Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie musi być zagramiczny 🤔

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Baks00 napisał:

A nie lepiej z pionowym adapterem 🤔

23 minuty temu, Dziad932 napisał:

Chociaż raz coś mądrego napisałeś 😉 polska to jest dobra wódka a nie maszyna

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano

Od jutra nie rób żadną polską maszyną od taty czy tam wujka , najlepiej łapami😉

12 minut temu, Baks00 napisał:

Nie, ładowność minimum 8t, oraz 4 łańcuchy 

Rozumiem , 👍

Opublikowano (edytowane)

Chociaż szpadel pozwól mi wziąć 

12 minut temu, Dziad932 napisał:

Od jutra nie rób żadną polską maszyną od taty czy tam wujka , najlepiej łapami😉

Opublikowano
Dnia 30.10.2022 o 10:37, jahooo napisał:

Z tych 7 zł w skarbówce nie urosło ani w tydzień ani w miesiąc 160zł. Miałeś sporo czasu na uregulowanie tej należności. Komornik nie wchodzi na konto "od ręki" - trochę czasu upłynie. 

No rok chyba. Wypadło mi to całkowicie z głowy. Tak jak pisałem, żebyś mnie źle nie zrozumiał. Według mnie komornik to nie jest diabeł którego się trzeba bać. Jak się robi długi to trzeba mieć świadomość że trzeba to spłacać. A takie gadanie o nie kupowaniu od komornika to jak napisałem tylko pogrążanie dłużnika. 

• Like 3
Opublikowano
24 minuty temu, TheraRolnik napisał:

🤔

😉 polska to jest dobra wódka a nie maszyna

Głupoty piszesz 

1 minutę temu, slawek74 napisał:

to jest małe gófno 🥴🤭

cynkometa Ci sprzedam 😃

Dychę dam i w weekend jestem 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, soltys48 napisał:

Głupoty piszesz 

Nie, po prostu specjalnie tak napisałem 😜

29 minut temu, slawek74 napisał:

cynkometa Ci sprzedam 😃

Teściu jakiego masz 🤔 poka poka 

Opublikowano
soltys48 napisał:

39 minut temu, slawek74 napisał:

za dychę to przyczepę czwórkę be papierów 🤪 4 dychy to nadstwki będą 😃

Te te za połowę tego kupiłeś z kwitem 

tak za polowę co teraz nowy kosztuje 😃

Dziad932 napisał:

Ale coś droga 

bambry na 40 hektarach to nowe czternastki kupują....

Opublikowano
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Nadal mam. Stoi w stodole 4 lata nieużywany. Też 2012r. Przy ostatniej orce zgubił wszystkie dłuta bo po przekręceniu nie zmieniłem śrub. Czyli ledwie dotarty. A waży chyba 560kg.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

tak za polowę co teraz nowy kosztuje 😃

bambry na 40 hektarach to nowe czternastki kupują....

Taa , a później płacz bo komornik puka 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v