Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Cos się wyludnia to nasze społeczeństwo 🤔

Nie martw się czarni i śniadzi nas uratują

9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Phi, ona mnie jednak trochę zna. 

jak biegunkę na randce zaakceptowała to i to zaakceptuje miłość nie zna granic, a jak wiadomo łobuz kocha najbardziej 😂

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

No zna i uważa ci za bajkopisarza😁 

Dzień Dobry wszystkim 

+4.5  wieje sobie i obsusza pola z resztek śniegu.

Nie tylko ciebie połamało 🙄

Byle co chyba jadłeś? 

26 minut temu, MonteChristo napisał:

Nie martw się czarni i śniadzi nas uratują

jak biegunkę na randce zaakceptowała to i to zaakceptuje miłość nie zna granic, a jak wiadomo łobuz kocha najbardziej 😂

To nie ta, jaki łobuz 🤦‍♂️

31 minut temu, stempos1980 napisał:

Miał troszkę szyderczy zapał i mógł w jakimś temacie podnieść ciśnienie moderatorowi

Przecież to zwykły stulejarz 

Opublikowano

Co ja słyszę?

Słowa Piechniczka do Lewandowskiego - Pamiętaj że jesteś tylko piłkarzem, a zmieniłeś już dwóch trenerów...

Gwiazda blaknie. Zachwytów nad Robusiem nie ma końca.

A mi od początku jego gra się nie podoba. Ja widzę w nim na meczach reprezentacji opierdalacza stojącego na granicy spalonego, czekającego na idealne dogranie piłki, z jedynie chwilowym przebłyskiem geniuszu i chęcią gry.

A po faulu i stracie piłki rusza się jak skacowany pracownik któremu nakazano iść tłuc kamienie.

I jak widać decyduje jeszcze kto może grać i trenować.

I on z Messim jest porównywany?

Choć fakt, że też karnego nie strzelił🤣

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Co ja słyszę?

Słowa Piechniczka do Lewandowskiego - Pamiętaj że jesteś tylko piłkarzem, a zmieniłeś już dwóch trenerów...

Gwiazda blaknie. Zachwytów nad Robusiem nie ma końca.

A mi od początku jego gra się nie podoba. Ja widzę w nim na meczach reprezentacji opierdalacza stojącego na granicy spalonego, czekającego na idealne dogranie piłki, z jedynie chwilowym przebłyskiem geniuszu i chęcią gry.

A po faulu i stracie piłki rusza się jak skacowany pracownik któremu nakazano iść tłuc kamienie.

I jak widać decyduje jeszcze kto może grać i trenować.

I on z Messim jest porównywany?

Choć fakt, że też karnego nie strzelił🤣

Messie też decydował i zwolnił trener na mundialu w 2018

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Nie rozsiewaj syfu po sieci, to że jeden pacan nie rozumie jak to działa nie znaczy że coś jest złe. 

To rozwiązanie przypomina "Load Sensing" 

Najlepszego! Które? 

Po 30 😂

Opublikowano

Radziu to Ty taki przedwigilijny?

Mamusia  utrafiła pod choinkę. Musiałeś być taką najjaśniejszą gwiazdą na niej😜😜😜😜

Najlepszego!!!

20221223_092158.jpg

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Jakby co to mam dzisiaj urodziny 🙂

sto lat. 

I dobra rada na koniec. 

Screenshot_20221221-113944_Samsung Internet.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Po 30 😂

Dużo po tej 30? 

3 minuty temu, Agrest napisał:

Radziu to Ty taki przedwigilijny?

Mamusia  utrafiła pod choinkę. Musiałeś być taką najjaśniejszą gwiazdą na niej😜😜😜😜

Najlepszego!!!

20221223_092158.jpg

Córki właśnie ubierają u mnie.  Za rok może w końcu postawię taka z prawdziwego zdarzenia z normalnymi szklanymi bombkami. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Dużo po tej 30? 

Córki właśnie ubierają u mnie.  Za rok może w końcu postawię taka z prawdziwego zdarzenia z normalnymi szklanymi bombkami. 

U mnie jutro. Też córki będą ubierać. Będzie się działo 🙆

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v