Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

W jednym poldku mam taką konserwację zrobioną że jak w jaskini te stalagmity wiszą

To nie jest taka konserwacja. To nawet ciężko zdrapać. 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Droższe w utrzymaniu 

No i ile nerw potrafi napsuć jedna , a co dopiero trzy🙆

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Ty masz chociaż jedną?

Mam 

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

trzeba było sobie darować takim zabłyśnieciem ... 

Marek by się zdenerwował jakbym znów napisał coś o krowach albo ursusie 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

To nie jest taka konserwacja. To nawet ciężko zdrapać. 

Tu też nie jakiś bitgum tylko takie badziewie jak plastik niby ale jak trochę oderwiesz to miękkie 

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Po co wam te zachodnie traktory 🤔 wystarczą trzy baby

FB_IMG_1677439825575.jpg

Dlaczego obnosisz się z tym że nie szanujesz kobiet?!

Opublikowano
4 godziny temu, Leszy napisał:

U mnie jak kret zrobi kopiec to tak wygląda 

IMG_20220307_134154.jpg

Żwirownie otwórz 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Tego od DF bardzo chwalą,mimo iż tam trzeba być cierpliwym.

Kumpel z pracy ma DF 8 lat nówkę wziął to oprócz incydentu z elektryką to bardzo chwali.Czyli coś może i jest skoro ty też w tym przypadku masz swoj przypadek.

Ten co wziął kombajn ma DF i cyka bez zarzutu lata,no kombajn miał falstart😉

To u mojego brata. Ja za mały na takie ciągniki. Wszystkie sporo pow. 100 KM. Ten, który miał problem z elektryką najstarszy, z 2008 roku. Jako jedyny był kupiony używany. Przepracował po zakupie 8 tys. W momencie zakupu, na liczniku miał 10 tys. Nic się nie działo, dopóki alternator nie zrobił zwarcia. Od tego się zaczeło. Słabi fachowcy słabo zdiagnozowali. Nawymieniali mnóstwo niepotrzebnych rzeczy i nie naprawili. Dopiero przez przypadek się dowiedziałem, że jeden mój kolega, który na co dzień naprawia ciężarówki może spróbować. Okazało się, że chłopak ma papiery DF na serwis silników pracujących w młynach i agregatach. Zalatwił jakiegoś swojego kolegę, który właściwie zdiagnozował. Załatwił podzespoły elektryczne. Ten diagnozujący ogarnął elektrykę, a ten mój kolega poprawił, to co poprzednik schrzanil w silniku. Koszty wyszły potężne i długo to trwało. Początkowo brat stwierdził, że ten ciągnik zostawi ale potem jednak go sprzedał. Obaj fachowcy, którzy ten ciągnik naprawili zrobili to grzecznościowo, co nie znaczy że za darmo, bo na codzien się tym nie zajmują. Chłopak od elektryki/elektroniki wogóle nie robi w motoryzacji

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tu też nie jakiś bitgum tylko takie badziewie jak plastik niby ale jak trochę oderwiesz to miękkie 

Dlaczego obnosisz się z tym że nie szanujesz kobiet?!

Ja nie szanuje 🤔 

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Napisałeś baby 

FB_IMG_1677430094437.jpg

To francuski ciągną brony , więc jak miałem wyrazić emocje 🤔

Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał:

jak w średniowieczu? 

Rok 1917-1918 coś takiego

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To francuski ciągną brony , więc jak miałem wyrazić emocje 🤔

Francuski to raczej nie. Co najwyżej francuzki😉

Sorry, nie mogłem się powstrzymać 🤷

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Ty masz chociaż jedną?

a w czym ona miałaby niby pomóc ? coraz bardziej dochodzę do takich wniosków jak @Chłoporobotnik

mi raczej w niczym to nie pomoże a komuś tylko zaszkodziłaby zapewne, patrząc po nieszczęściach innych facetów którzy gasną w oczach po rozwodach wole niczego nie zaczynać z resztą za słaba głowę mam by później radzić sobie z rozstaniem więc lepiej chyba być samotnym

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v