Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła a ja się na niedzielę umówił ze znajomym na kielicha...

Idź śmiało . Pisałeś kiedyś że do lekkich nie należysz

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

A to zależy w jakich godzinach czym się handluje. Waluta Polski złoty. Teraz to nie byłem dawno ale już i nie specjalne te jarmarku. Kiedyś można było jakieś graty od dziadkow za grosze wyciągnąć a sprzedać w dobrej kasie. Zderzaki te w chromie od Fiata 126p i takie tam 

Lezy u mnie taki zderzak. Jak nie. Zapomnę zrobię zdjecie

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Nie nowy, był wymieniony na plastik. Na strychu lerzy 35lat.

To ty tego starego malucha miał?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Za dwa nowe w tawocie dałem 80zl 🙄

A sprzedales za?

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Noo palony na linkę. Potem była skoda favorit, fiat Punto i Tera łopel. 

U nas był maluch tylko ten nowszy z 90 r. Do tej pory nie mogę przeboleć że się sprzedało za grosze. Ale kto to wtedy wiedział,pełno tego było

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

U nas był maluch tylko ten nowszy z 90 r. Do tej pory nie mogę przeboleć że się sprzedało za grosze. Ale kto to wtedy wiedział,pełno tego było

Ja sprzedałem shl m11 za 350zł.🙆 Lat temu 25

Opublikowano
3 minuty temu, Krzak napisał:

Że dwa lata temu takiego miałem, tzn mały zegar ale już nowa Piasta. Kupiłem bo mi koła były potrzebne to 150zl dałem. Później się okazało że to jakiś sprowadzany z zagranicy i listwy na bokach miał z pakietu p4. Też jeszcze to sprzedalem w dobrych pieniądzach 

2 minuty temu, 6465 napisał:

Lat temu 25 to i wske za 50-80zl szło kupić jeżdżącą 😉

1 minutę temu, HF86 napisał:

kultury handlu to w pl ciężko szukać. 

Kultura panie 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

A teraz ile by była warta?  Dwie syrenki 105 też u nas były. Ale wtedy to u każdego w krzakach przy stodole stały takie skarby.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

11 minut temu, Bananek napisał:

Kurna, chłopaki już się od godziny uwijają z posadzką. Takie roboty to ja lubię.

Ile u was za M2 ? Znajomy za 45 zł hydryt leje 

Zgodzone 2700 za 80m². Jego materiały. Ja tylko obserwuję.

• Thanks 1
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

3 godziny temu, DANDYS napisał:

Dawid obłędny jesteś 🤦‍♂️😆

Czemu ? 🙊

jak Ci może chcieć i o 1 w nocy do bydła, 🤦‍♂️a później jeszcze się kąpać 🤦‍♂️noe lepiej dać o tej nawet 20 się wykąpać se leżeć w łóżeczku?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

A teraz ile by była warta?  Dwie syrenki 105 też u nas były. Ale wtedy to u każdego w krzakach przy stodole stały takie skarby.

Syrenke kiedyś jak kupowali to tylko patrzyli czy oś jest 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v