Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś bardzo lubiłem oglądać krisa nawet łysy czy kikster dawali się obejrzeć. Dziś jedynie povagowanych czasem wrzucę i cos posłucham. Tak to raczej wolę np. Olafa Popkiewicza czy Grzegorza Bobrka. 

@brodziak81 No ciekawe, ciekawe tak z ciekawości kiedy przestałeś sobie ów zajęcie chwalić? 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wiesz co ma wspólnego praca inseminatora i praca na krajzedze? Chwila nieuwagi i ręka uje..na 😂

Jakie to suche 🤦‍♂️

taki kawał uwalić

chwila nieuwagi i palec w piz......

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, bratrolnika napisał:

jaken Konrad???

ale wtedy marne szanse na zajeżdżanie na kawkę

To zostanę tutaj 

35 minut temu, Karol6130 napisał:

@Łolek by miał roboty na cały rok 

Krowy bym skasował 👍

@gregor1284a bym na wspólnika wziął bo on też trochę praktykował, tylko warunek żeby dziadostwa nie odwalał 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

myślisz że netto będzie taniej 🤔

Tak.

Mamy obecnie najwyższą cenę netto benzyny bez podatków, akcyz w Europie.  ON Tylko Szwecja ma droższy. Jest z czego zejść.

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Wtedy bym był dziadem z Maybachem 

Merlin mówi na ciebie Dziad?

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Wtedy bym był dziadem z Maybachem 

Merlin mówi na ciebie Dziad?

Opublikowano
jahooo napisał:

Wiesz co ma wspólnego praca inseminatora i praca na krajzedze? Chwila nieuwagi i ręka uje..na 😂

Jakie to suche 🤦‍♂️

taki kawał uwalić

chwila nieuwagi i palec w piz......

wet jak przyjeżdża rozród i usg robi to sporo kasuje a i inseminatorom do niedawna dobrze się wiodło dopóki chłopy same nie zaczęli robić ...

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie, ona ładnie do mnie mówi ale nie napiszę jak ☺️

No napisz

Opublikowano

Jaka wypłata wariacie, ja generuje tylko straty. Kto by Ci zapłacił za nic nie robienie? 

E tam akrobaci dachowi coś tam zawsze zarobią. 

Opublikowano

mocno zjechało nie wiem po ile u nas robił ale pracował na 5 czy 6 osobową rodzinę dzieci studiowaly i mieszkania w wawie im kupował ale cały dzień jeździł w latach 1990 2010 potem masowo zaczęli rolnicy sami kursy robić

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

wet jak przyjeżdża rozród i usg robi to sporo kasuje a i inseminatorom do niedawna dobrze się wiodło dopóki chłopy same nie zaczęli robić ...

robilismy z ojcem inseminację u świń od kiedy tylko można było kupić nasienie (wczesniej było tylko dla punktów), czyli gdzieś od roku 1990

dla krów prawie na każdej wsi był punkt

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

No napisz

Nie e ☺️

7 minut temu, hubertb napisał:

E tam akrobaci dachowi coś tam zawsze zarobią. 

To mit 

6 minut temu, hubertb napisał:

Masz trochę gwałtów na sumieniu 😜 

Na alimenty by nie wyrobił 🤔

3 minuty temu, jahooo napisał:

robilismy z ojcem inseminację u świń od kiedy tylko można było kupić nasienie (wczesniej było tylko dla punktów), czyli gdzieś od roku 1990

dla krów prawie na każdej wsi był punkt

Pistolet do inseminacji świń czymś się różni od tego do inseminacji krów? 

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

mocno zjechało nie wiem po ile u nas robił ale pracował na 5 czy 6 osobową rodzinę dzieci studiowaly i mieszkania w wawie im kupował ale cały dzień jeździł w latach 1990 2010 potem masowo zaczęli rolnicy sami kursy robić

I mnie na wsi jest 15 stad. 12 ma kursy. Zaciela jeden🙆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v