Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, szymon09875 napisał:

Ty tak wszystko potrzebujesz mieć 10 razy powtarzane ? Dobrze że choć nie do mnie pytanie 🤭

Tak bo mam słabą pamięć 🤷 , muszę jeść dużo orzechów 

Może chociaż Przemek vel @soltys48  pomoże 

Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał:

Uuu Panie, to dzisiaj koniecznie i to w podwojonej... ilości 😛

Mietek by mącił na pawilonie, to o online by było, i laptop więzienny🤷...no przecież on nie frajer

Jeśli tylko kondycja pozwoli na podwójne strojenie 🤷‍♂️😉

Opublikowano
6465 napisał:

7 godzin temu, Łolek napisał:

Ło panie, to dogadane 😉😁🤝

Za drugą część wypowiedzi masz lajka 👏

Najpierw coś daje, a potem wypomina  do śmierci albo jeszcze dłużej 

Chcesz to dam Ci ze sto litrów i weź mu oddaj 

Żeby tylko w dziurawych bańkach na kostkę nie wystawił 😂😂😂

albo ,,luzem,, 🤭🤪

Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Agrest @soltys48 i inni obszarnicy , mam do was pytanie czy nie za wcześnie na drugą dawke N w zbożu ? Pierwsza poszła  17-18 dni temu , mają być przymrozki to bym sypał , będzie saletrzak . Czy lepiej z 4 tygodnie po pierwszej 🤔

ja żaden z nich ale już poszła u mnie saletra...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Z tym byłby problem. Ograniczenie wolnosci dotyczy również wirtualnego. Na kosoli byś sobie pograł ale warunek taki ze bez dostępu do sieci. Naobiecywałbyś Radkowi codzienne rajdy w forzie,a ten by czekał na połączenie z Tobą cały dzień.😀

U Cb tez tak dolało? Juz wczoraj tak pieknie było, gumiaki o połowę plycej sie zatapiały a tu powtórka z rozrywki.

3.5 l w nocy

• Haha 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To sobie zapisuj 😉 

o zapisywaniu mu wczoraj mówiłem ale chyba zapomniał 🤭🤷‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Agrest @soltys48 i inni obszarnicy , mam do was pytanie czy nie za wcześnie na drugą dawke N w zbożu ? Pierwsza poszła  17-18 dni temu , mają być przymrozki to bym sypał , będzie saletrzak . Czy lepiej z 4 tygodnie po pierwszej 🤔

Marcin jak Cię kiedy znajdę pod tym Bełchatowem to Ci pizne 

..ja już na N2 mocznik podałem 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

🙆

Ja robię żeby żyć a nie przyjemności czerpać z głaskania wymion 🤭

Ja dokładnie robię tak samo nię żeby się poświęcić dla krowy wszystek czas. 

Opublikowano
32 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ty tak wszystko potrzebujesz mieć 10 razy powtarzane ? Dobrze że choć nie do mnie pytanie 🤭

Ja do mojego Ambrosia. Też po 5 razy powtarza

25 minut temu, szymon09875 napisał:

Zimno zapowiadają, nie dobrze :/

IMG_20230401_201006.jpg

Nawet nie pokazuj mi tego. Mój też już powinien dostać 

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Ja do mojego Ambrosia. Też po 5 razy powtarza

Nawet nie pokazuj mi tego. Mój też już powinien dostać 

Do Grzesia też 🤭 

Od piątku ocieplenie ale deszcz więc i tak będzie ciężko 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Do Grzesia też 🤭 

Od piątku ocieplenie ale deszcz więc i tak będzie ciężko 

O tym nawet mi nie przypominaj 🤬🤬🤬🤬🤬

Jak się przepowiednie sprawdzą to po śniadaniu wielkanocnym będzie wyjazd

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Będą dopłaty do pozostałych zbóż i rzepaku,  @Rolnik1973 Rysiek znów będzie się awanturował o brak faktury.    :P

Tego ch*ja ministra jak widzę to mnie aż cofa 😤 dziś chciałem obejrzeć chwilę tydzień ale się nie dało 

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, konteno napisał:

może na płytkę i mostek wyjściowy by warto było sie skusić , daj fotkę panelu przodu bo gogle milczy i nic nie podrzuca , chyba jakiś wiekowy sprzęt

Wystawiłem wczoraj na OL... jutro ma ktoś przyjechac

IMG_20230401_213528_664.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

3.5 l w nocy

Masz pojemny pęcherz 

A jeśli to nie o pojemność pęcherza chodzi🤔...tylko czegoś w sąsiedztwie 😉

Opublikowano
28 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie zapomni najpierw ich posadzić. Jak już zaowocują i będziesz pamiętał by je jeść to będzie tylko lepiej🤣

A tymczasem liście Ginko Biloba na sałatkę

Opublikowano
20 minut temu, soltys48 napisał:

Marcin jak Cię kiedy znajdę pod tym Bełchatowem to Ci pizne 

..ja już na N2 mocznik podałem 

Wczoraj w Bełchatowie fajne święto było, a Marcin nawet o tym zapomniał napisać🤷...i stąd może jego zaburzenia pamięci 🤔

19 minut temu, Karol6130 napisał:

A ja czekam na weta 

39,5 mleko ok macica lekko powiększona brudu brak 

Może płuca ale szczepione przecież 

Sprawdzałeś na płytce?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v