Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Łolek napisał:

Miałem blachę to przykręciłem  nie będę jeździł i celowo szukał a i tak buda do połowy pod dachem stoi

Było eternit położyć i złożyć wniosek o wymianę. 😉 A'propos miałem i ja poprawki. Musiałem dostarczyć oświadczenie, że starostwo nie wyraziło sprzeciwu na wymianę pokrycia i zdjęcia dachu oraz budynku.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A już myślałem że zrobiłeś studnie po to żeby teściowa miała do czego wpaść 😁

Cichaj, u Adama teściowa to drażliwy temat. Już mnie dziś ochrzanił za śmieszki z teściowej. 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Było eternit położyć i złożyć wniosek o wymianę. 😉 A'propos miałem i ja poprawki. Musiałem dostarczyć oświadczenie, że starostwo nie wyraziło sprzeciwu na wymianę pokrycia i zdjęcia dachu oraz budynku.

No to tak samo co i ja, powielanie dokumentów bo jak by miało sprzeciw to dostajesz pismo a jak nie to działasz 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Jak ja uwielbiam ten przedświąteczny czas 🤬

Już dziś chyba wszystkich w domu zjebałem , a lekarz mówi żeby prowadzić spokojny tryb życia 

Lekarstwo się skończyło?😢

Opublikowano
Łolek napisał:

Już dziś chyba wszystkich w domu zjebałem , a lekarz mówi żeby prowadzić spokojny tryb życia 

a co Ty taki ,,nerfowy,, 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Weź telefon w rękę i nie ograniczaj się tylko do najbliższych. 😉

Chyba muszę chwilowo zablokować numer Marka żeby mnie coś nie obleciało. 😧

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Marek nie denerwuj się. U mnie dzisiaj nawet miło i spokojnie. Żona od rana w szpitalu u teściowej. Starsza córka ogarnia roboty kuchenne, młodsza jej pomaga, a ja młodszą nadzoruję, żeby czegoś nie odwaliła. Łapówki z czekolady i podkradanie np masy do ciasta są bardzo pomocne😉...ale zaraz trzeba by iść i ciapka odpalić 🤔

Opublikowano
PRIMO napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Chyba muszę chwilowo zablokować numer Marka żeby mnie coś nie obleciało. 😧

Języka nie masz?

Qwazi napisał:

U mnie dzisiaj nawet miło i spokojnie. Żona od rana w szpitalu u teściowej.

Hehe. Chyba byśmy się dogadali. 😉

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Języka nie masz?

Staram się ostatnio nie denerwować zbytnio. 🤷‍♂️

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Jeśli by miało Ci ulżyć, to dla odmiany możemy tu publicznie i Ciebie opierdolić🤭

Opublikowano
43 minuty temu, Qwazi napisał:

No to obaj mieliśmy w ubiegłym roku przygody. U mnie w pierwszy dzień świąt rano walnęła przekładnia na wyciągu. Do, chyba, 5 stycznia taczkowałem 🙆. Takie awarie to zwykle w święta albo weekendy...i najlepiej te długie

Kiedyś całą wigilię spędziłem w oborze jak rurę z wodą rozsadziło 🙄

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Języka nie masz?

Hehe. Chyba byśmy się dogadali. 😉

Ja tam się z każdym dogadam...chyba, że ktoś bardzo tego nie chce😉

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

A bo mnie wszycy wkurzają bo się mądrzą a i tak jest po mojemu 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Nawet bym nie śmiał czegoś takiego Ci kupić. Wstyd to założyć, zwłaszcza tobie.

A po za tym to nie zdążę bo już urodziny dobiegają końca a nie mam płatności elektronicznych🤭

No już PPO Strzelce ma ładniejsze modele ;) Też nie lubię butów w tym stylu. 

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Nie masz co tam w warsztacie pogrzebać? ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v