Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja to co akcja się rozkręcała to biegłem kupę 🙄

jakaś mocno.... no wyrozumiała musiała być... 😄

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A był listonosz?

sms był. 👍

a ten... nie nie było  @Karol6130

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

Spotkał się facet z dziewczyną w restauracji i ona co pięć minut mówi, przepraszam idę sisi, no i za którymś razem facet nie wytrzymał i mówi, idź się babo wreszcie odeszczaj a nie puszczaj po kropelce, a ta biedna pieska Sisi miała na ulicy.

Ty to taki trochę kawalarz jesteś 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

sms był. 👍

a ten... nie nie było .

Merlin zakochana była i to dla tego

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

👍

Ano, raz mi chciała zdradę wybaczyć a ciekawe czy teraz by się chciała ze mną zadawać 🤔 no wtedy to było jak z wędzeniem, co się trochę za gorąco robiło to żar trzeba było przygasić 😂😂

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Merlin zakochana była i to dla tego

To nie ta, chłopie 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

A coś Ty od tego Sławka wycyganił w końcu?🤔 Córkę razem z matką?🙆

Ja tam takich promocji to nie chce 

8 minut temu, Pafnucy napisał:

sms był

Nada się do mf czy się pogryzą 

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Nada się do mf czy się pogryzą 

nie załapałem. nie był. poka.

Opublikowano
22 minuty temu, hubertb napisał:

@Chłoporobotnik moja pracuje w mieście wojewódzkim przez 16 km jadąc z pracy do domu ma sporo sklepów i tylko lidl oraz pepco na szczęście po jednej sztuce. We wsi sa delikatesy centrum, marmax(taka lokalna sieć marketów), czerwony koszyk, kebab, dwie myjnie, market motoryzacyjny, ze dwa komisy i bóg wie co tam jeszcze. A ciągle przybywa. 

Myjnia to i u nas jest. W jej miejscu stały kółkowe kombajny. Weterynarz jest no i handlujący drobiem - kury, kaczki, gęsi, indyki, perlice, co tylko do chowu i w obojętnie jakim wieku potrzeba. Knajpa też jest ale czegoś takiego jak kebab tam nie serwują. Do tego dla aktywnych park rekreacyjny ze sceną, pumptrack czy jak to się tam zwie i tężnia.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, gregor1284 napisał:

To nie ta, chłopie 

jak to??? to były i inneee?    dla mnie nie do pojęcia... 🙆‍♂️

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

jkak to??? to były i inneee?    dla mnie nie do pojęcia... 🙆‍♂️

Całe życie jedną kuciapę tylko widzieć to nudne strasznie najpierw trza się pobawić a później siadać na tyłku

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

ale to nie po katolicku to tak...

a księżulkowie to kuciap nie widują

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Żebym się zgodził to musi być 6s 7s no i cała linia zielonkowa 😍

Nie wiem jak tu wychodzi porównanie jakości do ceny🤔🤭

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

a księżulkowie to kuciap nie widują

Celibat tego nie obejmuje. Jeśli lubią to zapewne widują...pewnie nie wszyscy.... lubią 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Przy jednej dziurze to i kot zdechnie 

Jak dobra dziura to i przy jednej można się dobrze najeść

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie wiem jak tu wychodzi porównanie jakości do ceny🤔🤭

Celibat tego nie obejmuje. Jeśli lubią to zapewne widują...pewnie nie wszyscy.... lubią 🤔

hobbystycznie bawią się w ginekologów🤣

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak to? 

oj nie wiem... gdzieś tak przeczytałem... :ph34r:

4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

📢📢📢📢📢📢📢

Jeeeeesssssstttttt

NAJSZYBSZY INTERNET W POLSCE

Ale nieziemskie prędkości aż telefon drży jak wszystko wlatuje

Kurła ale zycie🙆🏻‍♂️

co masz za ile?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v