Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 minut temu, Karol6130 napisał:

Próbowałeś to czego Ty nie masz a my z Markiem mamy?

Zetor dał radę?

Odpuściliśmy próbę, ale da radę. Marek sam tak stwierdził

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

@Pafnucy12 panie Pafnucku, eksploatacja japońskich motocykli to nie są tanie rzeczy... 

IMG_20230609_143655_570.jpg

przestań... stać ... Nas..

czemu nie z takich złotych? fajniej wyglądają. czy lepsze to nie wiem...

a dużo to peelenów? a gumy zabieraka? nie trzeba?

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

23 l deszczogradu

wypełniłeś już wniosek do ubezpieczyciela?

u nas susza... pogrzmiało, pochmurzyło... , deko pokropiło... i se poszło....

za PO takich susz nie było...

2 godziny temu, Strongman napisał:

Ja wczoraj 20zł na tacę dał i gradu nie było.

no i proszę... można? no można...

38 minut temu, DANDYS napisał:

Odliczamy do żniw..

IMG_20230609_125601.jpg

łooooojjj...

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Tyle tak, a jak do pełna zasypiesz to nie

wyschnie i więcej... tyle że takie popleśniałe będzie...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

oj tam, oj tam... nie zaszkodzi, a ksiąńż sie łucieszy..

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Karol6130 napisał:

To co ja i Ty masz próbował?

No i takiego teścia trzeba szanować.

Próbowałeś to czego Ty nie masz a my z Markiem mamy?

Zetor dał radę?

Bał się 🤭

A tak serio to  nie było nawet czasu  ale da radę spokojnie 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

a czegoś Ty na Podkarpacie zawędrował,

pewno przez bide..

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

ksiądz akurat dobry non stop coś robi w kościele,

w sąsiedniej parafii zrobiona zbiórka na obstawienie drewnianego kościoła rusztowaniami 🤭

2 godziny temu, marulekk napisał:

No i się pytam jakim prawem Bóg daje ci deszcz, do kościoła nie chodzisz, bliźnim co mają Germance źle życzysz , pytam się czemu masz deszcz 

za coś do piekła trzeba trafić 😁

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

za coś do piekła trzeba trafić

że to sprawka szatana? 🙆‍♂️

Opublikowano
18 minut temu, pedro2 napisał:

@gregor1284 a czegoś Ty na Podkarpacie zawędrował, co to już na Kurpiach prohibicję wprowadzili? 😁 

Wyczułem rano żeś trącony 😉

Byłem na praktykach. Co zrobić żeby pisowcy się słuchali 

13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

pewno przez bide..

Z bidy ludzie do różnych rzeczy zdolni 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Co zrobić żeby pisowcy się słuchali 

napisz coś o winie Tuska...

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Byłem na praktykach. Co zrobić żeby pisowcy się słuchali 

Phi...na Ryśku trenuj...jak jego pokonasz jesteś...miszcz🤭

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie nie. 

pobrane (1).jpeg

oj, oj... to niedobra spominać...

łoj kurde... ale sie dzisiaj łorobiłem... i to naprawde...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

masz stare zębatki i łańcuch ?

no raczej nie jeździł bez...

Opublikowano (edytowane)

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

No właśnie na full pod sam dach. Łupie dzisiaj takie na pół suche z lutego to wożę, ale świeże mokre to może się zdusić raczej... 

może lepiej na paletach położonych na ziemi układać , zawsze to luz i przewiew powietrza spodem no i wilgoci nie ciągną , myślę że świeże tak rzucane luzem też by sie nie sparzyło jakby na paletach było a boki wiaty zamiast z desek to z grubszej siatki panelowej były, u nas pod stertą na podwórku eternity kawałki leżeli by wilgoci nie ciągnęło i ziemia z robalami do polan sie nie kleiła ale w głębi sterty i pleśń i czarna wierzba sie porobiła, za to pod dachem to już ciasno leży i mp uczciwiej policzyć bo 20 z małym hakiem (po przecinku) w ten pierdolnik wchodzi 

IMG_20230609_104553.jpg

Edytowane przez konteno
  • Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, konteno napisał:

ale lalka , z przodu jakie opony ? 11,2 czy szersze ?radialki czy diagonalne?

12,4-24, diagonalne, ale miękkie. Jakaś azjatycka produkcja chyba. Jak kupiłem były nowe. Poprzedni właściciel zdążył jeszcze założyć. Ja zakładałem na tył, bo był jeszcze oryginalny Barum. Bieżnika było jeszcze ze 70%, ale groziły wystrzałem. Popękane były strasznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v