Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Łolek napisał:

On już nie taki synek 

Z tego co ma w profilu to młodszy od mego więc smark i tyle. Galera tyz widzę bidna więc dupke ciśnie że ktoś ma.

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
22 minuty temu, stempos1980 napisał:

A co budujesz tak z ciekawości zapytam i z niewiedzy 🤔

Drugi taki budynek jak widziałeś, tylko szerszy o 3m

18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ty chyba chcesz tu Radka przegonić tym się chwaleniem... Może książkę pisz odrazu o tej budowie której nimo. 

Spokojnie Boguś, chcę dać Ci powód do ślinotoku🤣

A ogólnie lubię się dzielić wiedzą. Pierwszą budowę dokładnie opisałem i odpowiedziałem na każde pytanie. Dlaczego? A No bo liczę że i ja dostanę odpowiedzi na zadawane pytania. I jak zauważyłeś wcześniej dopytywałem co ile może kosztować. W sumie to chyba żadnej konkretnej odpowiedzi nie dostałem.

Pewnie każdy skrywa koszta dla siebie by móc się cieszyć jak ktoś drożej zapłaci🤭

Opublikowano

ojej, coś pan taki nerwowy Bogdanie. 

zima idzie to się poslizgasz na jeziorze, na szelmencie na nartach pośmigasz, to może pomoże 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Drugi taki budynek jak widziałeś, tylko szerszy o 3m

Spokojnie Boguś, chcę dać Ci powód do ślinotoku🤣

A ogólnie lubię się dzielić wiedzą. Pierwszą budowę dokładnie opisałem i odpowiedziałem na każde pytanie. Dlaczego? A No bo liczę że i ja dostanę odpowiedzi na zadawane pytania. I jak zauważyłeś wcześniej dopytywałem co ile może kosztować. W sumie to chyba żadnej konkretnej odpowiedzi nie dostałem.

Pewnie każdy skrywa koszta dla siebie by móc się cieszyć jak ktoś drożej zapłaci🤭

No a najlepsze to robienie tajemnicy z tego ile się za daną rzecz zapłaciło 🤣 Dało tych wariatów na tym świecie 🤭

Przed chwilą, HF86 napisał:

ojej, coś pan taki nerwowy Bogdanie. 

zima idzie to się poslizgasz na jeziorze, na szelmencie na nartach pośmigasz, to może pomoże 🤔

Może gdzieś w przerębel wpadnie to się ocknie trochę 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Szymon poszedł olej odma przy tym MF.

To raczej coś grubszego będzie. 

Tuleja pierścienie uszczelka 

Jedna z tych rzeczy 

Przeduch , ale tak nagle to się stało ?

Opublikowano (edytowane)

Ja nerwowy🤔 toć to banda przydupasów z kółka wzajemnej adoracji mnie naskoczyla... Toć to mają patent na przechwalki o d*pie maryny... 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
27 minut temu, konteno napisał:

ciekawe ile za t35 alucynk/ocynk tej grubości bym musiał zabulić ?

Pytałem ale zapomniałem. Chyba około 4 zł taniej.

Przy czym paradoks rozmowa była o blasze 0,7mm, a w międzyczasie wpadła mu promocja na 0,75. Nie dużo ale 2zł jest tańsza na m² pomimo że grubsza.

Płaskie na obróbki arkusze po 95zł.

Wczoraj domówione w innym kolorze i już po 125zł.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Bo powiem ci ze nie chcą ludzie tu na forum podpowiadać innym.

Rozbierałem nie dawno przekładnie z rauch mds co z 1/4 forum ten rozsiewacz ma i dużo osób to robiło i żadnej informacji odpowiedzi 

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

No a najlepsze to robienie tajemnicy z tego ile się za daną rzecz zapłaciło 🤣 Dało tych wariatów na tym świecie 🤭

Może gdzieś w przerębel wpadnie to się ocknie trochę 🤣

Bo cena to na priv🤣

Opublikowano
2 minuty temu, lemik napisał:

A agrestunio nie raportuje toż tu przemoc słowna występuje😱

O co ci biega?

Za konfidenta mnie masz?

Często z Bogusiem jak jeszcze ogarkiem był utarczki słowne miewałem, czasem jest to potrzebne. I s sumie ma rację bo faktycznie lubię do Radzia się przyczepić. Radzio się nie obraża, ja na Bogusia też nie🤭

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Tak.

Wypychał krzaki z tunelu turem 

No to mus ściągnąć głowice i obejrzeć , może pierścionki ale  mogło i tłok wypalić

Opublikowano
22 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Człowieku postawiłem z synem taki magazyn za połowę tej kwoty co tu koleś się przedstawia

Ty połowę i syn połowę i na to samo wyszło 🤣

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Z tego co ma w profilu to młodszy od mego więc smark i tyle. Galera tyz widzę bidna więc dupke ciśnie że ktoś ma.

Jeśli oceniasz ludzi na podstawie fotek w galerii  to nie bardzo 

Poznałem go osobiście  i wrażenia mam wręcz odwrotne ale to jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No i niech Ci tak będzie ;) Ty musisz mieć straszne kompleksy bo się spinasz do każdego co napisze cokolwiek nie po Twojej myśli. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v