Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

wes już skończy bo to zabawne przestało być kilka stron temu🤣🤣🤣

Wojtek 😐😐😐

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

nie planuję w najbliższym czasie.

A jakiego masz lejka ? 

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

stryk to byl brat dziadka czy babki.

Styk to stryj czyli brat ojca. O mnie też dziewczyny czasem powiedzą stryk ale wtedy muszą mieć focha normalnie jestem wujek Hubert. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

dla nas 😁😁😁😁😁😆😆😆😆😆😆😆 dla siebie chyba

Nie. Nie dla siebie. Dla was. 

jak sam o siebie nie zadbam to nikt nie zadba nawet Ty z całym szacunkiem

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A jakiego masz lejka ? 

Jprdl.

Co za pytanie?

To jakby baba babę pytała - jaką masz piczkę?

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

A jakiego masz lejka ? 

https://allegro.pl/listing?string=lejek%20do%20sikania%20na%20stoj%C4%85ca%20dla%20kobiet%20sikawka 🤭🤪

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

strumyk chyba, taki plastikowy.

Te metalowe z brzegu równiej siały , ja mam grass rola to masakra

Opublikowano

Ja używałem wcześniej taki kanciasty lejek czarna białostocka czy coś 

Rzadkość 🙂

Duży jeden talerz 

Dwie dziury 

Fajnie to sialo 

Tyle że małe 

Stoi w krzakach 

Muszę to przywrócić do życia bo widzę że chodliwy temat 

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

tylko ja z lejkiem zostanę... 😪

Też mam, opinie o nim są bardzo trafne i nie ma dziad innej zalety poza tą że nie zapierd.. .z koszykiem. 

Opublikowano

no patrz Marcin. nawet o lejkach pogadać nie dadzą... no co za ludzie....

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Jprdl.

Co za pytanie?

To jakby baba babę pytała - jaką masz piczkę?

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣

Sławek 🙄

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

tą że nie zapierd.. .z koszykiem. 

no i właśnie to mnie w nim urzekło... 😄

Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał:

Rzadkość 🙂

Duży jeden talerz 

Dwie dziury 

Fajnie to sialo 

Tyle że małe 

Stoi w krzakach 

Wszystko idzie sprzedać , kwestia ceny 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

idź do tematu o polityce 😆😆😆 to się robi nie smaczne🤮🤮🤮🤮

Może dzięki mnie się dowiesz co się wkolo ciebie dzieje 😴 powinienes podziekowac

to uświadom mnie co się dzieje wokół mnie? ten twój przewodniczący czy jak go tam nazywacie krzyczy teraz przed wyborami (jak kazdy) a po wyborach dostanie ciepła posadkę i zamknie gębę i tyle w temacie

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jak nie teraz to kiedy?

8 minut temu, wojtal24 napisał:

jak sam o siebie nie zadbam to nikt nie zadba nawet Ty z całym szacunkiem

Jeszcze nie dałeś mi szansy 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jak nie teraz to kiedy?

łeeee tam. to akurat mnie nie kręci.

mam inne pomysły

Opublikowano
6 minut temu, pawel885 napisał:

Rzadkość 🙂

Duży jeden talerz 

Dwie dziury 

Fajnie to sialo 

Tyle że małe 

Stoi w krzakach 

Jak sprzedasz to już nikt się nie będzie z Tobą liczył 😁

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no i właśnie to mnie w nim urzekło... 😄

Miał jeszcze inna zaletę był cholernie tani jako nowy. Jednak równy wysiew jest niemożliwy. Ja się z tym pogodziłem areał jest mały da się okiełznać bestyja. Jednak jak bym tym miał wyjechać na więcej niż te 5ha to bym go rytualnie spalił. W Listopadzie uciekł rozsiewacz pięć kroków ode mnie za 2 tys złotych i miał przynajmniej dwie tarcze wysiewu. 

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

to uświadom mnie co się dzieje wokół mnie? ten twój przewodniczący czy jak go tam nazywacie krzyczy teraz przed wyborami (jak kazdy) a po wyborach dostanie ciepła posadkę i zamknie gębę i tyle w temacie

No napisałem o tym kimie to zacząłeś warczeć. Chcesz żyć jak w Korei? 

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

łeeee tam. to akurat mnie nie kręci.

mam inne pomysły

Jakie?

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

18.5cm

Przez takie kłamstwa kobiety mają problemy z parkowaniem i zawsze jak nie przednim to tylnym zderzakiem w coś uderzą albo drzwiami uderza w inne auto 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jakie?

nie mogę ci tego powiedzieć.... :ph34r:

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Przez takie kłamstwa kobiety mają problemy z parkowaniem i zawsze jak nie przednim to tylnym zderzakiem w coś uderzą albo drzwiami uderza w inne auto 

Zamontuj czujniki parkowania będzie polonez na dojebce i stara w nic nie zap... Bajer się sprawdza wiem z doświadczenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v