Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Kupiony, nie przyprowadzony

Jutro mają po niego z lawetą jechać 

To co tam zakupione?

Ten duży fiat to ciucholand czy jeszcze fiat?

Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

My zapisani jesteśmy na czwartek, żona po kilku próbach telefonu pokwapiła się osobiście do przychodni. Nie jest to placówka państwowa. 

Ja mam dodatkowe ubezpieczenie. Infolinia zajęta. Jeszcze Pakiet  w Luxmed to też dopiero jutro teleporada. Mała mi wczoraj zaczęła kaszleć jakby płuca wypluwała.

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Mała mi wczoraj zaczęła kaszleć jakby płuca wypluwała.

RSV pewnie,  u mnie wszystkie 3 były chore teraz obecnie najmłodsza i ja w najgorszym stanie. To jest leczenie objawowe wiec lekarz tutaj cudów nie zdziała. W naszym przypadku chodzi o kontrole uszu bo moje córki lubią złapać zapalenie ucha. 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Ja mam dodatkowe ubezpieczenie. Infolinia zajęta. Jeszcze Pakiet  w Luxmed to też dopiero jutro teleporada. Mała mi wczoraj zaczęła kaszleć jakby płuca wypluwała.

moja 38,5.

kaszel mocny i osłabiona. 

nfz jak cała budżetówka. wszyscy woon i budować coś od nowa z tymi co chcą, a nie wielka łaska 😤

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

21 minut temu, DANDYS napisał:

a Marcin wróci czy się obraził i usunął?

Zakupiłeś już co na sylwestra?

byłem w Biedronce nie dawno stałem patrzałem i nie kupiłem ,małe jakieś ,dużo strzałów ,i drogie i nie wiedziałem czy coś brać

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

jak śpisz spokojnie to tak ale jak się przewracam z boku na bok to nie wiem czy jakaś by chciała ze mną spać żeby przez sen nie dostać ode mnie 

z resztą dom na żyle wodnej stoi , człowiek wiecznie zmęczony , niewyspany ,wyczerpany wstaje pomimo tych 8godzin pod kołdrą, często coś się śni, zdarza się w nocy budzić i rano po pobudce nie wiadomo co to było 

głowa już wysiada musi coraz bardziej i psychotropy na mocniejsze trzeba będzie zmienić

Skąd wiesz że na żyle ,sprawdzałeś sam ,czy ktoś to robił  ? Zyła to nie cały pokój ,wystarczy łóżko przestawić ,i zaczynasz funkcjonować ,lub założyć ekrany  . Swego czasu ,,łapałem'' gdzie jest żyła wodna ,kabel prądowy pod ziemią ,czy wodociąg ,ale jakoś moce mnie opuściły lub ,,różdżki '' żle dobieram .🤷‍♀️

• Haha 1
Opublikowano

Już prawiczkiem nie jesteś - ot i proste wytłumaczenie 😜

Opublikowano
15 minut temu, malaczarna napisał:

Pediatra mi był potrzebny. Balabym się korzystać z pomocy kogoś z forum 

No weś ,Pioter może by i nie uleczył ,ale gwarantowane ,krzywdy by nie zrobił ,może nawet nie dotknął  ,a kto wie może by ,,nie doniósł'' ,i porady by brakło . I zostałby uleczony 9_9. Nie wnerwiaj się Piotr .Młodym to się zdarza 😐😉 .   [żonka kręci się jak łypnie na moje wypociny ,to i myśli wyprostuje]🥶

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

No weś ,Pioter może by i nie uleczył ,ale gwarantowane ,krzywdy by nie zrobił ,może nawet nie dotknął  ,a kto wie może by ,,nie doniósł'' ,i porady by brakło . I zostałby uleczony 9_9. Nie wnerwiaj się Piotr .Młodym to się zdarza 😐😉 .   [żonka kręci się jak łypnie na moje wypociny ,to i myśli wyprostuje]🥶

Nie interesują mnie choroby człowieka a już na pewno nie ich leczenie. 

Opublikowano
20 minut temu, HF86 napisał:

moja 38,5.

kaszel mocny i osłabiona. 

nfz jak cała budżetówka. wszyscy woon i budować coś od nowa z tymi co chcą, a nie wielka łaska 😤

Bez łaski prywatnie tylko

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co tu ciekawego oglądać.

Oko saurona 

Władcy pierścieni nie oglądałeś 🤔🙆‍♂️

Screenshot_20221227_190935_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Haha 6
Opublikowano
32 minuty temu, hubertb napisał:

RSV pewnie,  u mnie wszystkie 3 były chore teraz obecnie najmłodsza i ja w najgorszym stanie. To jest leczenie objawowe wiec lekarz tutaj cudów nie zdziała. W naszym przypadku chodzi o kontrole uszu bo moje córki lubią złapać zapalenie ucha. 

Ja robiłam ten test antygenowy to nie wykazał rsv covid i grypy

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Przeczytaj na spokojnie to co @kizak napisał i się zastanów. 

W człowieku jest cokolwiek do oglądania? Pierwsze słyszę. 

Przed chwilą, Łolek napisał:

Oko saurona 

Screenshot_20221227_190935_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

A co w nim takiego interesującego? W człowieku jedyne co interesujące to to co znajduje się w jego umyśle i to wymaga myślenia a nie oglądania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v