Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Srak. Ja nie lekarz. Idź to ci powie co i jak. d*pa ci swędzi w nocy? Pierwszy objaw.

No toć mówisz że regularnie się odrobaczacie, a mnie tylko ciekawi czym, tabletki jakieś, coś do picia czy jakieś zastrzyki czy coś, bo nigdy nic nie miałem 🤔

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jakieś tam chęci były jak było dla kogo robić a teraz nawet te denne witaminy nie pomagają 

Matka mnie do lekarza wysyła bo pracowałem a nagle przestałem i siedzę ciągle taki przyjebny ...

Młody, depresję złapałeś. nie szukaj na forum lekarstwa. z najbliższą rodziną rozmawiaj o swoich problemach, ale do lekarza to też nie wstyd pójść. durny nie jesteś. szukaj radości w życiu, bo ono krótkie bywa.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał:

Dzisiaj społeczeństwo jest bardzo zarobaczywione. Mało który doktor wogóleczwraca na to uwagę. Jedynie pediatrzy jeszcze jako takie zainteresowanie przejawiają. 

Jak dzieci były małe to też regularnie braliśmy pyrantelum.

Tylko to powinno być skolerowane z odrobaczsniem psów, kotów.

No i jedne badania na obecność nie gwarantują pozytywnego wyniku bo trzeba trafić w wysiew jaj. 

Glista jest sporym problemem.

Nasilający się suchy świszczący kaszel co 3-4 tygodnie może być objawem migracji larw. Wówczas chyba w płucach bytują. Było na biologii ale nie pamiętam czy nie pomyliłem

Taki kaszel to ja całe życie mam. Może coś od środka zżera🤔

27 minut temu, Łolek napisał:

O jak ty jeszcze mało wiesz 

Tylko psycholog po rozmowie albo odpuści albo do psychiatry 

Mi też tak niektórzy mówili. Ale ja tam jestem do lekarzy anty nastawiony więc nie poszedłem i zamiaru iść nie mam.

Puchacze nakarmione, obiboctwo teraz.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, kris91 napisał:

"Szpital" i różne takie "seriale" od razu przypomniały mi o tym 👀

Nie oglądam. Ale zdarzyło mi się na takich trafić, do dentysty zapisać się nie chce, przed gabinetem przez telefon podsmiechujki że będzie ból udawać to może bez kolejki ją przyjmą i bez zapisywania, a jak weszła do recepcji to się na nogach z bolu słania

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ściągnij spodnie i się wypnij 🙊

Tak jest, wypinasz tyłek na środku podwórka i czekasz na kaczki

Dobra, ksiądz po kolędzie był, lawetę oddałem, można zaczynać święto

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

wita co? strasznie ten temat się rozjechał. dobrze by było jakieś inne podtematy tworzyć. okropny tu groch z kapustą....

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

Bardziej chodzi o konstrukcję dachu żeby zmienić to trzeba legalizować według chorego prawa

Nie myślę nawet wkręta ruszyć na dachu 🙂 , tylko nie wiem jak z tą przybudówką na kotłownie , nie wiem czy da to rade ogarnąć na zgłoszenie

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Młody, depresję złapałeś. nie szukaj na forum lekarstwa. z najbliższą rodziną rozmawiaj o swoich problemach, ale do lekarza to też nie wstyd pójść. durny nie jesteś. szukaj radości w życiu, bo ono krótkie bywa.

Nie pierwszy mi to mówisz 

Wolę na forum pisać niż z kimś w domu gadać 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Dobra, ksiądz po kolędzie był, lawetę oddałem, można zaczynać święto

jakom lawetę? co za ksionc? ile dałeś księciu? i jakie święto?

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

do lekarza to też nie wstyd pójść. durny nie jesteś. szukaj radości w życiu, bo ono krótkie bywa.

Może w poczekalni poznałby jakąś niewiastę 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Nie myślę nawet wkręta ruszyć na dachu 🙂 , tylko nie wiem jak z tą przybudówką na kotłownie , nie wiem czy da to rade ogarnąć na zgłoszenie

No jak nie da jak do 35m² możesz robić. 

Przy okazji nad kotłownią taras zrobisz a na górze dwie sypialnie i w facyjacie 2 okna balkonowe

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Wolę na forum pisać niż z kimś w domu gadać 

napewno tak lepiej, niż zamknąć się w sobie.

pamiętaj. te problemy, które wydają się teraz duże, za 100 lat bardzo małe będą. ;)

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A nie da radę tej kotłowni w środku upchnąć???

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

jakom lawetę? co za ksionc? ile dałeś księciu? i jakie święto?

Koledze lawetę reanimowalem i modernizowalem, taką pod koparkę 

Ksiadz stówkę dostał 

Święto takie że się obrobilem i można poleżeć

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

napewno tak lepiej, niż zamknąć się w sobie.

pamiętaj. te problemy, które wydają się teraz duże, za 100 lat bardzo małe będą. ;)

Za 100 lat to nawet kości po mnie nie będzie 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Za 100 lat to nawet kości po mnie nie będzie 

tym bardziej po innych.

nasze problemy to głupstwo. ludzie mają prawdziwe. rozejrzyj się .

Opublikowano
20 minut temu, kris91 napisał:

No toć mówisz że regularnie się odrobaczacie, a mnie tylko ciekawi czym, tabletki jakieś, coś do picia czy jakieś zastrzyki czy coś, bo nigdy nic nie miałem 🤔

Jest w tabletkach, jest syropek dla dzieci. Fajny, słodki. 

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ksiadz stówkę dostał

łoooo matko... nic nie wydoł??/🙆‍♂️

Opublikowano
36 minut temu, kris91 napisał:

A dałbyś radę zapodać zdjęcie góry, czy dwuteownik zalany do połowy a druga połowa wystaje?

Połowa nie , ale delikatnie wystają

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Jest w tabletkach, jest syropek dla dzieci. Fajny, słodki. 

...a d*pa dalej swędzi...

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

tym bardziej po innych.

nasze problemy to głupstwo. ludzie mają prawdziwe. rozejrzyj się .

A ja nie twierdzę że mam jakieś problemy nigdzie o tym nie krzyczę jedynie tu na forum coś wspomnę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v