Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Mieciu24 napisał:

Zobacz na OLX wstawiam 20 marca łódzkie

@Mieciu24 no ładne , i nikt nie chce Ci dać tyle 🤔 , z Milexem nie handlujesz ?

Opublikowano
16 minut temu, Ursus932 napisał:

@Mieciu24 no ładne , i nikt nie chce Ci dać tyle 🤔 , z Milexem nie handlujesz ?

Z Milesem handlowałem ale jak jeden kierowca tak jebie że od kogo weźmie to już mu hodowlę skończy a drugi mówi że za daleko bo do mnie ma że trzy kilometry 🤔😎

Opublikowano

jeśli to prawdziwa legendarna Kanalia to faktycznie żaden handlarz może nie ryzykować za parę słówek zysku 🤔

Opublikowano

Po lekturze ostatnich 20 stron tego forum dotyczącego niby "CEN BYDŁA" doszedłem do wniosku że tak z grubsza byki są w przedziale 11.5 do 13.50 netto.

• Thanks 1
Opublikowano
darekm napisał:

Po lekturze ostatnich 20 stron tego forum dotyczącego niby "CEN BYDŁA" doszedłem do wniosku że tak z grubsza byki są w przedziale 11.5 do 13.50 netto.

ten tytuł to zmylka ! cen bydla szukaj w temacie o pogodzie 🤣

• Haha 1
Opublikowano

Dzisiaj mi znajomy się chwalił, agromir odbierał wczoraj

jałówka 500kg 15zl,

krowa 700+ 11,5zł,

byk 700+ 17zl.

Wszystko MM, brutto na żywo -7% strączki. 

Cuś mnie się zdaje, że ostro pier**li farmazona. 🙈

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał:

Czekaj będziesz o coś pytał 😁

Ogolnie mam teraz luks sztukę krowe do sprzedania pewno około 500 kg będzie miała 😂😂 jak sprzedam pochwale się cena 

Opublikowano

Ja mam byka 23miesiące waga +-450-500kg. Byk skora i kości i problemy z nogami(przednich wogole nie prostuje) i z tego co pokazywalem jakis czas temu dla odbiorcy to tylko poubojowo by wzial czyli w domysle ile zechcą tyle dadzą. Kiedys z inna firma przerabialem podobny temat to żadnego papieru z wybicia nie dostalem tylko kasa na konto i koniec. A u was jak jest z takimi sztukami biorą na żywa i ile moge za taka sztuke oczekiwac za kg na żywo?

Opublikowano
1 godzinę temu, Michal014d napisał:

Ja mam byka 23miesiące waga +-450-500kg. Byk skora i kości i problemy z nogami(przednich wogole nie prostuje) i z tego co pokazywalem jakis czas temu dla odbiorcy to tylko poubojowo by wzial czyli w domysle ile zechcą tyle dadzą. Kiedys z inna firma przerabialem podobny temat to żadnego papieru z wybicia nie dostalem tylko kasa na konto i koniec. A u was jak jest z takimi sztukami biorą na żywa i ile moge za taka sztuke oczekiwac za kg na żywo?

jak ktoś Ci go uczciwie rozliczy to dopiero zobaczysz ile traciłeś na żywą. 

nogi mu nie potrzebne, a klasa mięsa w pl i różnica ceny to już porażka totalna 🙊

Opublikowano
13 godzin temu, pedro2 napisał:

Dzisiaj mi znajomy się chwalił, agromir odbierał wczoraj

jałówka 500kg 15zl,

krowa 700+ 11,5zł,

byk 700+ 17zl.

Wszystko MM, brutto na żywo -7% strączki. 

Cuś mnie się zdaje, że ostro pier**li farmazona. 🙈

Ma chlopina fantazje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
    • Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v