płacz chłopaczku, pierdu pierdu.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v