Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Po jakim to byku? Nie chodzi mi o rasę bo doczytałem, że LM, tylko o nazwę. Może powtórki nie zapisałeś?

Nie chcę mi się iść po segregator , bo leżę 😛 może jutro 

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

k**wa błyskawiczny zjazd na nocną opiekę z małym🥺😱

Adam co on Ci tak często choruje 🤔

Zalewajką i zsiadłym mlekiem zacznij małego karmić , będzie chłop jak dąb zdrowy

Opublikowano
47 minut temu, donweter1989 napisał:

850kg 870 kg i 900 kg brutto razy 12.30 netto plus 3 jałówki 680 kg 715kg 750 kg brutto razy 12.30 netto

Za młodych lat byłem z nimi na dyskotece. Są to jedyni ludzie, którzy na imprezę zabierali swoje kanapki z domu bo w lokalu drożej 🤦

Za pożyczką się udam do Ciebie 

39 minut temu, radekz200 napisał:

przeciez nie handlowa 

Znam miejsca gdzie można kupić wszystko nawet i w niedzielę. 

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie chcę mi się iść po segregator , bo leżę 😛 może jutro 

Adam co on Ci tak często choruje 🤔

Zalewajką i zsiadłym mlekiem zacznij małego karmić , będzie chłop jak dąb zdrowy

Zaczęło go ucho boleć i brzuch i dostał drgawek  po zmierzeniu temperatury 33 stopnie i na samym wyjściu wymioty ..ostatnio miał ospę.

Ogólnie tylko infekcje łapie jak to w przedszkolu a tak na poważnie to nie choruje 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

11 minut temu, wojtal24 napisał:

no chyba ostatnio to ja najbardziej z tego o junaku i wazelinie 😆😆😆😆

Zapomniałem o Tobie. Sprzedałeś już komuś?

teściom przy niedzielnym obiedzie 😁😁😁😁 a tak na poważnie to w pracy i kilku znajomym

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

@gregor1284 a to nie jest przypadkiem twój adres przebywania? ;) 

Oj cichoj. Zmartwienie mam. Kupi człowiek samochód żeby się nie rzucał w oczy to Cię pytają czy nie chcesz sprzedać. To klątwa bo po 5 minutach od kupna pierwszy chętny był...

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

teściom przy niedzielnym obiedzie 😁😁😁😁 a tak na poważnie to w pracy i kilku znajomym

I akurat byłeś junakiem i padał deszcz? 😁😄

9 minut temu, donweter1989 napisał:

A to nie lepiej do jakiejś sąsiadki? Ja to tylko pożyczę a sąsiadka da🙃

A z resztą co mi tam- życzę Ci pieniędzy 🙋

Na wspólnika bym Cię wziął ale zbyt małe ryzyko tu jest 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

w pierwszej chwili na miniaturce to myślałem że ta akcja u Ciebie

Tu vertical.

Moja octopus.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Oj cichoj. Zmartwienie mam. Kupi człowiek samochód żeby się nie rzucał w oczy to Cię pytają czy nie chcesz sprzedać. To klątwa bo po 5 minutach od kupna pierwszy chętny był...

kwestia ceny ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

MM ładne sztuki(130kg  to miesiąc temu 2.500 wolał 

Jak dla mnie trochi drogawo, ale jak by miały się zdrowo chować to można zarobić teoretycznie jeśli cena się utrzyma. Dużo niewiadomych niestety 

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Jak dla mnie trochi drogawo, ale jak by miały się zdrowo chować to można zarobić teoretycznie jeśli cena się utrzyma. Dużo niewiadomych niestety 

Toć to samo rozmyślałem.

Mam chęć i przejazdem może kiedyś tam zajrzę..Nie ukrywam lekko kusi,ale ocenić można na żywo 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v