Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie będzie, belka górna ma przewężenie, i rama nachodzi na beton 5cm 

Lewy górny róg jak widać krzywo przy zalewaniu ustawili w 1975r, i tak został

Wielce prawdopodobne że kabinę kupimy od kolegi @krilan06

Ale nie będzie tak spasowana jak ta.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Pięć dych mogę dać, w ciemno

A ten Bodzentyn to gdzie to jest?? Czy to jeszcze Polska???

to kieleckie-wiec w sumie niewiadomo .. tam byl w niedziele wieczorem byl targ , sasaid kupowal ciezarowke bydla,przywiozl do nas sprzedal i miesiac mogl pic z kolegami.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

to robota po pisowsku. znaczy się, aby mi było 😂🤭

przecież nie będę klopotal Pani w us w ZUS, ani krus. one wystarczająco przekroczone.

A to szanuję 😂 mój najlepszy kolega można powiedzieć przyjaciel zlikwidował działalność. Teraz trochę nie fajnie z vatowskimi... Ale to nie dobra jest 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Nie wiem, ale się dowiedzieć moge, a czy od handlarza interere cię czy tylko od chłopa ile sztuk 

raczej od chłopa 2 zt.

1 godzinę temu, 6465 napisał:

@superfarmer02 mogę ci dać namiar do chłopaka co mi przywoził. Mówiłem mu co chce i jak miał to mi przywoził. Raz 2szt. A czasami i miesiąc nic nie miał i powiedział nie miałem nic dla ciebie. Czasami byłem na wyjeździe to przywoził wyganiał do końca a kasę dostawał następnym razem.

a za kąt on? jak nie daleko to bym sam podjechał.

A to nie ten z kocierzewa? Kuba chyba?

Opublikowano

ale że jak?

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Hipisi 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

to kieleckie-wiec w sumie niewiadomo .. tam byl w niedziele wieczorem byl targ , sasaid kupowal ciezarowke bydla,przywiozl do nas sprzedal i miesiac mogl pic z kolegami.

Takich ludzi trzeba szanować. Skromny a zarazem przedsiębiorczy 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

raczej od chłopa 2 zt.

a za kąt on? jak nie daleko to bym sam podjechał.

A to nie ten z kocierzewa? Kuba chyba?

Jutro dam znać, a teraz na wódeczkę 

16440857144364730893590534573807.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

To jest jedno wielkie Zagłębie handlarzy wszelkiej maści 😁

Opublikowano

eee tam. nawet jednego...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Konkurencja😉😀

Cielaki forumowe zgarnia @Pafnucy

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Byłeś hipisem kiedyś? 

za młody jestem.

Opublikowano

yy. ZMW sie liczy? 🤔

1 minutę temu, HF86 napisał:

do balociarzy 🤫

a to jeszcze do trolii, ale nie zrzeszony. :D

Opublikowano

kiedyś też się może dorobie i będę tylko bele robić, A nie ten gnoj z pod folii 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v