Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, gregor1284 napisał:

A jaki to tata? 

no mąż mamy Twojej przyszłej. no co ty??

no chyba zaprosisz na ślub i wesele, by podziękować za tak wspaniałą córkę?

kurde. tak sobie przeglądam. no i trochę straszą tą śnieżną zimą od zaraz.    cza musi jutro se przywieść pare bel słomy... z dala do biliży... 🤔

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
12 minut temu, szymon09875 napisał:

Zakaz dotyczy używania w miejscu publicznym. Idź lepiej się kłócić z vatowcami.

W polu można sobie używać i tyle... Ja tam nie strzelam i nie popieram żeby była jasność.... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

za kogo się masz?

Ja jestem z rozmów o niczym tylko wszyscy mi stamtąd spierdololili i tu się przyszwendałem. Ale jak temat odżyje to jesteś tam zawsze mile widziany Pafnuś😗

51 minut temu, Meg5 napisał:

Wystarczy ignorować .

Młoda damo....(chyba tak to tam powinno lecieć żeby nie urazić)😂  Ja nie wiem wszystkiego, ale z tego co widziałem na ogólnym to wyglądało jakbyś miała jakieś oczekiwania względem mata-szona.. Nie wiem na co liczyłaś ale mieć pretensje i być wielce obrażoną że żonaty facet odrzuca zaloty to co najmniej nieładnie z twojej strony😛

49 minut temu, Pafnucy napisał:

nie wystarczy. jaka jest rola modów? dawać bany za cytowanie?

Wiesz co?🤮

39 minut temu, TheraRolnik napisał:

Bo jesteś oszust, tlen niepotrzebnie marnujesz i nie chcesz się przyznać do tego 

Wszyscy mający vatowca w rodzinie nimi są

Opublikowano
Przed chwilą, lemik napisał:

Ja jestem z rozmów o niczym tylko wszyscy mi stamtąd spierdololili i tu się przyszwendałem. Ale jak temat odżyje to jesteś tam zawsze mile widziany Pafnuś😗

kalesony załóż, to cie przyjmie ...ten no ten...

1 minutę temu, lemik napisał:

Wiesz co?

nie wiem...

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

W polu można sobie używać i tyle... Ja tam nie strzelam i nie popieram żeby była jasność.... 

No tu się mylisz i to bardzo. Sąsiadce w ubiegłym roku nerwy puściły po tym jak fajerwerki w jej stodole puszczał. Policja była innego zdania niż Ty. 

Gościu jest niepoczytalny, kilka lat było spokoju jak miał bransoletkę. Teraz znowu go bierze co jakiś czas 

6 minut temu, lemik napisał:

😂y😛

Chcesz żeby stąd też wszyscy poszli ? 

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Dziś napięty grafik był. Rano odebrałem skuter z naprawy. Kurna 90km jazdy busem po lodowisku. Pieprzyk taką jazdę.

Zwieźli dziś bloczek fundamentowy, blachę, orynnowanie, zetowniki. Zamówiona siatka do tynkowania, folie budowlane, klej do pustaka i do siatki ( od stycznia +5zł na woreczku)

Trafił się klient na stodołę. Cena dogadana.

No i jamnik w polu ubłocony

20221208_142832.jpg

AAAGGGRRREEESSSTTT!!!!  Tego bierz:

https://www.olx.pl/d/oferta/ciagnik-rolniczy-john-deere-8rx-370-CID757-IDSdOSy.html

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Koze polecam kryć.

W szopie.

Znaczny się ukryć 😁

Sławek zmień ten avatar bo mnie na wymioty zbiera a wziąłem się za śniadanie 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

o, to i ja się pochwalę, dziś maila dostałem że wszyscy pracownicy dostają 8-procentową podwyżkę od nowego roku, niby nie wiele, ale jak bez proszenia dają to trzeba brać

O to zapewne poto jestem wzywany jutro do przełożonej 🤔uff 

A i jałówki jadą w ostatnią podróż 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

a ty jakbyś miał młodą ładną żonę samą zostawić to byś się nie bał? 🤔

O żonie nawet nie pomyślał😂

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Koze polecam kryć.

W szopie.

Znaczny się ukryć 😁

no myślę że wiesz.... co mówisz... 😋

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

na wymioty zbiera a wziąłem się za śniadanie

• pewno skład nieodpowiedni... 🤔
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Sławek zmień ten avatar bo mnie na wymioty zbiera a wziąłem się za śniadanie 

Się robi . Była tu dzisiaj z rana licytacja na najgłupszy avatar no i bez zbędnej skromności powiem, że wygrałem 🤣

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Już śniadanie czy dopiero ?? 

Dopiero

Dziś baaaardzo napięty grafik

Rano las,później interes Adamowi załatwić,od południa po szuwar,potem gnój i na wieczór pfluga koledze pomoc sprzedać.Tylu chętnych tu było a koniec końców u dziada wylądował 

IMG20221208154101.jpg

IMG20221208161217.jpg

Opublikowano
11 minut temu, lemik napisał:

Młoda damo....(chyba tak to tam powinno lecieć żeby nie urazić)😂  Ja nie wiem wszystkiego, ale z tego co widziałem na ogólnym to wyglądało jakbyś miała jakieś oczekiwania względem mata-szona.. Nie wiem na co liczyłaś ale mieć pretensje i być wielce obrażoną że żonaty facet odrzuca zaloty to co najmniej nieładnie z twojej strony😛

Ej ej ej, nie rozpędzaj się tak jak halny od Tater, niczego nie insynuuj najlepiej.

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Dopiero

Dziś baaaardzo napięty grafik

Rano las,później interes Adamowi załatwić,od południa po szuwar,potem gnój i na wieczór pfluga koledze pomoc sprzedać.Tylu chętnych tu było a koniec końców u dziada wylądował 

IMG20221208154101.jpg

IMG20221208161217.jpg

Kolega @DANDYS by miał fajny pług to niechciał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v