Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał: to ten trzonek wyjmij... Nic tym luzem w życiu nie ugrasz i nie zyskasz dzięki temu. Po co się męczyć i robić z siebie kogoś innego niż się jest.

wręcz przeciwnie ...

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Na pewno więcej niż bycie śmieszkiem. Ja się nie cieszę tak jak Ty z byle czego jak mały pies z pcheł. Nie ma z czego. Szczególnie w tym świecie i otaczającej rzeczywistości, która optymizmem nie nastraja.

A co ci nie pasuje? Źle masz?

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

A spinaniem się jak plandeka na żuku co ugrasz? 

szacunek, o ile ma rację.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic tym luzem w życiu nie ugrasz i nie zyskasz dzięki temu. Po co się męczyć i robić z siebie kogoś innego niż się jest.

Śmiem wątpić. 

A spinaniem się jak plandeka na żuku co ugrasz? 

na mrozie może pęknąć 😜🙋‍♂️

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

A co ci nie pasuje? Źle masz?

a Ty??

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Na pewno więcej niż bycie śmieszkiem. Ja się nie cieszę tak jak Ty z byle czego jak mały pies z pcheł. Nie ma z czego. Szczególnie w tym świecie i otaczającej rzeczywistości, która optymizmem nie nastraja.

W jaki sposób więcej ? 

Lżej Ci w życiu przez to ? 

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

szacunek, o ile ma rację.

Szacunku raczej w ten sposób się nie zdobywa. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

na mrozie może pęknąć 😜🙋‍♂️

Tobie już do tego może niewiele brakować... Wnet "50", za chwilę kopa a po kopie to już po chłopie...

ale czuję się na połowę 😉😁

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

W jaki sposób więcej ? 

Szacunku raczej w ten sposób się nie zdobywa. Ale co

jak by pozwalał się dać wyśmiewać z siebie jak niektórzy próbują to robić, to więcej by zyskał?

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

W jaki sposób więcej ? 

Oczywiście, że lżej. Nikt nie zaprasza na żadne imprezki, spotkania. Wszystkie młodziki wiedzą, że nie warto się z takim zadawać a mi w to graj. 

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

Jakby ludzka pamięć była ciut bardziej doskonała i noworodki pamiętały co się działo to pewnie i on by zrozumiał jak to jest mieć te 23 lata ;)

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A uważasz, że wszelkie zmiany postępują w dobrym kierunku? Pewnie nie, tylko ja nie załamuję rączek jak Ty w kościółku. 

Ale pytam się czy masz źle czy głodny chodzisz,w zimnie czy siedzisz,jakieś niedostatki cierpisz?

A widzisz ja załamuję rączki w "kościółku" i z nadzieją patrzę w przyszłość a nie przejmuję się nie popadam w apatię.

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

a Ty??

Ja mam dobrze.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

jak by pozwalał się dać wyśmiewać z siebie jak niektórzy próbują to robić, to więcej by zyskał?

Nie mówię o dawaniu się wyśmiewać. Każdy komentarz odbierać jako akt agresji to też chyba nie jest za zdrowe ?

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Ale pytam się czy masz źle czy głodny chodzisz,w zimnie czy siedzisz,jakieś niedostatki cierpisz?

A widzisz ja załamuję rączki w "kościółku" i z nadzieją patrzę w przyszłość a nie przejmuję się nie popadam w apatię.

Niedostatki to każdy jakieś cierpi. A kościółek tej nadziei i tak Ci nie dodaje tylko sobie tak wmawiasz. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzak napisał:

ja załamuję rączki w "kościółku" i z nadzieją patrzę w przyszłość a nie przejmuję się nie popadam w apatię.

tiaaaaa. widać tu co jakiś czas, te Twoje nadzieje...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, slawek74 napisał:

🤔%%%% nie za wcześnie zaczynasz 🤔🤭

🙋‍♂️😜😁

Taaa, ja i procenty.

Choć może browarka dziś obalę.🤭

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Niedostatki to każdy jakieś cierpi. A kościółek tej nadziei i tak Ci nie dodaje tylko sobie tak wmawiasz. 

A tak z ciekawości. Jakie sprawy "które idą w złym kierunku" najbardziej cię niepokoją?

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Metryki nie da się oszukać. 

myślisz 🤔 mi tam czasem się udaje i nie jeden się oszukał 😉

szymon09875 napisał:

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Nie mówię o dawaniu się wyśmiewać. Każdy komentarz odbierać jako akt agresji to też chyba nie jest za zdrowe ?

dokładnie . wystarczyło powiedzieć że pieluchy zmienione 😉

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Każdy komentarz odbierać jako akt agresji to też chyba nie jest za zdrowe ?

no nie zauważyłem by na moje tak reagował. a wcale nie zawsze Go pochwalam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v