Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

I bardzo dobrze.

Ile taki klamot?

3

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

A idę siewnik składać, w poznaniaku były lejki metalowe?

Były, co nie znaczy żeby nie pójść z duchem czasu i nie założyć innych. Możesz zlikwidować problem zbyt dużego przechyłu prostym kolankiem np. gumowym. 

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Swoimi kolejnym postami tylko potwierdzasz moją tezę. 

Na koniec powtórzę. To jest doskonały przykład wychowywania bezstresowo w dostatku. Także Panowie i Panie uczucie się 

Chyba nie. Ten coś robi a kto bezstresowo i w dostatku to patus jak nie wiem 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeśli twierdzisz, że byłem wychowany bezstresowo to się mylisz i to grubo panie sołtys i Szymonie twój pomagierze.

Byłeś byłeś, dostałbyś porządne wychowanie choćby w szkole inaczej byś myślał 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Na koniec powtórzę. To jest doskonały przykład wychowywania bezstresowo w dostatku. Także Panowie i Panie uczucie się 

Myślę że on to robi z prostej przekory. Buntownik się włączył mu za późno. To przejdzie z wiekiem. 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Byłeś byłeś, dostałbyś porządne wychowanie choćby w szkole inaczej byś myślał 

Dla mnie porządne wychowanie to bicie, darcie się i wymaganie tego aby były jako takie oceny w szkole i dziecko potrafiło podstawowe czynności koło siebie zrobić. Jeśli uważasz inaczej to twoja sprawa.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Pole powierzchni liczę kilka razy w dniu, nie mówiąc już o innych obliczeniach. A działania na funkcjach to po prostu codzienność, praktycznie nie ma dnia w którym nie włączam oscyloskopu. 

To ty, ale nie każdy 

Powierzchnie to ja tylko liczę jak pole pod siew mierzę 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Były, co nie znaczy żeby nie pójść z duchem czasu i nie założyć innych. Możesz zlikwidować problem zbyt dużego przechyłu prostym kolankiem np. gumowym. 

Boje się o zawieszanie ziarna, idę rzeźbić może jakiś lepszy uchwyt na dole, d*py dałem bo mogłem go jeszcze ze 20 cm podnieść nad agregat i by było wyżej, przez co wąż by tak mocno nie oddziaływał na lejek przy skrzyni.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Dla mnie porządne wychowanie to bicie, darcie się i wymaganie tego aby były jako takie oceny w szkole i dziecko potrafiło podstawowe czynności koło siebie zrobić. Jeśli uważasz inaczej to twoja sprawa.

Jeżeli to jest porządne wychowanie to GRATULUJE 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

To ani nie mało ani nie dużo. Lepsza widoczność trochę na unhz, chociaż kark bolał jak się dłużej robiło 

No tak normalnie , chodziło żeby sprzedać a nie sprzedawać 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Aż przykro czytać.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Tak byłem wychowany. Niedostateczna ocena w szkole - bicie, przewinienie jakiekolwiek - po tyłku albo przynajmniej "upomnienie". 

No to rzeczywiście bezstresowo 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

To ty, ale nie każdy 

Powierzchnie to ja tylko liczę jak pole pod siew mierzę 

Pracuje, obecnie w warsztacie. Z różnymi mechanikami mam do czynienia, przyjaźnie się z 10 lat młodszym kolegą po zawodówce. Uwierz nasza rozmowa zawodowa może i pełna przecinków jednak pełna wiedzy czysto teoretycznej. Obaj do tej pory się dokształcamy, literaturą fachową. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v