Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, Cybulek17 napisał:

Oferta 24R , 24.5U , prowizja 100zł/szt dla pośrednika.  Mają gest , według moich obliczeń dołożą kilka stówek do paliwa za przewóz z północy na południe 😉 

a po co mają to przewozić 🤔

mój z wozi cały dzień na bazę, a w nocy ubojnie swoim transportem odbierają. 

I po segregacji z 4 ubojnie swoje zabierają. 

a jak już ma wieźć to z 30 gr za transport kg. 

Opublikowano

mój do głównej z 300 . ale ma dwie regionalne swoje. 

a może czują fest byznes. 

bydło masz fajne. jest na czym zarobić. 

Opublikowano

czyli według waszych wyliczeń na żywo ile za byka Lm hf i średni MM mój kupiec ma w piątek podjechać i zobaczyć jak się dogadamy to sprzedam bo ciasno jak cholera... powiedziałem mu przez telefon za Lm 15netto trochę go zacieło ale to kierowca i miał 2 tyg urlop i musi wejść na nowo w ceny. będę wdzięczny za pomoc 👍

Opublikowano
44 minuty temu, soltys48 napisał:

Na Tarnów?

Ten Tarnów to jakiś chyba zbawienny dla hodowców... U nas (okolice Bielska Podlaskiego) też jeździ taki pośrednik busem i mówi że On wszystko wozi na Tarnów .. a się dowiedziałem potem od pewnego człowieka że codziennie wozi bydło do Beef Marka do Brzeźnicy. Co tam jest w tym Tarnowie.. hehe?

Opublikowano
1 godzinę temu, tomaszmab napisał:

Ten Tarnów to jakiś chyba zbawienny dla hodowców... U nas (okolice Bielska Podlaskiego) też jeździ taki pośrednik busem i mówi że On wszystko wozi na Tarnów .. a się dowiedziałem potem od pewnego człowieka że codziennie wozi bydło do Beef Marka do Brzeźnicy. Co tam jest w tym Tarnowie.. hehe?

http://qulinarna.pl/kontakt

Opublikowano
9 godzin temu, tomaszmab napisał:

Żydki są....  

Opublikowano

jaki tu ruch się zrobił w tym tygodniu 🤭

wszyscy dalszych podwyżek czekali, a tu mała korekta i ubojnie pełne 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v