Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Po ile u was chodzi siarczan magnezu siedmiowodny ? 

Ampol merol 50zl netto 25 kg. Zamawiane w połowie grudnia. Przyjechało że 3 dni temu. Nie wiem czy jeszcze mają. 

Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

Regularnie jest tu wstawiane i ma d*pę obrobioną.

Okazyjnie - słowo klucz🤭

Co z tym ogłoszeniem jest nie tak? Czyżby podana była cana za pół tony?😀

Opublikowano

A jak ja z nimi nigdy nic nie handlowal to za każdym rokie 600w minus 🤔🤭

Opublikowano
12 godzin temu, XTRO napisał:

U mnie rozmarzło na 10cm a głębiej zamroz dlatego woda stoi i spływa 

To jaki miałeś mróz że tak zamarzło u mnie -6 trzy dni ,jeden  -9 ,  10 cm zamarzło dawno puściło ,śnieg też miałeś że woda stoi

2 minuty temu, Norman napisał:

Ja za 2 piwka oddam, jak ktoś chętny.

To nie lepiej coś kupić , syn dostał to kupi coś , zobaczymy co będzie warto

Opublikowano

@miwigos Nie ma za bardzo co na miejscu Saletra 3100-3200 brutto mocznik 4100  bialfoska 2810 luty - VAT u nich drożej tak jak pisałem ultra 8 3340. ŚOR ogólnie mam, kwalifikanta nie potrzebuje. Także pewnie przepadnie.

Opublikowano
20 minut temu, miwigos napisał:

To jaki miałeś mróz że tak zamarzło u mnie -6 trzy dni ,jeden  -9 ,  10 cm zamarzło dawno puściło ,śnieg też miałeś że woda stoi

To nie lepiej coś kupić , syn dostał to kupi coś , zobaczymy co będzie warto

Ostatnio pod -14 łapało 

Opublikowano
13 godzin temu, Agrest napisał:

Mam odłożony na składzie po 56zł przy tonie. Mniejsza ilość 59zł Ale w lutym - vat

Ile max kg. można dać w zbiornik 400l na rzepak?

Zawsze sypałem saletrosan ale teraz jego nie kupiłem i muszę trochę siarki rzepakowi dać.

Opublikowano
53 minuty temu, Norman napisał:

@miwigos Nie ma za bardzo co na miejscu Saletra 3100-3200 brutto mocznik 4100  bialfoska 2810 luty - VAT u nich drożej tak jak pisałem ultra 8 3340. ŚOR ogólnie mam, kwalifikanta nie potrzebuje. Także pewnie przepadnie.

U nich saletra 3400 zł , kupujesz 1,2 t saletry = 4080zł  żeby był ten zakup za 4 tys i wykorzystujesz ten kupon rabatowy , czyli za 1,2 tony saletry płacisz 3480 zł. A teraz wezmy że kupujesz u siebie w cenie 3100 -3200 i płacisz za 1,2 t  3720 - 3840zł , więc jak by nie liczyć to z agroloku kupisz taniej 

Opublikowano
1 godzinę temu, Norman napisał:

Na 4 tyś 600 zł to jest 15% ,tyle droższe nie są u nich nawozy czy środki , mozna wziąść na zapas , nie wiem ile masz ha , ale 4 tyś , to jest tyle co nic nawet na gospodarstwo 10 ha ,

Opublikowano

Pytanie czy taką ilość przywiozą przy tej cenie bo Agrolok to magicy brałem od nich kukurydzę też miały być bonusy ale jak się okazało nie dotyczą tych odmian także do tych kuponów podchodzę z przymrużeniem oka ,😜

Opublikowano (edytowane)

Sprawdzimy  będzie sie opłacało to kupimy, nie kupujemy w ciemno tylko uzgadniamy

Edytowane przez miwigos
Opublikowano (edytowane)

Mazowieckie zachód. Cena brutto zł/t info od znajomego: mocznik Polski 4090, Saletra 3120, polifoska 6 - 2890, saletrosan 26 - 3030 skład zapełniony nawozami od dłuższego czasu (lata).

Edytowane przez Norman
Opublikowano
21 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Te kupony chyba każdy dostał. Szukają kupców bo każdy od nich odchodzi za to nachalność i że mają jedne z wyższych cen na rynku.

Ja nie dostał.

Opublikowano
40 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Te kupony chyba każdy dostał. Szukają kupców bo każdy od nich odchodzi za to nachalność i że mają jedne z wyższych cen na rynku.

Ciekawe czy można te kupony sumować, zebrać kilka i kupić siatkę do prasy za friko😁

Opublikowano

Ja też bo kupiłem u nich w zeszlym roku auto saletry, o dziwo mieli taniej jak inni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v