Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

Oryginał tak samo był

taka blaszka powinna byc stabilizujaca :D ale ciul , a jak nie chce sie odkrecic , to zawsze warto obstukać dokładnie i puszcza zazwyczaj , i dobrze wyczyscić przed  i wd 40  , a jak nie chce to obcinasz i nasadkę , i wtedy lepiej , a jak jeszcze nie chce to palnikiem lekko , tylko trzeba uwazać i przepompować płyn bo wytraca sie woda od temperatury :) 

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

taka blaszka powinna byc stabilizujaca :D ale ciul , a jak nie chce sie odkrecic , to zawsze warto obstukać dokładnie i puszcza zazwyczaj , i dobrze wyczyscić przed  i wd 40  , a jak nie chce to obcinasz i nasadkę , i wtedy lepiej , a jak jeszcze nie chce to palnikiem lekko , tylko trzeba uwazać i przepompować płyn bo wytraca sie woda od temperatury :) 

O te blaszke  ci chodzi co na nowym przewodzie jest

IMG_20220208_182551.jpg

Opublikowano
bratrolnika napisał:

W Suzuki dziwnie pokazuje, nie spalanie na 100km, tylko ile przejedziesz na jednym litrze🙆‍♂️

napewno da się przeprogramować w toyocie też tak było szwagier przestawił miał kiedys corolle z snikiem yamachy

• Thanks 1
Opublikowano
marulekk napisał:

8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Zdrowiej tam bo wiosna idzie 🙋‍♂️ jakby coś trzeba to pisz.

taaa, jakby krowy trzeba było sprzedać to pomożemy :D 

ja w domu pod kocem jeszcze jest konu mnie zastąpić ... 😉

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

I 40l chwilówkę zrobię. Chyba 44 zrobiłem na jedynce pod górę

Kurła ale te łałdi nie oszczędne ... Jak dam dobrze gazu przy rozpędzaniu to dochodzi do 40l 🙈

2 godziny temu, bieniek_88 napisał:

Tez jadę na b0 

Tylko to chwilowe spalanie jest, ładnie wygląda na zdjęciu, też takie coś mogę zrobić i pisać ochy i achy na temat spalania, to jednak jest nie miarodajne Rysiu. Wstaw średnie na 1000km to uwierzę. Aż poszedłem sprawdzić i u mnie pokazuje komp średnio na ciut aktualnie ponad 2300 km 6.4 l/100 1.9 jtdm 185 km. Trasy głównie w koło komina.

U mnie 1.8t 

9-10l średnie 🙊

Opublikowano
15 minut temu, kris91 napisał:

Dopłaty do dekoderów mają być, 13-14 "dają", 500+, kwota wolna AŻ 30tys i ludzie 100 zł nie mają na dekodery, dobrobyt 😂😂😂😂😂😂

14 już chyba zabrana 

Opublikowano
20 minut temu, kris91 napisał:

Dopłaty do dekoderów mają być, 13-14 "dają", 500+, kwota wolna AŻ 30tys i ludzie 100 zł nie mają na dekodery, dobrobyt 😂😂😂😂😂😂

A puźniej puk puk w drzwi poczta polską lub us i będą ścigać za abonament reżimowskiej telewizji 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano

Otóż to, nałapią się a później kontrole czy opłacany abonament 🙊🙊🙊🙊 Jeszcze dekodery powinne być zaprogramowane tylko tvp1, tvp2 i tvp info 😂😂😂😂

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Otóż to, nałapią się a później kontrole czy opłacany abonament 🙊🙊🙊🙊 Jeszcze dekodery powinne być zaprogramowane tylko tvp1, tvp2 i tvp info 😂😂😂😂

S.R.A.M na ichnie dekodery

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Paradoksalnie Suzuki po chipie, dołożeniu 20KM i 60Nm zaczęło palić mniej, o to odczuwalnie mniej

W rodzinie jeden ma golfa 4 z takim silnikiem jak ja w audi tzn 1,8t ja mam 150km a on ma zrobiony silnik na 200km i mimo większej mocy pali mu 1,5-2l mniej, no wiadomo też  że golf trochę lżejszy od audi 

Opublikowano
18 minut temu, TheraRolnik napisał:

Kurła ale te łałdi nie oszczędne ... Jak dam dobrze gazu przy rozpędzaniu to dochodzi do 40l 🙈

U mnie 1.8t 

9-10l średnie 🙊

50 zł 100km😁😁😁🙆🏻‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

żyje żyje leżę w łóżku tylko się poce i łeb trochę boli

Ale pocisz się że leżysz w łóżku ? Czy może łeb boli bo się pocisz ? A może leżysz bo łeb boli ? 🙊

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Ja bym swego volviaka nie zamienił na nowego merca w benzynie.

Diesel to diesel.

dobry dizel dobra i benzyna mam to i to na krótkie odccinki do sklepu benzyna lepsza a i lepiej w ostre mrozy odpala

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ja bym swego volviaka nie zamienił na nowego merca w benzynie.

Diesel to diesel.

Drugie łałdi jak będzie to w dieselu ale wtedy minimum 2.7 pojemność żeby to jakoś jechało a nie się kulało także te 200km to minimum 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v