Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, malaczarna napisał:

Też na starych zasadach miałam zakładać sobie w maju w zeszłym roku. Odliczylabym sobie podatek i te 3 tysiące z  mój prąd. Ale mój brat sobie założył z dwa lata temu i do tej pory nie dostał 5 tysięcy ani teraz nawet 3

Ja też nie dostałem 

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

A co to ma wspólnego z pogodą bo tu o tym temat 

O to samo mógłbym ciebie spytać, sam kontynuowałeś tą dyskusje. Ja zrobiłem tylko delikatną korektę 😜

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Jakby cię nie obchodziło co ludzie myślą to byś tak się nie obrażał jak ktoś ci coś tu napisze ;)

Bo większość bzdury pisze i jak się nie wurwiać jak się poczyta takiego szoszona albo ciebie nie przymierzając.

Gdzie te bzdury 🤔 może to Ty bzdury i farmazony chrzanisz 🤔

Rolnik1973 napisał:

46 minut temu, slawek74 napisał:

wydawaj bo tracą na wartości 😁

Jakiego dżondyra kupić 🤔

fynda bier 😁

Opublikowano
33 minuty temu, radekz200 napisał:

Ale jo ni mom schodów 😛

To bida

22 minuty temu, Łolek napisał:

Ale że ty czy ja, nigdy się z nimi nie utożsamiałem 

Polityk to najgorszy sort tfu 

Ja byłem Ty Jesteś i tego nie wyprzemy

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

Eeee na mnie to zrobiło wrażenie 😂😂 przeszedłbym się po takim dywanie 😂😂

https://vm.tiktok.com/ZMFBdyTeR/

Teraz to mnie zaskoczyłeś.

Ja myślałem że Ty na codzień po takim chodzisz🤣🤣🤣😜

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

5 czy 3? To ja się jakoś nie lasilam na to. Mam energooszczędne żarowy i jakos przeżyje moze

Ani jednego ani drugiego. Ale też się na to nie nastawiałem jakoś mocno

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

Gdzie te bzdury 🤔 może to Ty bzdury i farmazony chrzanisz 🤔

fynda bier 😁

A propos to mój brat ma do sprzedania DF Agrotron 150 z 2008 roku bez DPF. Ciągnik jest uszkodzony i cena będzie adekwatna do jego uszkodzeń, więc jeśli ktoś się zajmuje takimi naprawami i miałby ochotę kupić to mogę podać namiary. 

Też jest zielony i ma silnik jak fynd😁

Opublikowano

uuuu, sie rozchorowal? to i ja życzę szybkiego pozbycia się choroby.

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Dzięki Panowie za Życzenia👍

Siemanko.

Żyje więc nie jest źle.

Może niedługo częściej zajrzę na forum.

Pozdrawiam wszystkich

Przed chwilą, Qwazi napisał:

A propos to mój brat ma do sprzedania DF Agrotron 150 z 2008 roku bez DPF. Ciągnik jest uszkodzony i cena będzie adekwatna do jego uszkodzeń, więc jeśli ktoś się zajmuje takimi naprawami i miałby ochotę kupić to mogę podać namiary. 

Też jest zielony i ma silnik jak fynd😁

za pinset by oddał?

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Zbyszek‼️

oj tam... wiesz że tylko żarcik... znasz mnie... ;)

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dzięki Panowie za Życzenia👍

Siemanko.

Żyje więc nie jest źle.

Może niedługo częściej zajrzę na forum.

Pozdrawiam wszystkich

Chłopie gdzieś ty był.Juz kiedyś się zastanawiać zacząłem czy nie mam szczęście na ciebie trafić czy może porzuciłeś to towarzystwo

Opublikowano
27 minut temu, Łolek napisał:

Szymek to kiedy wyjeżdżasz z Pauliną 

I zdradź tajemnice to i może ja żonie niespodziankę zrobię 

My oba na flaszeczke a dziewczyny na pedikira czy inne spa 

Pierwszy weekend grudnia. Moja ma urodziny. Na termy maltańskie w Poznaniu.

Opublikowano
50 minut temu, konteno napisał:

ale mnie ważna ,sama nazwa niewiele mówi , jakbyś fotke pyknął i podrzucił byłbym wdzięczny bo po modelu doszedłbym jaka to konstrukcja

Mogę zrobić, żaden problem.

32 minuty temu, konteno napisał:

to nie możesz jakiegoś dziecka adoptować albo kupić ? rodzice by się nim opiekowali i wychowywali jak wnuka a ty byś dalej robił swoje

Ta, w wieku prawie 70, a potem kto? Ja się mam użerać?

Kurła, ale sobie człowiek podpichcił a jeszcze lepiej podjadł.

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Chłopie gdzieś ty był.Juz kiedyś się zastanawiać zacząłem czy nie mam szczęście na ciebie trafić czy może porzuciłeś to towarzystwo

Na FB był 😉 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v