Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Zmywacz antysylikonowy lub do lakieru antysylikonowy dodać 

A jak nie to najpierw przykurz niech podeschnie i dopiero pełną warstwę 

no nie wiem jutro walne jeszcze jedna cienką warstwe , i bedzie chyba ,  przykurzy sie silnik  i nie bedzie widać , tylko sie boje zeby nie złaziła albo nie topiła sie ...

a farba lux ładnie kryła i szybko schnie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Aj Piotrek młody chłopak jesteś a dyrdymały opowiadasz. Jak człowiek trochę o siebie zadba to się lepiej czuje. Kobiety to mają bardziej wykształcone niż my, ale my też mamy. W dresach to łazi Ferdek Kiepski. Ja nie mówię, żeby w dresie nie chodzić, ale nie cały czas

przez dresy jestem trzy i pół stówy w plecy....

Opublikowano

wsiadałem w sobote do auta i telefon mi sie z kieszeni wysunał, tak trafiło że znalazł sie na progu auta w momencie jak drzwi zamykałem i wyswietlacz sie potrzaskał. zadnego kontaktu nie mam aktualnie w telefonie, bo stary samsung jeszcze na guziki ma dużą karte sim a nano odczytał ale kontaktów z niej juz nie złapał. dobrze ze chociaz dzwonic jest z czego :O 

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A czy ktoś powiedział, że dziad musi być jeden?

Mam krótki staż, ale zauważyłem trzech. A na pewno żaden, bo jak byśta dziadami byli to byśta interneta nie mieli😜

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ok, wpisuje cię do zeszytu z dłużnikami

Jesteśmy kwita. Oddałem. Proszę o skreślenie z listy dłużników 😁

1 minutę temu, slawek74 napisał:

zgadnij 🤪

Nawet mi nie mów, że z baranem🙆

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Że nie rozwojowy to nie ja, a że ziemi to ja  bo jak masz 40 o ile je masz to zamiast tych dwóch ha  brałbym się za dom i kobitę przyprowadził, a nie stał w rozkroku pomiędzy gospo a mieszkaniem z wynajmu 

Te dwa hektary majątku ci nie przysporzą a  za 100 tyś coś z budową ruszysz trochę kredytu i za rok mieszkacie na swoim  to co za wynajem będziesz bulił to ratę kreski pokryje 

Zmywacz antysylikonowy lub do lakieru antysylikonowy dodać 

A jak nie to najpierw przykurz niech podeschnie i dopiero pełną warstwę 

40 to mam z dzierżawami , a tu pasuje mi przez miedze z moim polem 

Stawiać ok , tylko na dłuższą mete któraś chałupa i tak pusta stać będzie 

Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

wsiadałem w sobote do auta i telefon mi sie z kieszeni wysunał, tak trafiło że znalazł sie na progu auta w momencie jak drzwi zamykałem i wyswietlacz sie potrzaskał. zadnego kontaktu nie mam aktualnie w telefonie, bo stary samsung jeszcze na guziki ma dużą karte sim a nano odczytał ale kontaktów z niej juz nie złapał. dobrze ze chociaz dzwonic jest z czego 😮

Spójrz z dobrej strony. Kupisz sobie nowy telefon😉. Ale to naprawdę niemiła sytuacja

Opublikowano (edytowane)

Przez między się kupuje.

Jak grosz się nie zgadza w kieszeni to sprzedaje się najdalszy kawałek.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No nie ale największy dziad to ja

O zobacz Piotrze👆. Jak chcesz konkurować, to najpierw popatrz na zdjęcie w awatarze, potem golenie ( ewentualnie ładny image przy pomocy trymera), zamiana dresu na garniaczek, koszula, krawacik... i możemy gadać😁

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Spójrz z dobrej strony. Kupisz sobie nowy telefon😉. Ale to naprawdę niemiła sytuacja

jutro ma być juz zrobiony. troche ponad rok telefon miałem wiec szkoda wydawac tysiac za nowy jak tu za 350 zł naprawa

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

O zobacz Piotrze👆. Jak chcesz konkurować, to najpierw popatrz na zdjęcie w awatarze, potem golenie ( ewentualnie ładny image przy pomocy trymera), zamiana dresu na garniaczek, koszula, krawacik... i możemy gadać😁

Szlag by mnie trafił w garniturze chodzić i pod krawatem... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v