Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Zdążysz wrócić. Ok 14-15 wyjadę 

Nie. Wiem gdzie stoi duża kolumnowa

Że ja o Tobie zapomniał 😱

IMG20221208110657.jpg

za ile to? jak to...przewraca?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Lemik ty powinieneś pisać scenariusze do filmów dramatycznych, kobity by pazury sobie poobgryzały.   Fantazje to ty masz chłopie.   xD

Za swoje wizje w nagrodę dostać powinien   lizaczka,   🤣

Edytowane przez Pigmei
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

, bo bydlaków 31 mam dostać, ale zanim je spienięże  to czasu minie... 

Mogę pomóc w tej kwestii 

Przed chwilą, 6465 napisał:

To koło 20 będziesz? 

Powiedzmy 

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

za ile to? jak to...przewraca?

Tanio

1 minutę temu, 6465 napisał:

Wyjedź o 17😀

I Marka będę po nocach męczył?

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Mogę pomóc w tej kwestii 

Powiedzmy 

Tanio

Najwyżej  odpalisz  ciapka  i ściągniesz.  Pies będzie uważany brama otwarta😂

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

no trochi mi wyobraźni brak jak by to... 🤔

Kupuj.  U mnie zrzuci będziesz miał okazję przyjechać😁

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Kupuj.  U mnie zrzuci będziesz miał okazję przyjechać😁

to nie problem... ale jakoś tego nie widzę przy moim drapaku...

Opublikowano (edytowane)

Pewno się bał.... 

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

to nie problem... ale jakoś tego nie widzę przy moim drapaku...

Może być dobry. Zagęści i pokruszy lepiej niż struna czy rura. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Pewno się bał.... 

Może być dobry. Zagęści o wiele lepiej niż struna czy rura. 

ale to na prosto te... talerze..

Opublikowano

Ale mają wypustki, coś podobnego mamy w gleboszu i robi robotę, jak się bardzo głęboko jedzie i w piachu to potrafi się przypchac ale to jest rzadkość 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Że spawany? 

No albo pogięty czy coś. Jak Radek bizona sprzedal to też o nim za dobrze nie mówił, więc strach jest że to będzie bubel 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Z mamą Twoją 

Ona to tylko z kasą w ręku czekała.  

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

cholera...🤔....

A poszukaj na YouTube może jest filmik z takim wałem. 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

le mają wypustki, coś podobnego mamy w gleboszu i robi robotę, jak się bardzo głęboko jedzie i w piachu to potrafi się przypchac ale to jest rzadkość 

tu jakoś panewki czy też łozyska przy każdym talerzu?

Opublikowano
25 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Był, twierdził, że kilka lat może zboża nie sprzedawać a i tak będzie miał za co prowadzić dalszą produkcję.

Jeżeli tak twierdził to moze bylo w tym troche prawdy(chyba ze mial tylko roslinną). Ja w tym momencie przestaje sprzedawac zboze i tez mam kase na wszystko. Tylko wtedy musze dostawic kolejne sztuki zeby te zboze zeżarły😀

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Zastanawiaj się, jutro tam będę 

do której dać znać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v