Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 minut temu, hubertb napisał:

To BMW po swapie i dodatkowo na odpustowej feldze. Mnie się od razu zapaliła lampka "coś tu ktoś spierdolił" 

126p w każdym roczniku jest felerny. 

Tu masz rację że to wstyd tym BMW pokazać się na drodze 😁

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, hubertb napisał:

To BMW po swapie i dodatkowo na odpustowej feldze. Mnie się od razu zapaliła lampka "coś tu ktoś spierdolił" 

126p w każdym roczniku jest felerny. 

To nie OEM z którejś nowszej? Ja miałem ac shnitzer 

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Tu masz rację że to wstyd tym BMW pokazać się na drodze 😁

Wolałbym takim bmw niż Passatem, Toć Passatem to nawet pod mops już ludzie nie podjeżdżają 😂

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

To nie OEM z którejś nowszej? Ja miałem ac shnitzer 

Wolałbym takim bmw niż Passatem, Toć Passatem to nawet pod mops już ludzie nie podjeżdżają 😂

Mops to taki 🐕 

Ja na passata cięzko zarobiłem żeby go kupić a nie tak jak inni dostają w prezencie auta

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze żeby to było tyle warte. Chyba że skrzynkę zaworków w gratisie dają i kogoś kto je będzie wymieniał to cena rozsądna 

Nie mylisz czasem Wana z 3jw60? 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Mops to taki 🐕 

Ja na passata cięzko zarobiłem żeby go kupić a nie tak jak inni dostają w prezencie auta

Każde auto kupiłem za własne pieniądze. I widzisz do czego Cię ten pasat doprowadził? Już na coś lepszego nie jesteś w stanie zarobić a nie mówię ciężko zarobić 🤷‍♂️a co do tego twojego bólu do tej marki to Ci powiem ze zawsze ale to zawsze najbardziej tyłek bolał tych którzy nawet nie byli w stanie odłożyć na dobre opony do takiego autka. W całym zespole szkół bmw jeździłem tylko ja i kumpel którego rodzice mieli dom weselny i firmę transportową 😂

Opublikowano

Każde auto kupiłem za własne pieniądze. I widzisz do czego Cię ten pasat doprowadził? Już na coś lepszego nie jesteś w stanie zarobić a nie mówię ciężko zarobić 🤷‍♂️a co do tego twojego bólu do tej marki to Ci powiem ze zawsze ale to zawsze najbardziej tyłek bolał tych którzy nawet nie byli w stanie odłożyć na dobre opony do takiego autka. W całym zespole szkół bmw jeździłem tylko ja i kumpel którego rodzice mieli dom weselny i firmę transportową 😂

Używane za 15k czy nowe kupowałeś?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

I kto tu siebie nazywa dziadem

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Dziwne za moich czasów po szkołą znaleźć coś innego niż BMW było ciężko. Tylko przeważnie było to auto na rok potem każdy się pozbywał i kupował coś normalnego. 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ja nie mam bólu do tej marki tylko poprostu nigdy mi się nie podobało BMW i tyle w temacie ale mogę swoją opinię wyrazić.

Normalnie ty jesteś jak Kali bo jak Kali psoci to jest ok ale jak Kalemu ktoś popsoci to już źle😁

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, MonteChristo napisał:

Używane za 15k czy nowe kupowałeś?

A co to zmienia 😂

5 minut temu, malaczarna napisał:

I kto tu siebie nazywa dziadem

Po szkole zacząłem biednieć. Bycie dziadem jest wygodniejsze już kiedyś o tym pisałem 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

za te ponad 7 coś nowszego

80m3/h= 1350l/min 

Chińczyk będzie kosztował ponad dychę. 

Aha i na 3jw60 jest teraz za***isty sposób, wstawiasz kolego głowice od sprężarki zetora proximy. Te od sprężarki siuntki zmniejszają wydajność. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Dziwne za moich czasów po szkołą znaleźć coś innego niż BMW było ciężko. Tylko przeważnie było to auto na rok potem każdy się pozbywał i kupował coś normalnego. 

No u nas to głównie stało to co dostali po ojcach, Felicja, golf, astra, polo i tak jeździli tym aż skończyliśmy edukację. 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

No u nas to głównie stało to co dostali po ojcach, Felicja, golf, astra, polo i tak jeździli tym aż skończyliśmy edukację. 

Ja corsa moja latałam sama na nią zarobiłam 10 tysięcy to cudo kosztowało. To były czasy

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ja nie mam bólu do tej marki tylko poprostu nigdy mi się nie podobało BMW i tyle w temacie ale mogę swoją opinię wyrazić.

Normalnie ty jesteś jak Kali bo jak Kali psoci to jest ok ale jak Kalemu ktoś popsoci to już źle😁

Eh,ten mój passacik 😉 

Mile go wspominam 

Screenshot_2022-12-28-15-19-46-88.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v