Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A co mnie tam jakieś raporty, ja chce was poczytać 

to czytaj.

Opublikowano
27 minut temu, Pafnucy napisał:

jeden tu, najbogatsiejszy na AF szybko obliczył że 20 tys dostanie tej kasy. właściwie to synowa, ale on się lubi chwalić. \

dzięki pisowi tak się bogaci. :D

No synowa dostanie wincej..... 😁😁😁😁😁

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Wiem tyle co każdy kto widział nagranie, resztę domyślam się z własnego doświadczenia

jeździłes jakim motocyklem? zastanów się? czemu gośc na barierkę wiechał, i czy były inne pojazdy w chwili wjechania przed nim? i tyle. jak to tu jeden pisze. :D

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Pafnucy napisał:

..... 😁😁😁😁😁.. 🤔😜.

33 minuty temu, Pafnucy napisał:

jeden tu, najbogatsiejszy na AF szybko obliczył że 20 tys dostanie tej kasy. właściwie to synowa, ale on się lubi chwalić. \

dzięki pisowi tak się bogaci. :D

No synowa dostanie wincej bo ja swoje tylko liczę ..... 😁😁😁😁😁

Proste liczenie grunty  orne razy 500 a tuzy razy 250... Nie potrafisz takich obliczeń zrobić... 🤔😜

Najśmieszniejsze jest to że dostanę więcej jak wartość nawozu  który  wysiałem bo dawka zmniejszona o połowę ....😜idget spanWidget span

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

No synowa dostanie wincej..... 😁😁😁😁😁

ALE KOGO TO KURWA OBCHODZI?!?! - Memy.pl

:D

Przed chwilą, witejus napisał:

no czemu?

bo drogę mu zajechano.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak mi nie chcesz odpisać dlaczego byłeś uważany za przyszłego kryminalistę 

za niewinnosć. to chyba oczywiste!?

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

A to pytałeś i myślisz ciągle to ci tlumacze żeby dupkeee cisło 😁😁😁😁

https://www.medonet.pl/leki-od-a-do-z,osobowosc-paranoiczna---na-czym-polega--jakie-sa-jej-objawy-i-przyczyny-oraz-jak-mozna-sobie-z-nia-radzic,artykul,1733560.html

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Pafnucy napisał:

jeździłes jakim motocyklem? 

Ja tam nawinołem przez 15 lat kilka dziesiąt tys km różnym 2 kołowcami i nadal nawijam, nie jeden w furze nie bedzie mial tyle mocy co ja w moto miałem, ale celowo tu nie dyskutuje na ten temat  bo jak czytam to sami znafcy więc sobie poczytam :D:D

Edytowane przez V12
Opublikowano
Przed chwilą, V12 napisał:

Ja tam nawinołem przez 15 lat kilka dziesiąt tys km różnym 2 kołowcami i nadal nawijam, nie jeden w furze nie bedzie mial tyle mocy co ja w moto miałem, ale celowo tu nie dyskutuje na ten temat  bo jak czytam to sami znafcy więc sobie poczytam :D:D

tam znafcy. dobrze jest czasami podyskutować. 

O widzę że szukasz pomocy z tej bidy 😜

иди на хуй! :D

Opublikowano

Od kiedy pamiętam to Ty jakiś podejrzany mi się wydawałeś 🤔

Rysiek najpierwszy się poznał. :D

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Się nie nerwuj... Nic to nie da... 😜

jasne jasne. będę przytakiwał. :D

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pafnucy napisał:

dobrze jest czasami podyskutować. 

Oczywiście, ale ja pozostane bierny w temacie

mimo że dosiadałem kilka maszyn i tez troche widziałem, rozmawiałem , czułem ,szczescia miałem  i "pełne portki" tez czasem, takie były sytuacje...

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Rysiek najpierwszy się poznał. :D

On Cię miał za psychopatę, a ja za typa spod ciemnej gwiazdy 🙊😂 a jeszcze jak chciałeś klapsów temu durniowi zza rzeki dać to już całkiem 

Opublikowano

A po co komu taki potakiwacz.. Toć ty na niczym się nie znasz i tylko dee zawracasz i tyle... 🤔🤕

oczywiście. masz rację jak zwykle. :D

Opublikowano

On Cię miał za psychopatę, a ja za typa spod ciemnej gwiazdy 🙊😂 a jeszcze jak chciałeś klapsów temu durniowi zza rzeki dać to już całkiem 

no nie wiem kiedy ci wierzyć . opisywałeś mnie i inaczej. 🤔

Toć to żadne odkrycie.. 🤔😁

no jasne. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v