Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Tyle razy cię prosili, po cholerę pchasz tutaj tą politykę, nie możesz iść do tematu o polityce??? 

Nie dość że tutaj, to jeszcze w rolnikach z Podlasia, to samo

To jest historia ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. 

2 minuty temu, Strongman napisał:

O to to.

Jest taka opcja "ignoruj użytkownika" 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To jest historia ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. 

Trzeba nowy dział założyć o historii chłopstwa i dzisiejszych skutkach pańszczyzny, rozkułaczenia oraz innych ciekawostek. 

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnikaBo to pokazałeś w swoim poprzednim poście? 

2 minuty temu, Leszy napisał:

Trzeba nowy dział założyć o historii chłopstwa i dzisiejszych skutkach pańszczyzny, rozkułaczenia oraz innych ciekawostek. 

Proponuję jeszcze żeby każdy z tutejszych "celebrytów" miał swój temat w którym można do niego wzdychać i go wychwalać 😂

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Jest taka opcja "ignoruj użytkownika" 

Daj spokój gregor jesteś ok, ale ostatnio to wszędzie to samo to ogłoszenia z olx w pogodzie a nie na allegro a to polityka w rolnikach no taki burdello bum bum się robi.

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Proponuję jeszcze żeby każdy z tutejszych "celebrytów" miał swój temat w którym można do niego wzdychać i go wychwalać 😂

Serwery by nie wytrzymały. 

• Haha 2
Opublikowano

@Strongman tam chyba zdania w kwestii polityki nie zabierałem to nie do mnie te pląsy. Tam tylko napisałem że zlikwidował bym takich kocmołuchów jak ci z plutycz. Ale według mnie to znamion polityki nie nosi. Każdy z tych wiecznie kupujących powinien założyć sobie temat i niech tam sobie bałagan robią. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

I pewno znów liczysz na to że będę cię przepraszał???

Kulturalny człowiek by tak zrobił, ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. Mi wystarczy świadomość że po raz już któryś zrobiłeś z siebie wiemy obydwaj kogo 🤷‍♂️

3 minuty temu, Leszy napisał:

Serwery by nie wytrzymały. 

A daj spokój, grunt że hajs z reklam by się zgadzał 😂 

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Tam tylko napisałem że zlikwidował bym takich kocmołuchów jak ci z plutycz

A to nie ładnie tak Gregor pisać publicznie, niech sobie ciągają te pożyczoną piłę twoja moja,ludziom lżej na duszy ze mają lepiej.

-2c a podobno pod Zamościem -12c

Opublikowano

@pawel885Ja jestem tu niewygodny bo mam odmienne zdanie od reszty i nie kultywuje tutejszych tradycji 

Przed chwilą, Strongman napisał:

A to nie ładnie tak Gregor pisać publicznie, niech sobie ciągają te pożyczoną piłę twoja moja,ludziom lżej na duszy ze mają lepiej.

-2c a podobno pod Zamościem -12c

Może masz i rację że to dla nich takie dowartościowanie jak na tą biedę się napatrza i myślą w duchu "o jak dobrze ze nie mam takiego bllota jak oni bo wodę spuściłem do somsiada złodzieja. O jo u mnie to bogactwo a tam to bida huehuehie" ale to nie tu, tam niech się tasują 

Opublikowano

u nas zimniej niz w suwalkach .... -3 i pochmurno,wiatru brak wiec nie ma zle,tym bardziej ze w domu siedze drugi dzien.

57 minut temu, Baks00 napisał:

No nie każdy nie każdy

ty waginosceptyk ?? czy widziales na zywo  ??😜

42 minuty temu, Leszy napisał:

u nas pansczyzne juz dawno zniesli tak ze 200 lat temu a zreszta my byli na panstwowym ,tam zawsze bylo lepiej.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, gregor1284 napisał:

Kulturalny człowiek by tak zrobił, ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. Mi wystarczy świadomość że po raz już któryś zrobiłeś z siebie wiemy obydwaj kogo 🤷‍♂️😂 

Powiadasz że się osmieszylem??? Z Hubcia ściągasz??? 

Co chwilę tutaj robisz jakieś wcinki o polityce, nie raz cię tu prosili żebyś tego nie robił, jest specjalny temat do tego, ale nie. W dodatku te śmieszne gadanie "ja wiem, ale wam nie powiem" i za tydzień piszesz "o, i jest tak jak wiedziałem że będzie", tylko nikt nie wie jaką przepowiednie miałeś 

Jest w tym temacie syf, bo każdy pisze o wszystkim, ale akurat polityka ma swój oddzielny temat, a widzę że wielu ma jej dość, nie tylko ja

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 6
Opublikowano

Czemu miałbym się wzorować na nim? Ty mnie widzisz a sprawdź sobie kolego kiedy Ty ostatnio pisałeś o pogodzie a nie co ulepiłes w garażu, co brat kupił, co u sąsiadów, czy o tym że podprowadziłeś akumulatory z pracy, co zrobił jakiś kolega na złomie itp. Przeczytaj tytuł tego tematu i zastanów się. Potem jeszcze raz się zastanów i jeszcze raz, aż do skutku. Tu są poruszane wszystkie możliwe tematy tak jak w każdym temacie tego forum. W cenach nawozów polityka, w rolnikach polityka, w cenach mleka polityka, ten temat polityki nam na każdym kroku i tego nie ominiesz. Każdy z nas martwi się co go czeka jutro czy pojutrze. Jeśli kolega hf czy którys inny z użytkowników  o coś zapyta to odpowiadam, bo tego wymaga kulturalne zachowanie (i tu napisać Ci kolejny raz "ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć?"). filujesz na mnie i póki co bez żadnych skutków, chyba masz taką wewnętrzną potrzebę to zasygnalizuj komuś co tu się dzieje. Upatrzyłeś sobie mnie na swój cel i pijesz do mnie, ale masz prawo tak jak każdy z tu obecnych. Mnie nie interesuje wiele tego co tu piszesz ale po prostu to ignoruje. Może Ty te forum to z jakimś forum zapryszczalych nastolatek pomyliłeś? 

Wejdź do tego tematu o polityce i przeczytaj kilka stron, tam jest taki sam bajzel jak tu. Mało o polityce ale dużo ciśnięcia głównie dwóm użytkownikom. Co mi się nie podoba i tam ostatnio mało zaglądam a jak Tobie nie podoba się to co tu się dzieje to może zastosuj tą samą metodę? O nie nie weźmiesz ze mnie przykładu i mojej dobrej rady też nie weźmiesz do siebie? A to pech, jak ja będę teraz z tym żył 😴

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v