Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A po co te majty... Mi nie zależy już na niczym. Ani kto to przejmie ani co się stanie za parę lat. Co mi z tego. 

Monika by przejęła, by sprzedała i trochę pożyła za te pieniądze 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Monika by przejęła, by sprzedała i trochę pożyła za te pieniądze 

A mi na jej dobrze w ogóle nie zależy - wolałbym przepić niż jej przekazać majątek.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Co to za życie? Zamiast w domu poleżeć albo coś zrobić to nie bo umówiony. Pieniądze wydawać na kina, knajpki. To nie życie, gorsze uwiązanie niż Twoje przy krowach. 

I myślisz że to tak codziennie ? Masz ty wyobraźnie 😉

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Tobie raczej się wydawało że byłeś 🤪😀

Co to za życie? Zamiast w domu poleżeć albo coś zrobić to nie bo umówiony. Pieniądze wydawać na kina, knajpki. To nie życie, gorsze uwiązanie niż Twoje przy krowach. 

Ty jednak nie wiesz co to prawdziwy związek....

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

I myślisz że to tak codziennie ? Masz ty wyobraźnie 😉

Codziennie nie, oczywiście. Ale skacz koło niej, zaskakuj, pamiętaj... Ona też może będzie ale i tak nie warto. Lepiej leżeć w swoim barłogu i być zadowolonym niż z kimś w bursztynowej komnacie i się męczyć.

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

dobry, cały dzień siewy 🙆‍♂️🙆‍♂️

że dzisiaj?

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Czasem tak trzeba 

a jutro nie lepij?

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Pieniądze wydawać na alkohol, a poco to komu potrzebne 

Lubię alkohol, smaczny jest, jak mawiał klasyk. 

Przychodzi taki czas, że jest Ci wszystko jedno i stoisz już nad przepaścią. Możesz sprzedać i przebalować, możesz przepić a możesz i komuś przekazać. Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano
Pafnucy napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

że dzisiaj?

tak

Karol6130 napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

U nas kosił kukurydzę 

na szczęście u mnie skoszona w piątek

Opublikowano
18 minut temu, Karol6130 napisał:

Przyznaje, gumofilców nie pastuje 😂

I jak ty się tak krowom możesz pokazać? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v