Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

c maxa sie odpusc , mam weazenie ze to padaki 

każdy ford to padaka

Opublikowano
11 minut temu, MonteChristo napisał:

każdy ford to padaka

mialem focusa 1 1.6tddi  , k**wa jezdziło bez zarzutów  i 3 tys dałem

focus 2 1.6tdci , tez jezdził ale był jakies tam problemy z nim

fiesta 4 polift 1.8td tez smigała , i chyba najlepsze auto było, paliła co nic, nawet juz oleju nie wymieniali , tylko tak na dobicie i nigdy nic w niej sie nie popsuło 

jeszcze mondeo mk5 jest ,ale slaby silnik , trzeba by bytlo mape robić 

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Wydaje mi że że drogo. Skoro case wyceniony na około 30% wartości rynkowej to ta astra nie powinna być więcej jak 3-4 tys wywoławcza. 

Ciężki temat teraz znaleźć auto. Przeglądam na bieżąco ogłoszenia do 20 tys i nic ciekawego nie ma. C-Maxa znajomy mi oferował, ale boje się fordowskiego diesla

Podrożały samochody, pisałem ostatnio, za Suzuki po półtora roku od zakupu wziąłbym teraz więcej niż dałem, i to parę tysi więcej 

Za Fiacisko którym jezdze trzy lata wg cen powinienem wziąć to samo co dałem. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzak napisał:

@Dziad932 Co gospodarke rzucasz?

Nie , tylko musimy zamieszkać razem 

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ma pewno 35 na karku dzieci jeszcze nie ma kobita nie chce gospodarzyć on będzie ziemię kupował, dla mnie geniusz 

Przylega do mojego pola to byś nie kupował 🤔

Marek to mam usiąść i nic nie robić tylko czekać na śmierć ?

Opublikowano
11 minut temu, Dziad932 napisał:

Przylega do mojego pola to byś nie kupował 🤔

Marek to mam usiąść i nic nie robić tylko czekać na śmierć ?

bierz i nie słuchaj , 

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A mnie namawiają na jakieś gęsi wiosną... Się zobaczy, tego jeszcze nie miałem. 

Gąskę bierz później ją pukniesz i skonsumujesz, u mnie sąsiad ma drze się to niemiłosiernie

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Podrożały samochody, pisałem ostatnio, za Suzuki po półtora roku od zakupu wziąłbym teraz więcej niż dałem, i to parę tysi więcej 

No i co byś za to kupił

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Gąskę bierz później ją pukniesz i skonsumujesz, u mnie sąsiad ma drze się to niemiłosiernie

Mi mówił znajomy aby brać z pierwszego lęgu, że się lepiej chowają. Czyli w maju, mi tam nie zależy dla siebie. mam kilku takich co marudzą już któryś rok, że by kupili... Zboża trochę zbywa ale miejsca za bardzo na to nie ma. 

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

No coś Ty 

No jakiej zara, vistula, wólczanka

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

I Ty mówisz że nie masz gdzie wybiegu dla byków na czas wyrzucania obornika zrobić ? 😳

No ale wkoło obory nie bardzo , bo już zagospodarowane 

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Ano podrożały. Kupiłem niedawno auto to w ciągu 15 minut 100% marża 🤔

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, MonteChristo napisał:

Perliki to dzioby drą 🙆‍♂️ reszta indyków też się coś rozmowna zrobiła. Ogólnie coś nerwowe te towarzystwo 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi mówił znajomy aby brać z pierwszego lęgu, że się lepiej chowają. Czyli w maju, mi tam nie zależy dla siebie. mam kilku takich co marudzą już któryś rok, że by kupili... Zboża trochę zbywa ale miejsca za bardzo na to nie ma. 

Geś to bardziej chyba za zielonką? Chociaż u nas to wszystko zielonkę żre 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Uziu92 napisał:

jeżdżę przepisowo, już wjebali mi mandat, wystarczy.

Oni to mierzo ile czasu przejeżdżasz z punku a do punktu b a druga kamera stoi na boku i zapisuje rejestrację. Ale tam 2 pasy i duży ruch i ciasno jest i nieda bardzo się pogonić bo na prawym tir za tirem a osobówki lewym jadą i nikt niema miejsca zjechać na prawy bo tir za tirem.

Kosiłem qq I sypie kapitalnie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
radekz200 napisał:

33 minuty temu, Bananek napisał:

Radek, a może na żywo?

Z Tobą? 😂 jestem jak Daro lew ciągle przegrywam 😂😂😂

Gdzie ze mną. Nie ten przedział wagowy.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Idzie przywyknąć. Miałem już 6 raz w tym roku i szczerze powiem, że przeszkadzało to tylko za pierwszym razem. A bywało i po 20 sztuk.

Mnie to tam średnio przeszkadza, sąsiadów niech denerwują 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Geś to bardziej chyba za zielonką? Chociaż u nas to wszystko zielonkę żre 

No grodzić za bardzo nie mam gdzie ale trawy trochę usiec albo konicyny to można. Owsa z jęczmieniem trochę jest. Zobaczy się. Do wiosny daleko. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Gdzie ze mną. Nie ten przedział wagowy.

Szybko się zmęczysz i będzie po tobie, albo powalić  czy skopać uda i po tobie by było

Opublikowano
11 minut temu, MonteChristo napisał:

No i co byś za to kupił

No w sumie to już było dogadanie co kupić, wyglądało że już wszystko jasne, tyle że żona myślala że sprzedamy fiata, a ja myślałem że Suzuki. No i wyszło na to że nic nie sprzedajemy, więc pewnie i nic nie kupujemy 

4 minuty temu, Qwazi napisał:

@bratrolnika dzięki. Już ugadane i może nawet w obie strony👍

Tzn??? Będziecie się sadzeniakami wymieniać???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v