Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie cnh (steyr) finansowanie fabryczne zawarte w lutym na rok: 40% wpłaty własnej netto, VAT płatny po 4 miesiącach, ubezpieczenie obowiązkowe przez CNH (generali AC+OC wyszło 1% wartości netto maszyny), no i spłata reszty przez cesję z agencji pod koniec roku. Bez opłat manipulacyjnych przygotowawczych itp. czyste 0% za wyjątkiem tego ubezpieczenia.

Opublikowano

Czy wersja demo przejdzie pod agencje? Dealer mi oferuje t6.180 ale właśnie ma już zrobione ponad 100 mth niby lepsze wyposażenie koła miechelina 650tył  i 540 przód zawory miedzyosiowe już pod joystkick i przygotowany pod nawigacje jednak cena jak za używany ciągnik mocna przesadzona 430tys też nie wiem co taki ciągnik robi na tych pokazach u rolników. Ogólnie to chciałem t6.160 i taki już od 400tys się dostanie tylko u tego dealera trzeba czekać do czerwca 

Opublikowano

Jak to co robił ? Sprawdzenie na max co potrafi. Rycie bezorkowcem jak najgłębiej się da itd. Tak wygląda większość testów, choć nie wszystkie. 
Cena też przesadzona. Na olx jest odpowiednik steyra i z takim wyposażeniem co podałeś plus wom i tuż przod jest za 460 netto, myślę ze za 440 do wyrwania 

Opublikowano
5 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Jak to co robił ? Sprawdzenie na max co potrafi. Rycie bezorkowcem jak najgłębiej się da itd. Tak wygląda większość testów, choć nie wszystkie. 
Cena też przesadzona. Na olx jest odpowiednik steyra i z takim wyposażeniem co podałeś plus wom i tuż przod jest za 460 netto, myślę ze za 440 do wyrwania 

ten tez ma tuz i hydraulike z przodu i obciązniki na kołach , odpowiednik stayer to jaki model bo to chyba tylko 4 cyl mają a ten ma 6cyl 15 tyś to urwał przez tel a pewnie jeszcze by dało się wiecej zbić. 

Opublikowano
49 minut temu, WojtekBuawski napisał(a):

Skoro demo to pewnie i jest zarejestrowany więc to już go skreśla.

no mówił że tymczasowo na dealera i przejdzie ale ja tam nwm powinien być pod agencje fabrycznie nowy dlatego pytam 

Opublikowano
1 godzinę temu, naczilu napisał(a):

ten tez ma tuz i hydraulike z przodu i obciązniki na kołach , odpowiednik stayer to jaki model bo to chyba tylko 4 cyl mają a ten ma 6cyl 15 tyś to urwał przez tel a pewnie jeszcze by dało się wiecej zbić. 

6150 profi 

Na jakiej skrzyni ten nh? 

Opublikowano
Godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

6150 profi 

Na jakiej skrzyni ten nh? 

Dynamic Command, a stayer też stoi na placu classic 150km ze skrzynią 17x16 za 395 ale to nie oglądałem i nie jeździłem jeszcze a w NH dość fajnie wszystko chodziło i pod niego składałem na modernizacje 

Opublikowano

Może głupie pytanie ale nie miałem nigdy do czynienia z bezstopniowka w cnh. Ostatnio oglądając na placu ciągnik  Steyr Absolut na cvt rzucił mi się w oczy 4 ,,pedał „ od strony drzwi  przy sprzęgle. Gaz , hamulec, sprzęgło i ta czwarta dźwignia . Od czego on jest ? 
Miałem zapytać handlowca ale zaczęliśmy rozmawiać o czymś innym i wypadło mi z głowy 

Opublikowano
50 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Może głupie pytanie ale nie miałem nigdy do czynienia z bezstopniowka w cnh. Ostatnio oglądając na placu ciągnik  Steyr Absolut na cvt rzucił mi się w oczy 4 ,,pedał „ od strony drzwi  przy sprzęgle. Gaz , hamulec, sprzęgło i ta czwarta dźwignia . Od czego on jest ? 
Miałem zapytać handlowca ale zaczęliśmy rozmawiać o czymś innym i wypadło mi z głowy 

Pomiędzy sprzęgłem a hamulcem jest pedal od opuszczania kierownicy.

Opublikowano
2 godziny temu, ThePerkins napisał(a):

Pisaliście, że w MF'a teraz nikt nie będzie kupował po tej aferze z 7s, na fb widać że przestoju to tam akurat nie ma ... 

to ty chyba nie wiesz jak oni prężnie działali.

Opublikowano (edytowane)

Jaki traktor ? W valtrze za chip i usunięcie kolo 3 tys 

Koledze w jd robili to chyba 10 koła zapłacił ale z hamownia niby byli. Nie widziałem tak mówił 

Edytowane przez ubogiwladek
Opublikowano
2 godziny temu, ubogiwladek napisał(a):

Jaki traktor ? W valtrze za chip i usunięcie kolo 3 tys 

Koledze w jd robili to chyba 10 koła zapłacił ale z hamownia niby byli. Nie widziałem tak mówił 

T6. Czyli rozbieżności w cenach są duże...

1 minutę temu, skywalker89 napisał(a):

Od przyszłego roku na stacjach mają sprawdzać spaliny, ciekawe czy w rolniczych też tak będzie..  jeśli tak to  będzie nieciekawie 

U nas każdy sam dowód zawozi 😂

Opublikowano
2 godziny temu, barteko1 napisał(a):

Pany powiedzieli mi za usunięcie adblue 4tys i za chip drugie tyle 🤡 takie są ceny?

Na yotubie ktoś to robi to 3tyś za usuniecie całej ekologi bierze.