-
Podobna zawartość
-
Przez rolnik039
Witam gdy włączam światła to temperatura skacze np o 10stopni więcej albo jak halogeny zapaliłem w nocy jak robiłem to o jakieś 15-20 normalnie to była 80 temperatura
-
Przez mateusz330
Witam wszystkich forumowiczów jestem tutaj nowy wiec nie wiem czy w dobrym dziale mam mały problem jak podpiać wskaźnik temperatury od poloneza w ciapku bo wceśniejszy uległ awari czym on ma być sterowany jeden kabelek od czujnika ale co jeszce podpiać do tego pozdrawiam iz góry dziekuje
-
Przez Rudzixonx
Witam, dziś przy wymianie przełącznika świec żarowych spaliłem przewód 56a. Robiłem na włączonych klemach (wiem że tak nie powinienem). Przez przypadek musiałem dotknąć jakaś śrubą masy. Izolacja z niego się cała stopiła. Od czego jest ten przewód? Wszystkie światła i kierunkowskazy działają normalnie. A i jeszcze jedno po tym mankamencie nie świeci się kontrolka świec żarowych. Z góry dzięki.
-
Przez Massey8210
Witam problem mam z Massey 6485 nie działa wyświetlacz tzn. obrotomierz kontrolki od oleju ładowania nie ma ogólnie nic na wyświetlaczu a ciągnik normalnie zapala wszystko w kabinie działa tylko nic nie wyświetla na pulpicie. Może ktoś spotkał się z takim problemem bo bezpieczniki wszystkie sprawdzone i dalej to samo.
-
Przez Rolnikv2
Witam ponownie przepraszam że daje taki słaby temat ale do rzeczy mianowicie w zetorze po włączeniu halogenów na kabinie przednie światła gasną te co są krótkie długie a postojowe świeca tak powinno byc
-