Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Pozdrowić benzyniaków co 10 palą 😁😁😁

IMG_20220208_150015.jpg

Korzystanie z telefonu w czasie jazdy, w tej chwili do tanich nie należy, a dopłat do mandatów nie ma 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

tak się tylko wydaje dzisiaj duży a za jakis czas ...

Mi góra 120 koni potrzeba, bardziej 4 niż 6.

9 minut temu, Łolek napisał:

6499 będą mieli 6480 

To się poleruje a nie od razu lakierować 

6485 był niedawno, ładny, tylko duży. 

Teraz trochę się zastanawiam nad jd 6220.

Zwykła pompa, tylko 95 koni to trochę mało 

Opublikowano

@gregor1284 jest jakiś temat o chorobach czy wypaleniu zawodowym rolnika? bo podejrzewam coś takiego u siebie i nie wiem, chcę się podzielić ze swoimi spostrzeżeniami tyczącymi ww. zagadnienia z ludźmi wypalonymi. ty byłeś jesteś wypalony? u mnie głównym objawem jest zanik pamięci krótkotrwałej na tle nerwicowym, nic nie pamiętam  co pisałem w przeciągu ostatniej godziny potem stopniowo sobie przypominam.leczę się placebo z babcinej apteczki. biorę pierwszy z brzegu i głęboko wierzę, że mi pomoże. najważniejsza jest wiara.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Karol6130 napisał:

Mi góra 120 koni potrzeba, bardziej 4 niż 6.

6485 był niedawno, ładny, tylko duży. 

Teraz trochę się zastanawiam nad jd 6220.

Zwykła pompa, tylko 95 koni to trochę mało 

Karol z doświadczenia własnego mówię niech ma 100 koni ale 6 garów a nie 120 w 4 

14 minut temu, HF86 napisał:

czują w tobie piniondz 😉

Oleje filtry do mfa 3300  i nawet cukierkiem mnie poczęstowali 😁

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
28 minut temu, kris91 napisał:

Bo na czas zdążyłeś sprzedać 😉

Nie powiedziałbym, większość z nich była już dosyć wiekowa. Poza tym, ja nie z tych co kogoś na minę chcą wepchnąć, chyba bym nie umiał spojrzeć w lustro potem. Jak sprzedaje jakiś pojazd to kto przyjedzie oglądać to pierwsze co robię to wymieniam usterki, te które i tak by zauważył, oraz te których by pewnie nie dopatrzył. I 6 ostatnich pojazdów jakie sprzedawałem zabrał pierwszy który przyjechał

• Like 3
Opublikowano
8 minut temu, Drewnopoulos napisał:

o matko ale posiwiałem ostatnio na czubku głowy i skroniach jak gołąbek. muszę to jakoś zatuszować. znacie jakąś dobrą farbę henny nie chcę bo ruda albo zielona. chcę taki kolor jaki miałem. czym farbujecie włosy @slawek74 @gregor1284 @DANDYS ?

Ale gdzie na jajka 🤭

Opublikowano
27 minut temu, Łolek napisał:

Paczajta jakie suweniry dostałem 

16443325248433274680764956008334.jpg

Germańce 🥴

A do Ursusa kuźwa nie masz 🤔

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Pozdrowić benzyniaków co 10 palą 😁😁😁

IMG_20220208_150015.jpg

Ja mogę wstawić spalanie na poziomie 2l/100km przy różnej prędkości, coś dużo Ci pali ten germaniec, przepraszam szwed

Edytowane przez bieniek_88
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v