Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał:

Powiedz to kaczorowi.

kaczora to ze szpitalnego prosektorium prosto do brytfanny mi podrzucono 😁

IMG_20221226_190748.jpg

22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie tolerowałbym czegoś takiego jak etat u niej. I tak by miała dość zajęć na cały dzień.

a ty to co ? jak zarobisz 2 x tyle co masz żeby dla obojga było na wszystko co trzeba to może tak , ale jak z kasą nie podskoczysz a myślisz że z tego co masz nabrykasz dla dwojga to szkoda zachodu 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Jak bym się wziął za siebie to pewnie i ja bym spadł z wagi. 

Jeśli się dobrze czujesz i Ci nie przeszkadza. Ja do 83 dobijam zawsze zimą, ale to już mi zaczyna trochę być uciążliwe. Te 80 jest najlepsze

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

a ty to co ? jak zarobisz 2 x tyle co masz żeby dla obojga było na wszystko co trzeba to może tak , ale jak z kasą nie podskoczysz a myślisz że z tego co masz nabrykasz dla dwojga to szkoda zachodu 

Słuchaj, ja sobie nie życzę kogoś kto chce wychodzić z domu do restauracji, kin, ubrania zmieniać jak rękawiczki i może jeszcze odwiedzać jakieś kosmetyczki. Jak ma to tak wyglądać to lepiej niech jest jak jest do mojej us*anej śmierci. 

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

kaczora to ze szpitalnego prosektorium prosto do brytfanny mi podrzucono 😁

IMG_20221226_190748.jpg

Czy wy nie możecie zrozumieć że kobiety lubią pracować a nie tylko siedzieć w domu i wam gotować i sprzątać?

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Mój mąż po ślubie 20 kg na plusie sle był zabiedzony bardzo przed slubem

moja była żona też obsesyjne próbowała mnie podtuczyć. 

paradoksalnie po rozwodzie się poprawiłem 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Mój mąż po ślubie 20 kg na plusie sle był zabiedzony bardzo przed slubem

A ja dzisiaj wyciągam ślubny garnitur i wchodzę w niego tak samo jak w dniu ślubu. A było to 24 lata temu😁

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

moja była żona też obsesyjne próbowała mnie podtuczyć. 

paradoksalnie po rozwodzie się poprawiłem 🤭

O jeden z odzysku jakiś się trafił. Cud nad cudy. A to sprawa mojej mamy te 20 kg sosiki tak dodały 

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Czy wy nie możecie zrozumieć że kobiety lubią pracować a nie tylko siedzieć w domu i wam gotować i sprzątać?

Rozumiem to doskonale, to Pieter ma mylny obraz kobiety. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

A ja dzisiaj wyciągam ślubny garnitur i wchodzę w niego tak samo jak w dniu ślubu. A było to 24 lata temu😁

Ja też w swoją ślubna kieckę bym się wcisnela

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Użyteczna i usłużna ale w domu a nie mająca jakieś aspiracje.

Ambicje ma każda kobieta jakies

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

O jeden z odzysku jakiś się trafił. Cud nad cudy. A to sprawa mojej mamy te 20 kg sosiki tak dodały 

akurat teściowa paskudnie gotowała.

niby gotowane z sercem lepiej smakuje, ale ona tam serca nie ma. 

Opublikowano

@malaczarna doskonale o tym wiem , mam koleżankę która równie dobrze mogłaby leżeć i pachnieć cały dzień w domu bo mąż ma własna firme i dobry hajs ale pracuje i ma te pare zł dla siebie , szczerze mówiąc to jedynie macierzyństwo jest uzasadnionym usprawiedliwieniem nie pracowania przez zdrową kobietę , somsiad ma własną firmę to kobieta nie pracuje i z 2 córkami w domu, 

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Słuchaj, ja sobie nie życzę kogoś kto chce wychodzić z domu do restauracji, kin, ubrania zmieniać jak rękawiczki i może jeszcze odwiedzać jakieś kosmetyczki. Jak ma to tak wyglądać to lepiej niech jest jak jest do mojej us*anej śmierci. 

z tymi rozrywkami to może przesada ale wspólne zakupy od czasu do czasu czy wypad do siostry i śwagra nie wchodziłyby w gre

Opublikowano
4 minuty temu, marulekk napisał:

ale pada, do lasu po drzewo si eniewjedzie tyle błota 

A po drzewie do lasu?😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v