Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

I mi się tak wydaje. Natomiast Radek póki co zbiera ekipę pięciu wspaniałych, którym podobno żyć nie daję. Póki co nawet trzeciego jeszcze nie znalazł 

Słabo coś chiba koledzy chwala ta bude na płycie i te bidne ploty 😁😁😁😁

Nie że wazelina czy coś ale Radek to akurat widać że dobrze gospodarzy. Samochód nowy, dom postawiony, sprzęt widać konkretny. Chyba co niektórzy mu tego zazdroszczą, bo innego wytłumaczenia nie widzę.

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, damianos95 napisał:

Przemek mam takie pytanko Ty kojarzysz Babińskiego tego z YT co ciągnika szukają ? Bo chyba oni ztwoich okolic 

kojarzę, szuka i znaleźć nie może , najlepiej jakby za darmo był. dosłownie przez drogę mieli to sie zastanawiali a on poszedł w pól godziny

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, damianos95 napisał:

Przemek mam takie pytanko Ty kojarzysz Babińskiego tego z YT co ciągnika szukają ? Bo chyba oni ztwoich okolic 

Ja nie Przemek ale i Maćka i Kamila znam. Wioska obok mnie 

Kiedyś tu jeden z nich konto miał ale nieaktywne chyba od dłuższego czasu

Opublikowano
1 minutę temu, FarmerDyzio napisał:

Nie że wazelina czy coś ale Radek to akurat widać że dobrze gospodarzy. Samochód nowy, dom postawiony, sprzęt widać konkretny. Chyba co niektórzy mu tego zazdroszczą, bo innego wytłumaczenia nie widzę.

A wisz że jest tu trochi nędzarzy to być może... Na moje oko to nima czego i tyle bo niczego konkretnego ja tam nie widzę i tyle. 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

kojarzę, szuka i znaleźć nie może , najlepiej jakby za darmo był. dosłownie przez drogę mieli to sie zastanawiali a on poszedł w pól godziny

Nie przypomina Ci to czegoś ? 

Opublikowano

No ja właśnie w nawiązaniu o ciagnik że szukają 20 letniego ciągnika z gwarancją najlepiej i nowymi laczkami

I jak słucham tego chłopaka to każdy ciągnik zły i coś nie tak 

A jaki mieli ten co mówisz co siebie mogli zdecydować?

Opublikowano

ludzka zazdrość

1 minutę temu, soltys48 napisał:

coś musi być na rzeczy skoro ty mu najmocniej dokuczasz

Opublikowano

Fetorka, teraz nie pamiętam czy 63 czy 5340

No 5340 znajomy ma nawet fajny 

Ale gdzie tam do nich jak oni nawet renowki nie cha tylko jd nh albo case i to z polbiegami klima i pneumatyka w stanie igła 

A ty mówisz o mechanicznym ciągniku 

Myślałem że u was łatwiej ciągnik kupić jak rozmawialismy

Opublikowano
1 minutę temu, damianos95 napisał:

Myślałem że u was łatwiej ciągnik kupić jak rozmawialismy

Idzie kupić bez większych problemów ale trzeba mieć normalne wymagania a nie ruski wart 50 koła a poszukiwany z cała listą życzeń max 100

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

1 minutę temu, FarmerDyzio napisał:

A wisz że jest tu trochi nędzarzy to być może... Na moje oko to nima czego i tyle bo niczego konkretnego ja tam nie widzę i tyle. 

jest i ten co od .... lubi 🤭😀👨‍🦰

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Ty mała stopa to się na cytujesz i nabelkoczesz i nikt nie wie o jaki uj ci chodzi... 😁😁😁😁

nie udawaj cwe.....u

szymon09875 napisał:

3 minuty temu, DANDYS napisał:

Teraz to możesz wracać... Jak ja wszystko na stojąco czytałem 

kiedy mi ten opryskiwacz przywieziesz 🤔 usiądź szkoda nóg 😉

Bogdan_ja napisał:

wysil trochę ten 👨‍🦰 łeb

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, slawek74 napisał:

nie udawaj cwe.....u

😉

Jak łapiesz kryzys pryszczu to dziel słomkę na cztery 😁😁😁😁

5 minut temu, danielursus3p napisał:

Trochę podumac i wiadomo... 

Po co sobie głowę zawracać tym bełkotem i to rozszyfrowywać... Toć to dno. 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
39 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Znaczy że ty mnie czy ja tobie dokuczam... Bo na moje oko to ani jedno ani drugie 🤔.... Radziu to taka pipa co udaje uszczypliwego ale on nie groźny i mnie takie pipy nie interesuja 😁😁😁😁

A ty groźny bodzio? Chyba tylko jak z kijem do obory wchodzisz 😛😛😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v