Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

mi tam pasuje jak na jedno wyjdzie. 

chociaż spokój w oborze i na pastwisku. 

Opublikowano

z nadmiaru bydła to oni się raczej u mnie nie pojawili. i strasznie interesowało czy coś na już mam. 

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

z nadmiaru bydła to oni się raczej u mnie nie pojawili. i strasznie interesowało czy coś na już mam. 

Czyli cos zaczyna się dziać, na ceny rolnicze chyba maja 20,60 a jalowki mówił po ile?

Opublikowano

też niby 21  i coś bąkał że niby coś na początek współpracy dołoży. 

ale to nie dla mnie z nimi zabawa. 

Opublikowano
50 minut temu, HF86 napisał:

Z godzinę temu odjeżdżał jeden ode mnie z kiepską miną bo nie załadowaliśmy. Z bdb byka 14 było drogo to został. Simy 12.6 bo za ciężkie 🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Z godzinę temu odjeżdżał jeden ode mnie z kiepską miną bo nie załadowaliśmy. Z bdb byka 14 było drogo to został. Simy 12.6 bo za ciężkie 🤭

Netto/brutto?

Opublikowano
Dnia 2.12.2022 o 20:40, ThePerkins napisał:

Po ile teraz za krowy takie 550-600 kg?, jak dzwoniłem to nawet 10zł za żywca nie chcą dać 

Beefmarek, krowa 840 kg .10.5 zł druga 550 kg po 7.5 zł kg 

Opublikowano
Dnia 2.12.2022 o 20:40, ThePerkins napisał:

Po ile teraz za krowy takie 550-600 kg?, jak dzwoniłem to nawet 10zł za żywca nie chcą dać 

Wszystko zależy od tego jaka ta krowa sprzedalem taka 550kg na poczatku listopada to wyszło 7.5brutto a od tego czasu wiele jeśli o krowy chodzi to się podobno nie zmieniło 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v