Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Prawdę.

tiaaaa. jak Kaczyński...

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Obawiam się że ty to serio napisałeś 

Marek no co Ty , oczywiście że mogę robić co chce , nawet po cielaki do Ciebie pojedziemy razem 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Marek no co Ty , oczywiście że mogę robić co chce , nawet po cielaki do Ciebie pojedziemy razem 🤭

No co chcesz o ile ona wyrazi zgodę 

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

to tak trzeba robić by nie zabraniała a wręcz przeciwnie 😉

Ale jak ona mu zabroni AF i on się będzie słuchał, to jak mu zabroni "dostępu"to nie posłucha🤔. To będzie jak u @malaczarna

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nieistotne z czyją, byle by nie dawała w szyję 🤔

Nie rozumiem co ty mnie tu uwaga trudne słowo insynuujesz 

Czy próbujesz kogoś obrazić na siłę🤔

a to się mnie nie podobuje 

😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

strasznie uogólniasz? tak z ciekawości. bez podtekstów. masz może córkę?

Opublikowano
Qwazi napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

to tak trzeba robić by nie zabraniała a wręcz przeciwnie 😉

Ale jak ona mu zabroni AF i on się będzie słuchał, to jak mu zabroni "dostępu"to nie posłucha🤔. To będzie jak u @malaczarna

czekaj czekaj 🤔 weź rozwiń ...

Opublikowano
13 godzin temu, Agrest napisał:

Aż sprawdzę czy mój stoi🤭

Nie widziałem żadnego rozsiewacza w moich stronach po za Motylem.

Nie długowola pod Grójcem?

Z tego co ja wiem to materiał szkółkarski wyprzedany. Nasadzenia ogromne i ci dziwne to brakło porzeczki czerwonej.

Widać to choćby po ogłoszeniach na olx.

Sztobrów ludzie narobili miliony.

No właśnie tegoż to Motyla nabyłem. Dwa lata szukałem.

No nie do końca wyprzedany, bo ostatnio dowiedziałem się o czterech szkółkach gdzie bym dostał, w innych częściach kraju.

Ale pewnie tak jak mówisz, na dziko pełno materiału powstało.

U mnie sporadycznie ktoś sadzi, skoczków nie ma.

I informacja z dziś, koncentrat dalej się kisi, zainteresowania(po tej cenie) nie ma.

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Nie rozumiem co ty mnie tu uwaga trudne słowo insynuujesz 

Czy próbujesz kogoś obrazić na siłę 😉

A skądże znowu 

1 minutę temu, damian303 napisał:

No nie do końca wyprzedany, bo ostatnio dowiedziałem się o czterech szkółkach gdzie bym dostał, w innych częściach kraju.

I informacja z dziś, koncentrat dalej się kisi, zainteresowania(po tej cenie) nie ma.

Zwykły taki motyl? 

Opublikowano
3 minuty temu, damian303 napisał:

Ja mam Motyla.

On nie na Ludwikowie stał?

Ile ostatecznie? 9tys?

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Coś Karol nieaktywny pewnie film ciekawy grają 

W końcu z czyją on córką do tego kina pojechał 

Marek🤫 podobno z moją ale Sławek ma nie wiedzieć bo będą z traktora i jałówek nici🤣😂

1 minutę temu, slawek74 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

No najpierw Dziad napisał, że bez AF wytrzyma jak ona na to nie pozwoli. A potem o łapie w ... . Więc co jak ona na to nie pozwoli? Post🤔. Czyli chłop pod stołem. A u koleżanki też małżonek pod meblem się chowa😉

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

I audi pojechała z nowym właścicielem, niech chłopakom służy. Na pierwsze auto klątwa audi zadziałała. Warkot 2.5 ich zauroczył 

Czym ty teraz biedaku będziesz przyczepkę po kraju ciągał???

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

weźcie tego Piotra uświadomcie niech i on coś ma z życia 😛

Sławek, tu nie uświadomienie chodzi. On tłumaczył... a nie będę za niego. było czytać.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ja mam Motyla.

On nie na Ludwikowie stał?

Ile ostatecznie? 9tys?

Nie, tam gdzie wcześniej napisałem, w nazwie jeszcze była Druga. Na mapie 5-10km za Lipskiem. Kierowcę wysłałem, nie byłem osobiście.

Trafiłeś. Ale stan jak na 2007 rok rewelacyjny, trochę przy przekładni widać ząb czasu. Jeszcze na dole na ramie ma kółka dospawane. 

Jeszcze ostatnio glebogryzarkę podkoronowke 80cm nabyłem, ale o wiele bliżej mnie. 5 letnia dwa razy do ciągnika podpięta, tylko, że bez wałka, 3600.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v