Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Karol Twoje krowy to wydojone? Jeść dostały? Bo Ty chyba jakiś warsztat nielegalny otwarłeś🤔

🤫

Bo córka będzie musiała krowy doić 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Dwa razy ten sam problem? 

Takie są te internety że dublują problemy 

Sławkówna i Mariuszówna najlepszym tego przykładem 

Którą wybrać 😂

• Haha 1
Opublikowano
Bananek napisał:

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remontować starą głowice czy kupić używkę

Remont 1200

Używka 750

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Dwa razy ten sam problem? 

coś się chłopak powtarza 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Którą wybrać 😂

Hmmm. Może najpierw na próbę?

Opublikowano
20 minut temu, Dziad932 napisał:

Co sprzedałeś że chlałes😛 ?Leona 🤔

Nic po prostu z kolegami się spotkaliśmy rozliczaliśmy kontrakt kukurydziany 

13 minut temu, radekz200 napisał:

Dziewczyny też dają w szyje 😂

A nie wiem gdzie one im dają nie wnikam w tematy sexualne 

Opublikowano
12 minut temu, DANDYS napisał:

ale. fajnego gościa znalazlem z częściami do Ursusa, że ogarnia temat to jeszcze części ma górna pólka i da po dobrych pieniądzach,

Gdzie ,daj namiary na pw , też chcę 😉

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

🤫

Bo córka będzie musiała krowy doić 

Takie są te internety że dublują problemy 

Którą wybrać 😂

Fynda bierz😂🤣

• Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, Bananek napisał:

Rozwiń kilka bel na łące i sprawdzaj. 😉 Ja jak kupiłem swoją zimą to widłami towar wrzucałem w podbieracz żeby wypróbować. 😉

Tak zrobię 😉

IMG_20221109_090356.jpg

• Like 3
Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Na testy😉

Sławek chyba przystanie🤔

z Karola to chytry dziad roboty co nie miara a on się do pomocy nie zjawia 🤷‍♂️ więc jak ja mam go prze testować 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

A może zrobić kolizję dwa auta i jeden kierowca 🤭

A kto później bite zechce?

Opublikowano
21 minut temu, Karol6130 napisał:

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Silnik 1,6 benzyna gaz 

Jest problem 

Remont 1200

Używka 750

Używaną głowicę to Ty już masz... 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, MarcinO10 napisał:

Tak zrobię 😉

IMG_20221109_090356.jpg

Niech się kręci👍

1 minutę temu, slawek74 napisał:

z Karola to chytry dziad roboty co nie miara a on się do pomocy nie zjawia 🤷‍♂️ więc jak ja mam go prze testować 🤔

Patrz i u mnie też pomoc nie chce. On by tylko chciał brać🤔

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A może zrobić kolizję dwa auta i jeden kierowca 🤭

Ty nie wiesz na co się chcesz porwać. W takim układzie to ja Co daje max 10 minut. A potem się Twoim dobytkiem że Sławkiem podzielimy🤔

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

A kto później bite zechce?

Przecież w tym zdarzeniu bity to tylko kierowca będzie 🤣😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Chyba jest jakieś parcie z góry na wzmożone kontrolę rolników.

Tydzień temu PIORIN, dziś telefon z sanepidu. Kontrola producenta rolnego uprawiającego grykę.

Na szczęście 2 lata już nie uprawiam i odpuścili.

Opublikowano
MarcinO10 napisał:

13 godzin temu, Bananek napisał:

Rozwiń kilka bel na łące i sprawdzaj. 😉 Ja jak kupiłem swoją zimą to widłami towar wrzucałem w podbieracz żeby wypróbować. 😉

Tak zrobię 😉

IMG_20221109_090356.jpg

Niech Ci służy. Będziesz Pan zadowolony. 👍

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Marek wyklepie 🤭😂😉

@Łolek Marek tego malacza też 🤔

Opublikowano
59 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Od handlarza. Rozmawiałem z nim Problemy są 2. 

1. Trzeba do sądu, rzeczoznawce, adwokata itp. Wiadomo koszty.

2.Najlepsze-na fakturze cena 25 tys mniej niż zapłacił 🤣🤣🤣

1 w sądzie sprawa będzie się ciągła latami i wynik może być nie do końca satysfakcjonujący

2 dość, że handlarzyna poleciała w kulki, to jeszcze poszedł mu na rękę, i na dzień dobry jest te 25 w plecy

5 minut temu, Agrest napisał:

Chyba jest jakieś parcie z góry na wzmożone kontrolę rolników.

Tydzień temu PIORIN, dziś telefon z sanepidu. Kontrola producenta rolnego uprawiającego grykę.

Na szczęście 2 lata już nie uprawiam i odpuścili.

Sławek, to w przyszłym tygodniu spodziewaj się kontroli pożycia małżeńskiego z kurii 🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v