Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

a jakiej rasy ten kokot 🤔

może piąty ,,gar,, 🤔🤭😉

Piątego gara nie ma, ale kilka wiosek ode mnie chłopak wsadził do siuntki szóstkę. A kogut to różnorakiej rasy...zależy, który akurat usiądzie 😉

Opublikowano

kokoszka i kokot nie słyszałeś określenia 🤔 młody jesteś...

Qwazi napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

a jakiej rasy ten kokot 🤔

może piąty ,,gar,, 🤔🤭😉

Piątego gara nie ma, ale kilka wiosek ode mnie chłopak wsadził do siuntki szóstkę. A kogut to różnorakiej rasy...zależy, który akurat usiądzie 😉

kurła żukiem na dyskotekę a na zbiorniku paliwa 4 kury jeździły 🤭🤦‍♂️😁

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

6 cyl od czego? 

Nie wiem od czego ten silnik. Gdzieś to nawet na YT widziałem. Jak znajdę to podlinkuje. To taki chłopaczek lubiący eksperymenty

Opublikowano
Bananek napisał:

hubertb napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

kokot 🤔

Sławek 

Po czesku Kokot to penis. 😉

po czesku to czasem .... 🙆‍♂️🤦‍♂️😁

https://youtu.be/8RZexFNaEAQ ten ?

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, PAN88 napisał:

Mój jak przejełem gospodarstwo to trochę się wpieprzal no ale doszliśmy do porozumienia po pierwszym roku mojego gospodarzenia

Ja się z ojcem bardzo dobre dogaduję jak z kumplem mamy stosunki, ale dziadek to szkoda gadać uparty jak osioł

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

zajeżdżam do ośrodka zdrowia i pani z pretensją że się nie umówiłem telefonicznie, a one gargamedon majom przy kawce i cieście. 

to im grzecznie wytłumaczyłem że słuchawka ma być odłożona na miejsce to wtedy może będzie łatwiej się dodzwonić 🤦‍♂️

Opublikowano

No cóż, można powiedzieć że mogli trochę bardziej gustownie to zrobić. 

Akurat w jego przypadku raczej niemożliwe. Ale to jeździ 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

zajeżdżam do ośrodka zdrowia i pani z pretensją że się nie umówiłem telefonicznie, a one gargamedon majom przy kawce i cieście. 

to im grzecznie wytłumaczyłem że słuchawka ma być odłożona na miejsce to wtedy może będzie łatwiej się dodzwonić 🤦‍♂️

Niestety taka jest patologia ze słuchawkami w ośrodkach zdrowia

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Jak tam sąsiadka dałaś w szyję w swięta?

Masz wysokie mniemanie o swojej pozycji🤣

No ale chociaż ciucholand w awatarze. Coś się zmieniło po świętach?🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Masz wysokie mniemanie o swojej pozycji🤣

No ale chociaż ciucholand w awatarze. Coś się zmieniło po świętach?🤣🤣🤣

dał  w szyje i go trzyma jeszcze

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Założyłem 100KM silnik do skrzyni zetor/siuntka. Według mnie sensu w tym nie ma. To jest zbyt lekkie. 100KM ma być 5 ton. 

Ja też tak uważam. Myślę że tak naprawdę to ten ciągnik ma jeszcze gorszy uciąg niż z oryginalnym silnikiem

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

tak jak kierowcy mają kamerki by bronić się przed patologią na drogach, tak petenci powinni nagrywać urzędników państwowych w ich wykonywaniu obowiązków. 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Ja też tak uważam. Myślę że tak naprawdę to ten ciągnik ma jeszcze gorszy uciąg niż z oryginalnym silnikiem

Było tak, dodanie gazu i przednia oś jest w górze. 

• Like 1
Opublikowano

Było tak, dodanie gazu i przednia oś jest w górze. 

No i właśnie dlatego sądzę, że to nie może mieć uciągu. Zbyt mocny motor i od razu przód w górę i mielenie kołami 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

No i u nas nijak nie uleży na swoim miejscu. Już porzuciłem wszelkie nadzieje, ze się kiedyś tam dodzwonię.

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Przecież to robili w noc Walpurgii, z 30 kwietnia na 1 maja. Zresztą teraz już tak łatwo bram nie ściągną jak kiedyś. 

Jeden kraj a tyle różnych dat, chociaż jeden element wspólny ;)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v