Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jest cały. Ten oryginalny pilmetowski wytrzymał w opryskiwaczu 500l od 98 do 2010 roku. Cała okolica nim pryskala jak go ojciec kupił. A teraz co roku-dwa problem.

Mimo tego kup nowy mieszek 

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

zetora sprzedaj 🤭 i kup przycepę 🤪

Apropo sprzedaży Zetora, mam tego tura wystawionego, dzwonił z pół godziny temu facet o tura, w końcu pyta czy ciągnika bym nie sprzedał ,mówię mu że jak dobrze zapłaci to czemu nie,a on na to że za daleko bo on z Zakopanego 🤦 miałem go zapytać to po kiego chu....d*pę zawraca. Tak że sprzedanie Zetora też proste nie jest.🤔

Opublikowano

Toć to tatowy traktor,nie do sprzedania 🙅 

Zresztą nie to żebym ja na Zetora narzekał,bo ten u nas to już na siebie daaaawno zarobił ,ale chyba nie ma aż tak głupich ludzi żeby dać nawet i 60 tys za takiego Zetora?🤔

Opublikowano
slawek74 napisał:

zetora sprzedaj 🤭 i kup przycepę 🤪

Zetor się przyda, nerkę niech sprzeda na przyczepę,🤭

Opublikowano
ZetorMisio napisał:

Toć to tatowy traktor,nie do sprzedania 🙅 

Zresztą nie to żebym ja na Zetora narzekał,bo ten u nas to już na siebie daaaawno zarobił ,ale chyba nie ma aż tak głupich ludzi żeby dać nawet i 60 tys za takiego Zetora?🤔

sprawdź a się przekonasz 😁

Opublikowano

23 godziny temu, Optimus napisał:

częściowo malowany, fotele nie wyglądają na wyślizgane, mimo to bardziej bym obstawiał że jest 1ka z przodu jak to mają w zwyczaju ciągniki z danii   

15 godzin temu, Ursus932bis napisał:

Ciekawe czemu jeszcze nie sprzedana 🤔 , wygląda nie tak źle i cena ok 

https://m.olx.pl/d/oferta/przyczepa-autosan-d-47-CID757-IDLD2Xp.html?reason=hp|observed

bo te okolice są bogatsze i takie przyczepy to średnio przydatne, jak lexion kosi to by takich chyba z 10 potrzebował do odwozu, to nie lubelszczyzna że za byle kołówkę lub ciapka chcą po 20 tys     

14 godzin temu, stempos1980 napisał:

ładny, ale szyba wybita z tyłu, chyba że taka czysta 

13 godzin temu, jaco512 napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-8t-wywrotka-jednoosiowa-CID757-IDOFqLf.html#2832590912

Miesiąc temu ta przyczepa była w Wyszkowie za 9800, ładna przebitka

że za 9800 taka taczka się sprzedała to już bym się cieszył 

7 godzin temu, ZetorMisio napisał:

Apropo sprzedaży Zetora, mam tego tura wystawionego, dzwonił z pół godziny temu facet o tura, w końcu pyta czy ciągnika bym nie sprzedał ,mówię mu że jak dobrze zapłaci to czemu nie,a on na to że za daleko bo on z Zakopanego 🤦 miałem go zapytać to po kiego chu....d*pę zawraca. Tak że sprzedanie Zetora też proste nie jest.🤔

ty nie masz przypadkiem 8x11? to przecież 80tka w lepszym opakowaniu, jak by miał napęd to szał pał, bez napędu to tak średnio, taki fajny do paszowozu, jakieś przyczepy pociągnąć w żniwa   

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy paszowozów . Osiemdziesiątka to dobry temat do paszowozu 8 m . Chodzi czy w miarę odpala na płynie ,i czy właśnie ten wałek wom  nie będzie sprawial problemów przy ruszaniu pełnego ,bo słyszałem że ma problemy z ruszeniem ,tylko nie wiem co jest powodem ,temperatura ,czy lepkośc oleju ,czy jeszcze coś tam . Może by nabył takową i skuł na amen z paszowozem  .

Opublikowano
3 godziny temu, kizak napisał:

Pytanie do posiadaczy paszowozów . Osiemdziesiątka to dobry temat do paszowozu 8 m . Chodzi czy w miarę odpala na płynie ,i czy właśnie ten wałek wom  nie będzie sprawial problemów przy ruszaniu pełnego ,bo słyszałem że ma problemy z ruszeniem ,tylko nie wiem co jest powodem ,temperatura ,czy lepkośc oleju ,czy jeszcze coś tam . Może by nabył takową i skuł na amen z paszowozem  .

Jak zajdzie słońce to już ma problem z paleniem, taka ogólnie opinia panuje.

Ja miałem jedna i paliła bez problemu przy -20, tyle że na 24v rozruch. Ta co teraz jest jakoś odpala ale szału nie robi ale sąsiada jak jest koło 0 to albo trzeba jej dać czytac albo ciepłą wodę w blok.

28 minut temu, soltys48 napisał:

80 mają to do siebie że kiepsko odpalają zimą i do tego ten wom....

Wom jak się zrobi to kręci bez problemu. Tym bardziej że przy paszowozie można zrobić go ciasno, wałek i tak praktycznie cały czas włączony. 

Opublikowano
50 minut temu, szymon09875 napisał:

Wom jak się zrobi to kręci bez problemu. Tym bardziej że przy paszowozie można zrobić go ciasno, wałek i tak praktycznie cały czas włączony. 

To jak następnym razem jak GRUBY będzie robił u siebie to mu podpowiesz co i jak bo u niego w 16 dwa razy do roku wom siada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v