Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak myślisz że prezes da Ci odejść tak z dnia na dzień to od razu mówię nie da...nie bądź naiwny za dużo osób od nich odeszlo żeby tak pozwolil sobie na odejście dostawcy oddającego 20pare tys na msc wiem że niektórzy powiedzą że to nie dużo...od razu napiszę dla Końskich to nawet bardzo dużo bo ci co oddaja 300tys na rok mleka to łapią się u nich zaraz poza 10najwiekszych dostawców pewnie.dzwon do Popiela i się pytaj ale czarno to widzę ...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
1 godzinę temu, Michał13 napisał:

Witam czy ktoś jest zorientowany jak jest w tym łowiczu z ceną skupu bo kobietka co jest w Koninie od przyjmowaniu nowych dostawcòw za wiele nie wie cena tylko orientacyjną podaje i mówi że może być obniżka za luty max 10 gr żadnych szczegòłow przy 70 tys rzuciła cenę 2,80 netto jest to realne ?

Wpisujesz  w Google osm łowicz i wchodzisz na ich stronę i tam masz podane telefony 

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Mistrz18 napisał:

Najpierw zmień nick mlekpollover

Teraz ciężka sprawa i z nickiem i chyba z nimi ... białeczko 3,6 i tłuszczyk 4,7 jakoś wrażenia na nich nie robi. Twarde sztuki ... trzeba chyba zastosować niekonwencjonalne metody. Truskawki, szampan, jakieś wspólne spa z szefową skupu. Może córka wyrecytuje wierszyk o serku wiejskim. Musi być jakiś sposób a nie że nie przyjmują. 

21 godzin temu, Mistrz18 napisał:

Edytowane przez MlekpolLover
Opublikowano

Dzis byla u mnie pani z polmleku czy lactalis czy lactopol sam juz nie wiem bo sie pogubilem. W kazdym badz razie to czy to niby do polmleku. Oferowala 2.20-2.30 przy 20tys. Parametey T.4.20 B3.40. jakies opinie o tej mleczarni? Warto pomyslec czy dac sobie spokoj

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Marcin133 napisał:

Nie ważne jakim pędzlem ważne jak się maluje😉

Nie ważne jaka szpada ważne jak się nią włada😄

10 minut temu, Kasjo napisał:

Dzis byla u mnie pani z polmleku czy lactalis czy lactopol sam juz nie wiem bo sie pogubilem. W kazdym badz razie to czy to niby do polmleku. Oferowala 2.20-2.30 przy 20tys. Parametey T.4.20 B3.40. jakies opinie o tej mleczarni? Warto pomyslec czy dac sobie spokoj

Polmlek to chyba przejął lacpol ze 2 albo 3lata temu.a w Polmleku z tego co słyszę to sobie trzeba wynegocjować dobra indywidualna cenę bo tak ogólnie to co najwyżej ,,średnio,,

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, Kasjo napisał:

Nazwisko na T na pani?

Opublikowano
57 minut temu, Kasjo napisał:

Szacun panie chyba pijany byłeś skoro nie ogarniasz z której mleczarni pani była to 3 różne podmioty 😅 mój idol 💯😉

Opublikowano (edytowane)

Lacpol tak ale lactalis i lactopol  już nie 😉 widocznie kolegę odwiedziła pani z lacpol co polmlek przejął jak to ujął w każdym razie z polmleku.  🙈 Lactalis president winnica lactopol polindus gasewo Suwałki Łosice bielmlek z tego co dobrze pamiętam jak się  mylę niech ktoś poprawi mnie z forumowiczów i dostawcow 😉

Edytowane przez artur12441
Opublikowano

Jeszcze się zobaczy czy te drzwi tak zamknięte ... teraz to sprawa honoru będzie. A obecna sytuacja pokazuje, że warto !!! Oj warto. Zaczynam jutro grę w ładne oczy masz z tą Piątnicą. Znajomy do Mullera drzwiami nie wszedł ale przez balkon już się udało ! To da się i tu. Koniec z terrorem Grajewa ... czas na łomżyński romans 

1179883_1622550836.jpg

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kasjo napisał:

Tak czy siak co myslicie o takiej zmianie? Ktos tam oddaje? Ma poczatek szukaja i daja lepiej a pozniej w dól czy jak to wyglada?

A gdzie teraz sprzedajesz mleko ? Bo powiedzieć oddajesz to zle słowo przecież każdy z dostawców sprzedaje nie oddaje mleko... 🙈😉 Powaga pytam kolego ??? 🤔 Jaki podmiot skupujący jest Twoim odbiorca?

Edytowane przez artur12441
Opublikowano
8 godzin temu, MlekpolLover napisał:

Jeszcze się zobaczy czy te drzwi tak zamknięte ... teraz to sprawa honoru będzie. A obecna sytuacja pokazuje, że warto !!! Oj warto. Zaczynam jutro grę w ładne oczy masz z tą Piątnicą. Znajomy do Mullera drzwiami nie wszedł ale przez balkon już się udało ! To da się i tu. Koniec z terrorem Grajewa ... czas na łomżyński romans 

1179883_1622550836.jpg

Weź bo wymiotować się chce🤮.

Jeszcze im laske może zrobisz 😂😂😂

• Haha 7
Opublikowano

Pewnie był już dogadany w grudniu że od kwietnia przechodzi i robi teraz nie śmieszną szopkę że dzięki jego umiejętnościom w przekonywaniu go jednak przyjmą mimo iż nikogo nie biorą  albo poprostu palma odbiła 😄

• Like 3
Opublikowano
11 godzin temu, MlekpolLover napisał:

1179883_1622550836.jpg

Jaki terror w grajewie? Może I nas terroryzują a my nie wiemy😀

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jaka cena w mlekomie?

1.80

2 godziny temu, Marcin133 napisał:

U mnie nie była ale znam ją. Cenę dobra Ci proponuje a ile masz obecnie?

1.80

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v